Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
My to się ruszamy w tym roku na wakacje pod jabłonią albo wiśnią na działce
mąż ma urlop na przełomie lipca i sierpnia, niestety odgórnie termin narzucony. Wtedy jedziemy do rodziców i odpoczywam od wszystkiego
U mnie też miało nie być owulacji, albo mialo sie wszystko przedluzyc, pierwszy raz lametta i w 15 dc był pęcherzyk 14 mm. A 3 dni później już po owulce;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJa też jadę nad morze za trochę ponad 2 tygodnie i już nie mogę się doczekać
podróż pewnie będzie męcząca, ale może szybko zleci
a najważniejsze, żeby szybko zleciało do wyjazdu
Póki jest 2.trymestr to trzeba jechaćAni0nka, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dośka gratuluje
ciekawe czy faktycznie bedzie córcia
Słoneczko czy my tu mamy szampana , ekhm soczek otwierać?żebyś sikała tu i teraz!!??
Meggs superco do kp to jak będziesz uparta i bardzo chciała to da się ,nie daj sobie wmówić,że masz mało pokarmu/ chude mleko/dziecko sie nie najada itp.itd
Sunshine zazdro
Kark a jak z dietą u Ciebie?
Malinowa oby to był bezowulacyjny z dwiema kreskamiMeggs, Dośka lubią tę wiadomość
-
Teczova Nikodemko te bocianki to na szczescie 😍✊
Sloneczko wooooooow ale wiesci z wizyty, wspaniale! No bo czym innym moze byc ten czarny punkcik bo jak dla mnie to znaczy jedno hahahjutro rano tescik poprosimy
Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dośka gratulacje!!!
Meggs urlop zaczynacie?super lekturki chcialabym juz takie czytac hahah. Jak juz jestesmy przy tym temacie to przyznam sie Wam do czegos... Pare dni temu pisalyscie o tym segregatorze ciazowym pd Mamyginekolog, zaczelam o tym wiecej czytac i na jej blogu bylo duzo wpisow dziewczyn na temat tego, ze segregator przyniosl im szczescie w staraniach, ze to taki talizman. Moze zwariowalam ale.... zamowilam sobie ten segregator
Dośka, Słoneczko123, madziorek86, Biegającą-mama, Lami, przedszkolanka:), Beti82, Domi_tur, blair., tęczova, Meggs lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dobrze, przyznam się Wam. Testowałam w Dzień Matki i była biel. Po czasie jakaś tam kreska jest, ale się nie liczy. A teraz czuję, że jutro albo w sobotę dostanę okres, bo brzuch mnie boli tak jak zawsze. Muszę zacząć robić jakieś dalsze badania i męża wysłać na powtórne badanie nasienia. Mam wrażenie, że stoję w miejscu. Nawet chciałabym ten okres dostać dziś i ruszyć jakoś do przodu.
-
Sloneczko, ale w Dzien Matki moglo byc jeszcze za wczesnie, wiesz o tym
Przez prawie 5 dni wiele sie moglo zmienic i rownie dobrze jutro mozesz zobaczyc na tescie wyrazna kreche. Tym bardziej, ze lekarka mowi, ze cos widzi w macicy, to czym innym mogloby to byc? A samopoczucie jak na okres, to tez objaw ciazy
Beti82, kark zakamuflowany na maksa, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko ile jestes dzisiaj dpo?
Wiki to moze tez sobie zamowie ten segregatorWik89 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko, kochana wszystkie wierzymy, że wtedy był typowy poczasiak, i że gdybyś test zrobiła 27, to już byłaby kreseczka. Starasz się cały czas, lekarka też się angażuje i nie jest obojętna.
Wiem, że boisz się, bo forum z jednej strony daje wsparcie, a z drugiej przez te pozaciskane zewsząd kciuki czuje się presję i bardziej się w okresie testowania nakręcamy.
Jeśli czujesz potrzebę, żeby czekać, to czekaj. Kciuki cały czas ściskamy! 😘😘😘
Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Słoneczko nie zakładaj że ten ból brzucha może oznaczać @.. Wiem że te bóle Ciebie zniechęcają ale wcale nie muszą być na @. Pamiętasz jak ja też nie chciałam testować a nawet chciałam wybawić @ skacząc na trampolinie jak widzisz te pobolewanie podbrzusza nie zawsze oznacza że przyjdzie. Trzymam kciuki za jutrzejszy test. ✊✊
Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )