Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze, u mnie drugi dzień walki z infekcją pęcherza. Urosept nie pomaga tak jak bym chciała.Boje się furaginy, a owulacja lada chwila. Myślicie że lepsza powolna, ale bezpieczna naturalna kuracja uroseptem, witaminami i żurawiną, czy zadziałać furaginą z grubej rury? Nie chcę odpuszczać cyklu, ale z infekcją też za dużo nie zdziałam:-\
-
Fiorella, ja miałam mega infekcje pęcherza na początku ciąży, zaraz po teście. Uratowały mnie homeopatyczne granulki Boiron Cantharis 15 CH.
Niech sobie ludzie mówią co chcą, ja jestem niedowiarkiem a juz po godzinie była ulga, po 3 dniach bez śladu 😍
5 granulek pod język co 30 minut przez pierwszą godzinę, potem 5 co godzinę plus po każdym oddaniu moczu. Działają cuda!fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Iza to Blair?
czy się mylę?
Dziewczyny moje endo dzis rano (11 dzien cyklu) ma 5,5. Co sądzicie? Beti jakie mialas?
Gin powiedzial ze ok jak na ten moment cyklu ale nie wiemzjem migdaly i popije winem chyba
Ja se mysle to jest bardzo ładne? 10 dc mialam ale wiem,ze ono szybko teraz rosnie do owu wiec spokojnie .No ja juz nie sprawdze jak mi urosnie bo nie ide na zadne podglady.A Ty masz jeszcze jakis? sama zastrzyk sobie masz zrobic? -
Mnie mąż dzisiaj załaduje i sruu w nocy wyjezdza
Takze chłopaki raczej nie przetrwaja do owu tak jak mowiłam
-
blair. wrote:Daj im szansę Beti
ile dni do owu u Ciebie?
Iza od kiedy zaczynacie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 22:10
-
Domi ja tylko wspomniałam ,że promo jest a mój "jeszcze musimy za to i za to zapłacić i było gemini i.." przerwalam,że przecież się powstrzymalam (ekhem) bo po co go stresowac nie?😀 paczki przychodza jak jest w pracy :p
blair., Lami, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Kurcze, u mnie drugi dzień walki z infekcją pęcherza. Urosept nie pomaga tak jak bym chciała.Boje się furaginy, a owulacja lada chwila. Myślicie że lepsza powolna, ale bezpieczna naturalna kuracja uroseptem, witaminami i żurawiną, czy zadziałać furaginą z grubej rury? Nie chcę odpuszczać cyklu, ale z infekcją też za dużo nie zdziałam:-\
Nona lubi tę wiadomość
-
O tak backstreet boys, cudowne lata i beverly hilla. A no i jezioro marzen
Blair, Beti, mam sobie zastrzyk sama zrobic w sobote rano wiec za duzo czasu nie ma zeby podrosloAle wzielam dzis pare migdalow i popilam winem plus witamina E porzadna dawka
blair., Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Ah dziewczyny cudowne wspomnienia 😊
Ja w dzieciństwie z kolei byłam ogromną fanką kucyków Pony , które z wielką miłością zabierałam ze sobą do kąpieli 😋 iiii gry Operacja , że się wyciągało z kolesia części ciała 😁 hahaha od dziecka miałam jakieś psychopatyczne zamiłowanie do medycznych aspektów 😁tęczova, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Meggs tez lubiłam operacje i jeszcze gra zgadnij kto kto 😁 i monopol 😁 ja to byłam fanką atomówek, czarodziejek z księżyca i gumisiów 🙈😂
tęczova, Meggs lubią tę wiadomość
-
e tam rzepakowe, my chyba w podobnym wieku jesteśmy. Ja w tym roku kończę 32.
Zbieram się na wizytę, ciekawa jestem jak Jerzy już dużyprzedszkolanka:), tęczova, sunshine03, Biegającą-mama, Lami, Wik89, alex0806, Ani0nka, blair. lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021