Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:59
blair., kark zakamuflowany na maksa, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ufff już po wizycie 🙂 Tak jakoś się stresowałam dzisiaj!
Wszystko dobrze ☺️ Dzidzia ma 186g, prawie 12 cm i serduszko 153 uderzenia.
Lekarz mówi, że jest drobne ale wszystko w normie na szczęście.
Łożysko na tylniej ścianie.
I Dziewczyny HIT!!
Dzisiaj powiedział mi, że na dziś obstawia dziewczynke! 😂 Więc co do płci jestem 50/50 😂 Do tej pory na 3 wizytach typował chłopaka, no zobaczymy 😀
Będzie news jak mąż wróci z delegacji!
25.06 połówkowe! ☺️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01074453d13d.jpgPestkaa, Julia93, Słoneczko123, Szczęściara, alex0806, Beti82, sunshine03, tęczova, Ani0nka, Domi_tur, kark zakamuflowany na maksa, Nikodemka, Arashe, madziorek86, Magda - mbc, Lami, Wik89, blair., Meggs, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
Hej ☺ Dostalam się dziś do mojej gin. Według niej w macicy już coś jest. Nawet dostałam zdjęcie z zaznaczoną czarną kropką. Nie chcę się nakręcać, ale chyba jutro zrobię test.
W poniedziałek idę na badania (jak okres nie przyjdzie).
Boli mnie brzuch i boję się, że jednak nic z tego nie będzie 😞Beti82, alex0806, Ani0nka, madziorek86, Domi_tur, kark zakamuflowany na maksa, Nikodemka, Arashe, Magda - mbc, Lami, Wik89, Dośka, Meggs, przedszkolanka:), XxMoniaXx, Biegającą-mama, Niezapominajka2, Nona, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Hej ☺ Dostalam się dziś do mojej gin. Według niej w macicy już coś jest. Nawet dostałam zdjęcie z zaznaczoną czarną kropką. Nie chcę się nakręcać, ale chyba jutro zrobię test.
W poniedziałek idę na badania (jak okres nie przyjdzie).
Boli mnie brzuch i boję się, że jednak nic z tego nie będzie 😞 -
Słoneczko to sikaj już!!!!
Dośka, dziewczynki są cudowneJa się tak mega z córki cieszę! Mąż to samo, chociaż wcześniej chciał syna
U nas dzisiaj kolejna dziewczyna 92' się rozpakowałaJak ten czas leci. Zaraz się u niektórych druga tura pewnie zacznie
Dośka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Pestkaa, Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko nawet ja weszłam dzisiaj specjalnie dla Ciebie... Nie no sikaj. Mi ładne kreski wychodziły popołudniu.
Edit. Lubisz się znecać nad Nami 😂 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 19:07
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Pestkaa wrote:Słoneczko! "wg niej w macicy już coś jest" [...] "chyba jutro zrobię test" - oszaleć z Tobą można
hahaha sikaj dziś!
Zaraz sie tam przejade do Sieradza z testemPestkaa, Lami, Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem skąd ty czerpiesz tę siłę i taka zaparta jesteś, Słoneczko
Jak lekarka już coś tam widzi, endo takie piękne było, to ja myślę że ta beta już poszybowała
Tęczova też mam sporo bodziaków i spodenek w tęcze i jakoś tak mi się kojarzą z twoim avkiem
tęczova lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
alex0806, Beti82, kark zakamuflowany na maksa, Szczęściara, Pestkaa, Lami, Wik89, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
nick nieaktualny