Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh ja tez wyczekuje tu ovufriendkowego bobaska
bedzie sie dzialo!
Nikodemko, pamietam wlasnie ze pisalas juz o tym kiedys, jesli moglabys zapytac brata o nazwisko lekarza i mi dac znac to bede baaardzo wdzieczna!Magda - mbc lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja wam powiem ze jelita w ciaży to jest dramat jakiś. Mnie zaparcia odpukać jeszcze nie męczą ale wzdęcia to idzie oszaleć. Wczoraj na wieczór do teściów pojechałam w dresie bo jeansy dopiąć to graniczyło z cudem albo eksplozją guzika 😏
-
Przedszko, troche mnie pocieszylas, bo ciagle mam z tylu glowy, ze to przez ten brak samoistnego uplynnienia moze nam nie wychodzic.
Wik, pewnie, dowiem sie i dam znacWik89 lubi tę wiadomość
-
Dlatego ja w tym cyklu wyjatkowo tego pilnuje
Mam w glowie teorie, ze im dluzej poleze, tym bardziej sie uplynni i dotrze gdzie trzeba. Probowac warto :d
OlivkowaMama, Dośka, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlex mam nadzieję, ze to nic poważnego! U mnie dzisiaj w nocy też kłucia, ale położyłam się na drugi bok i przeszło. Innego dnia też tak było, że kłuło mocno, przewróciłam się na drugi bok i już luz. Dzisiaj parę razy mnie brzuch też zaklul, ale byłam na basenie i chyba się rozluźniło
Pewnie to przez ucisk bobasa na jelita. Niby jem dużo warzyw, owoców, kupiłam sobie płatki z blonnikiem, piję kawę z mlekiem, ale średnio to działa -
nick nieaktualny
-
Julka właśnie to w prawym boku mnie bolało a na lewym leżałam albo na plecach. Pospałam chwilę teraz, na razie nadal spokój. Zobaczymy do wieczora. Dziwne to wszystko. Może faktycznie mała się tak rozpycha Plus zaparcie.
Magda będą emocje megamy dzisiaj oczekujemy na narodziny naszej wątkowej Kornelki
I później się posypką porody wrzesien/październik najbardziej
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja tez mam tylozgiecie. No to teraz juz w ogole bede pilnowac lezenia po, ide za Waszym przykladem :d
OlivkowaMama, przedszkolanka:), Lami, Dośka lubią tę wiadomość
-
Js też dzisiaj byłam na wizycie, moja lekarka chce mnie widzieć dopiero za 4 tygodnie i kropka. Stwierdziła, że lubi takie nudne przypadki co to nawet hemoglobina mocno nie spada 😂 Mały głowke ma niziutko ale szyjka trzyma się cały czas 3cm
także oby do 37 tygodnia a potem to już mogę rodzic :p
Nikodemko, lez ile się da 😁 niech wpłynie wszędzie gdzie powinno 😁😁Lami, tęczova, alex0806, Dośka, Magda - mbc, Słoneczko123, przedszkolanka:), blair., Meggs, kark zakamuflowany na maksa, Beti82, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Arashe, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Też spałam ze wszystkim. I teraz czasami też po prostu poszłabym od razu spać 😂
Dziewczyny, dodajemy imiona maluchów na pierwszej stronie?tęczova, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
OlivkowaMama wrote:No ja też uważam, że to leżenie ma jednak znaczenie. Ja zasnęłam z tyłkiem na poduszce, myślę że to pomogło.
Z pewnością nie zaszkodzi ale u mnie się udało pomimo tego że od razu poposzłam siusiu
chyba nie ma regułyMagda - mbc lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Ja śpię cały czas jak zabita 😂 a dzisiaj w nocy wyzwałam mojego od debili i idiotów, bo słuchajcie śpię, nagle otwieram oczy a on trzyma palec wskazujący nad moim nosem! Tak się wystraszyłam. Najprawdopodobniej chrapałam, a on "pykał" mnie w nos, ale kuźwa, wyglądało jakby chciał mnie załatwić tym swoim paluchem!
Nikodemka, tęczova, kark zakamuflowany na maksa, Wik89, Dośka, Beti82, madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja w nocy to 1500 pobudek na siku, albo od mocniejszych kopów. I dzisiaj zauważyłam w nocy, skoro po spaniu już było, że mój mąż odkąd wyleczył migdałki to przestał chrapać
Za to jęczał, jakby go stado byków goniło albo coś
Idę na jakiś spacer, może ja za dużo leżę/siedzę do tego wszystkiego. Pogoda sprzyja, więc może odciągnę te bóle i czarne myśli. Na razie tfu tfu ale spokój. Zobaczymy później.
Na dodatek kurier ma być dzisiaj z łóżeczkiem to humor się poprawiLami lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵