Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Meggs, jak się czujesz? Idziesz w poniedziałek sprawdzić betę?
W poniedzialek sprawdze bete ostatni raz i mam nadzieje ze bedzie jak najniższa. Ogolnie okresu nie mam, plamien brak, cycki bola, temp ok 37 stopni, testy sikane nadal pokazuja kreske - to dołuje. Czekam sobie i mam ogromna nadzieje ze organizm sam sobie z tym poradzi. -
Lami wrote:A ja ze zdezynfekowanym brzuchem siedzę i się boję dziabnąć pierwszy raz. Kopnięcie mnie w dupsko.
Lami lubi tę wiadomość
-
Meggs, nie rób już testów. Bo niepotrzebnie się dołujesz. Pamiętam jak Agagusia miała biochemiczną i wyszedł jej test mimo, że beta spadała i okazało sie, że ma 4 chyba. W moczu ponoć dłużej się utrzymuje. I co jest krzepiące, to działo się chyba na początku listopada, a na koniec listopada chwaliła się nam pięknymi kreskami i gigantyczną betą
Potrzebny jest dzień wyrzucenia żalu. Teraz niech jak najszybciej zaczyna się nowy cykl. Wiesz, że możecie. Wiem, że zaraz się uda :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 21:18
Meggs, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Meggs, nie rób już testów. Bo niepotrzebnie się dołujesz. Pamiętam jak Agagusia miała biochemiczną i wyszedł jej test mimo, że beta spadała i okazało sie, że ma 4 chyba. W moczu ponoć dłużej się utrzymuje. I co jest krzepiące, to działo się chyba na początku listopada, a na koniec listopada chwaliła się nam pięknymi kreskami i gigantyczną betą
Potrzebny jest dzień wyrzucenia żalu. Teraz niech jak najszybciej zaczyna się nowy cykl. Wiesz, że możecie. Wiem, że zaraz się uda :*ze nic sie hormonalnie nie namiesza i będzie można znow się starać. Recepte na ciąże juz znamy
a ze cb stanowią 50% wszystkich ciąż to zebyście Wy się mogły cieszyć ktoś musiał wyrobić te statystyki
Jedyne co to sie boje ze na ten okres bede teraz czekac nie wiem ile!Wik89 lubi tę wiadomość
-
Beti, allegraki kłamiOM! Mi non stop wychodzą cienie mimo bety <0,1
Czekam ma zdjecie norda jutro
wierzę że będą dwie piękne kreseczki!
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Monia - na pewno bedzie serduszko
Meggs - swietne podejscie, mam nadzieje, ze @ bedzie litosciwa i za chwile sie zjawi!
Znikam na weekend, ale rano zagladam, zeby jeszcze lepiej sie nastroic dzieki II kreskom Nony i Betiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nie śpię, czekam aż Nona zatestuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 05:02
XxMoniaXx, Nona lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34884968d4f7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e880045f0cc6.jpg
Test owulacyjny. Nie wiem czy traktować go jako pozytywny czy negatywny? Chociaż u mnie test pozytywny ma ciemnoejszą kreskę testową. Ciekawe czy może to coś oznaczać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 05:30
Biegającą-mama lubi tę wiadomość