Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dziś wieczorem wziac gynazol. Jestem 5 dni po owulacji. Bralybyscie? Czy poczekać jeszcze kilka dni? Tylko piszcie serio. Mi został przepisany od razu po owulacji ale się cykałem go brać. Piszcie serio czy brać czy po okresie wziac o ile dostanę? Boje się ze mogę zaszkodzić
-
Dobra czekam najwyżej ten gynazol wezmę po okresie, naczytałam się ze to jest dopiero bezpieczne po którymś tygodniu ciąży. Nie będę ryzykować nawet jeśli nie jestem w ciąży
-
Anionka spokojnie,5dpo to nie jesteś jeszcze w ciazy
Beti ja nic nie moge odtworzyc bo mi ucina..
Milej zabawy!!
Najmlodsza co tam u Was slychac?
Niezapominajko jestem o Ciebie spokojna :*
Nona czekam na jutrzejszy test aaaaa!
Nikodemko udanego weekendu kochana !!;*
Moyeu ja wiem,że latwo mówić nie myśl ,odpusc - sama nie potrafiłam..
Kozgo pisz jak wizyta!!Nona lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko chodzi o to, że jak zapodam ten lek tak głęboko do pochwy to czy to nie zakłóci procesu zapłodnienia albo coś w tym stylu...
-
Najmlodsza jak tam wakacje? Były już?
Betii, 11dpo zrobiłam test, wyszła biel wizira, patrzyłam przez godzinę pod każdym kątem... Biało jak na Syberii... Małż dopatrzył się delfina ale tam nic nie bylo. Ze smutku wypiłam drinka ale mi nie wszedł więc wróciłam do domu. Trzy godziny po zrobieniu testu było takie coś oooo:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/812415adc8d2.png
Ciul, że po czasie, że za cienka i cholera wie co można jeszcze powiedzieć. 24h później już wyszło wyraźnie -
Przepraszam tel mi padł.
No wiec jest pęcherzyk wyglada na 3,5 tyg ciąże jest tez jakiś krwiaczek wiec L4 i wizyta 18 lutego gdzie zobsczymy co dalej dostałam luteinę i witaminy ciążowe. Powoedzial ze po tym zabiegu to ciąża wysokiego ryzyka wiec muszę być pod obserwacja
Monia mamy ten sam etap i razem wizyta ja 18 Ty 19:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 19:12
Nona, Ani0nka, przedszkolanka:), Nikodemka, speakyourmind93, Lami, Pestkaa, Wik89, blair., Meggs, Domi_tur, patuniek86, Julia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Progesteron. 17,72ng/ml beta-HCG 36575 mIU/ml to moje dziejsze wyniki .. ogólnie nic mi nie mówią , powtórzę w poniedziałek i będę wiedzieć ale progesteron niziutki przed badaniem zjadłam 3 ciastka i teraz nie wiem czy mogły mieć wpływ ... teraz doczytałam ze lepiej być na czczo bo po posiłku może spaść o polowe? Ktoś coś wie na ten temat?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny