Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:Beti, Ty się tam zajmij tarciem przypinki
a nie segregator będziesz zamawiała
-
nick nieaktualnykark zakamuflowany na maksa wrote:Dziewczyny, mam brać żelazo na wieczór. Jakbym chciała sprawdzić z rana to przerwa między lekiem a badaniem będzie 10-11h. Wystarczy czy nie brać dzisiaj?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 22:05
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle to przepraszam Was, że w sumie nie odnoszę się do Waszych wypowiedzi. Czytam forum jak mam chwilę w pracy i zapominam co która z Was napisała. Później wracam do domu i jestem taka padnięta, że trudno mi zebrać myśli. Mam wolną sobotę, postaram się Was nadrobić tak na 100%, w skupieniu 😘
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Jak to tarciem przypinki o co chodzi ???
Beti kup sobie bedzie mi razniej prosze!!!
Bo ja z pomocą Lami wysłałam Beti swoją przypinkę od mamyginekolog „jestem w ciąży”, bo one też przynoszą szczęściei się śmieje, że Beti ją na pewno za mało pociera, a już chce segregator
Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Tęczova wysłałam zaproszenie 😁
Słoneczko, myślę że Tobie może się conajwyżej przydać w pakiecie z segregatorem :p ale obiecuję, że jak jutro na Twoim teście będzie biel to dostaniesz swoją zawirusowaną przypinkęprzyjaciółka ma i na pewno się podziel
Ale najpierw jutrzejszy test! 😁Słoneczko123, Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki super pomysł z tym segregatorem 😊 ja tam lubie takie talizmany!
A my urlop nie, wyjeżdżamy tylko na weekend do domku na wsi na warmię ❤
Słoneczko mam ogromną nadzieję ze ten jutrzejszy test to tylko formalność 😁Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam zawirusowana przypinke od jednej z Was ❤️ Musze sie nia ponacierac
Foto_Anna, Wik89, Ani0nka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ja tez mam zawirusowana przypinke od jednej z Was ❤️ Musze sie nia ponacierac
Nikodemko,
wdychaj wirusy ciążowe!
Witam się z Wami Dziewczynymadziorek86, Dośka, tęczova lubią tę wiadomość