Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Meggs, jak się czujesz? Idziesz w poniedziałek sprawdzić betę?
W poniedzialek sprawdze bete ostatni raz i mam nadzieje ze bedzie jak najniższa. Ogolnie okresu nie mam, plamien brak, cycki bola, temp ok 37 stopni, testy sikane nadal pokazuja kreske - to dołuje. Czekam sobie i mam ogromna nadzieje ze organizm sam sobie z tym poradzi. -
Lami wrote:A ja ze zdezynfekowanym brzuchem siedzę i się boję dziabnąć pierwszy raz. Kopnięcie mnie w dupsko.
Lami lubi tę wiadomość
-
Meggs, nie rób już testów. Bo niepotrzebnie się dołujesz. Pamiętam jak Agagusia miała biochemiczną i wyszedł jej test mimo, że beta spadała i okazało sie, że ma 4 chyba. W moczu ponoć dłużej się utrzymuje. I co jest krzepiące, to działo się chyba na początku listopada, a na koniec listopada chwaliła się nam pięknymi kreskami i gigantyczną betą
Potrzebny jest dzień wyrzucenia żalu. Teraz niech jak najszybciej zaczyna się nowy cykl. Wiesz, że możecie. Wiem, że zaraz się uda :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 21:18
Meggs, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Meggs, nie rób już testów. Bo niepotrzebnie się dołujesz. Pamiętam jak Agagusia miała biochemiczną i wyszedł jej test mimo, że beta spadała i okazało sie, że ma 4 chyba. W moczu ponoć dłużej się utrzymuje. I co jest krzepiące, to działo się chyba na początku listopada, a na koniec listopada chwaliła się nam pięknymi kreskami i gigantyczną betą
Potrzebny jest dzień wyrzucenia żalu. Teraz niech jak najszybciej zaczyna się nowy cykl. Wiesz, że możecie. Wiem, że zaraz się uda :*
Jedyne co to sie boje ze na ten okres bede teraz czekac nie wiem ile!Wik89 lubi tę wiadomość
-
Beti, allegraki kłamiOM! Mi non stop wychodzą cienie mimo bety <0,1 Czekam ma zdjecie norda jutro wierzę że będą dwie piękne kreseczki!30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Monia - na pewno bedzie serduszko
Meggs - swietne podejscie, mam nadzieje, ze @ bedzie litosciwa i za chwile sie zjawi!
Znikam na weekend, ale rano zagladam, zeby jeszcze lepiej sie nastroic dzieki II kreskom Nony i Betiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nie śpię, czekam aż Nona zatestuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 05:02
XxMoniaXx, Nona lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34884968d4f7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e880045f0cc6.jpg
Test owulacyjny. Nie wiem czy traktować go jako pozytywny czy negatywny? Chociaż u mnie test pozytywny ma ciemnoejszą kreskę testową. Ciekawe czy może to coś oznaczać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 05:30
Biegającą-mama lubi tę wiadomość