Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:58
Biegającą-mama, Wik89, Magda - mbc, Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, blair., Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ani0nka wrote:Meggs tez lubiłam operacje i jeszcze gra zgadnij kto kto 😁 i monopol 😁 ja to byłam fanką atomówek, czarodziejek z księżyca i gumisiów 🙈😂
Kurczę dziewczyny od 2 nie spałam. Poszłam siku i bardzo mnie bolało po prawej stronie brzucha. Brzuch twardy, myślałam że te bóle od kilku dni to od zaparć. No ale przy oddawaniu moczu by wtedy nie bolało ;/ pojechałam zrobić badanie moczu, crp i morfologię. Napisałam o 3 w nocy maila do gina i mi napisał niedawno że to może być kolka nerkowa albo kamienie. I żebym jechała na IP, on dzisiaj nie przyjmuje w gabinecie niestety. Zobaczę po wynikach albo jak się ból znowu pojawi. Bo teraz tylko napięty brzuch i trochę ciśnie jak na pęcherz. Stresuje się. W nocy mogłam jechać od razu to nie wiedziałam czy nie panikuje za bardzo. Ale chyba pojadę. Wyniki pewnie koło 10-11Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Muminki rzadza
Sluchajcie moj M tez byl wczoraj u lekarza, u swojego androloga, z wynikami badan i lekarz powiedzial ze ogolnie kiepskie wyniki nasienia nadal, gorsze niz w lutym (mniejsza ilosc, bo morfologia troche lepsza tzn z 1,69 na 1,89...) i skoro hormony i inne wyniki raczej w normie no to wg lekarza przyczyna jest w tych zylakach i zaleca zabieg. Najpierw ma jeszcze sprobowac „zniwelowac efekt ” wiec dostal na miesiac clo, witamine E, rutinoscorbin, metafolin, Q10 i i glu-cos tam. Po miesiacu ma powtorzyc badania i sie zglosic na kontrole, ale prawdopodobnie juz po to zeby dostac skierowanie na ten zabieg. No.. takze zobaczymy, powiem o tym mojemu gin i byc moze nie bede kontynuowala w kolejnych miesiącach z clo dopoki meza wyniki sie nie poprawia. ZobaczymyII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Fiorella, duże dawki furaginy i przejdzie w dzień. Później będziesz się wspomagać naturalnie. Chyba że spróbować sposobu Domi, ale jego nie znam.
Alex, ale teraz nie boli? Może mała obróciła się i wyprostowała nóżki i stąd taki ucisk? Poczekaj na wyniki i jedź najwyżej już z nimi. A jeśli nic się nie wydarzy, to tak czy inaczej podejdź do internisty po skierowanie na USG jamy brzusznej.
Beti, wytrzymają!
A propos wspomnień jeszcze, pamietam jak w programie muzycznym (hihihi), "Disco polo relax" czy jakoś tak wyświetlili, że moja siostra wygrala kasetę discopolo. Wszyscy w szkole jej gratulowali (część się podsmiewała, ale przecież też oglądali), kaseta nigdy nie dotarła 😂
Jeszcze było Kelly Family chyba 😂Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Alex dobrze ze jedziesz to skontrolowac oby bylo tak jak pisze Lami!
Co do tego clo to wlasnie nie wiem, moj gin na przedostatniej wizycie jak przepisywal mi clo i ogladal wyniki meza to powiedzial ze pozostawia decyzje jego lekarzowi oczywiscie ale ze prawdopodobnie na jakis czas dostanie clo na poprawe jakosci nasienia. A mi na powiedzial ze pare miesiecy moge tez byc na clo. Ide do niego w czwartek to podpytam. Staram sie myslec pozytywnie ale skomplikowane to wszystko, tyle badan ciagle..
Magda kciuki zacisniete i czekamy na relacje z wizytyII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:58
Wik89, kark zakamuflowany na maksa, blair., Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lekarz mi napisał że po 22 tc to mnie normalnie przyjmą na IP i nigdzie nie odeślą i mam jechać, jak się niepokoję. Na razie czekam. Specjalnie poleciałam do diagnostyki bo szybko wyniki będą, w tym moim się czeka do 16 a czasem i do wieczora. A miałam skierowanie do SLA, tylko wolałam na szybko w diagnostyce zapłacić.
Trochę się martwię. Teraz znowu przy robieniu siku mnie boli, tak ciągnie od prawej strony. I cały czas uczucie parcia na pęcherz i znowu pełne jelita ;/ Cholera mnie weźmie z tymi zaparciami. W poniedziałek skończyłam brać globulki clotrimazol na infekcję, może to od tego coś się podziało?
Nie wiem, czy na IP jechać od razu z torbą. Pewnie mnie i tak zostawią w szpitalu. Poczekam na męża i po 16 pojadę. Chyba, że wyniki będą tragiczne to szybciejLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, z furagina to uważajcie. Jej nie można brać jeden dzień i wystarczy. Szybko przynosi ulgę, ale żeby leczenie było skuteczne i nie było zaraz nawrotu, trzeba ją wziąć tak minimum 5 dni, nawet już po ustąpieniu objawów. Ona musi wytłuc wszystko porządnie, w jeden dzień tego nie zrobi.
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Teczova a co jest stolica disco polo? 🤣
Mąż juz byl na usg na pierwszej wizycie czyli jakos w marcu no i wyszly te zylaki na jednym jadrze. Przy czym lekarz nie chcial od razu kierowac na zabieg bo chcial najpierw wykluczyc wszystkie inne przyczyny slabego nasienia np hormony itp. Teraz wszystko powoli zmierza w kierunku zabiegu. Pamietam o historii Przedszkolanki - daje nadziejeale na ovufriend jest tez sporo historii bez szczesliwego zalonczenia... Lepiej jak sie nie bede w to wczytywac chyba
tęczova lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Dziewczyny, z furagina to uważajcie. Jej nie można brać jeden dzień i wystarczy. Szybko przynosi ulgę, ale żeby leczenie było skuteczne i nie było zaraz nawrotu, trzeba ją wziąć tak minimum 5 dni, nawet już po ustąpieniu objawów. Ona musi wytłuc wszystko porządnie, w jeden dzień tego nie zrobi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 08:39
-
Słoneczko pewnie śpi i nie zrobila testu ;p
Alex kurcze..no pewnie Cię wezmą na obserwacje jak u nas kazda ciezarna to od razu z torbą jak coś jedz..mam jednak nadzieje,źe to nic takiego..
Wiki a usg jeszcze nie mial jak ma źylaki stwierdzone? Badanie palpitacyjne? Kurde,no ja za zabiegiem jestem, szkoda czasu dla mnie.. no i jak Teczova prawi- Pola zrobiona z takiego cyklu ;p zabieg w 2dc byl,antybiotyk,miesiąc abstynencji,zero plemników i patrz jakie mam cudo 😀 a dodam,że mój wyniki prócz upłynnienia miał bardzo dobre.. -
Alex, spakuj torbe, zostaw w domu i podjedź sama, mąż torbę dowiezie, jak będzie potrzeba. Skoro znowu się ból pojawił, to nie ma co czekać.
No, furagina działa migiem w pierwszy dzień. Jak brałam największą dozwolona dawkę w pierwszy dzień, to rano jak ręką odjął. Ale faktycznie, że kilka dni jeszcze brałam dużo mniej tabletekSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero