Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Julka nie znam go. Ale chodziłam do Kamińskiego w rodzinnej miejscowości... To jeden z tych którzy "leczyli" mnie tabletkami antykoncepcyjnymi
Idziesz tylko po L4?
Jeśli twojemu się L4 przedłuży to spróbuj do mojego Reichela. Albo do Pasternoka?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko, to byłaś pewnie całowana po rękach na podwórku z racji posiadania baby born 😂 Pamietam, jak musiałam się do kuzynki-gowniary łasić, bo miała, a była tak niedojrzała na tę lalkę... myślała że się dzieci od całowania biorą 😂 Głupia ja, mogłam jej sprzedać kopa i porwać lalkę.
A teraz w ogóle nie widać dziewczynek z wózkami dla lalek. Kiedyś oblężenie na placu zabaw. I spacerówka i głęboki musiał być.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Bo mi Baby Borna tata przywiozl z zza granicy 😎 Byl sporo tanszy haha
Magda - mbc, tęczova, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark zakamuflowany na maksa wrote:Moja młodsza kuzynka miała baby born. Jej lalka robiła kupy i sikała, a ja mogłam tylko patrzyć jak się bawi swoim skarbem... 👿😅
U nas na podwórku też królowały te zabawki furby, pamiętacie?blair. lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Miałam Furby;p moja siostra swojego popsuła. I żebym ja też nie miała, utopiła mojego w swoim nocniku pełnym sików. Kurtyna ;p
Lami, Magda - mbc, kark zakamuflowany na maksa, Słoneczko123, madziorek86, tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Miałam Furby;p moja siostra swojego popsuła. I żebym ja też nie miała, utopiła mojego w swoim nocniku pełnym sików. Kurtyna ;p
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, omg padłam! 🤣alex0806 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Młodsza o 4 lata, to wiele wyjaśnia
Dziewczyny, twardnieją wam brzuszki? Ja mam takie wrażenie, że plecy, brzuch, wszystko obolałe. Ale nie jak na okres czy coś. Tylko skóra mnie boli. I nie wiem, czy się martwić czy co. Tydzień temu byłam u lekarza, wszystko pozamykane, szyjka 43 mm. Zapomniałam o ten brzuch zapytać. Może za mało magnezu biorę? Albo za dużo leżęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 17:48
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja miałam baby borna, podejrzewam że może gdzieś być do dziś na strychu u moich rodziców 😂
Ale za to nigdy nie dostałam Furby! A tak marzyłam hahaha. Ale to była taka nieosiągalna zabawka premium 😄 I furby i baby born to by było za dużo szczęścia! 🤣
A pamiętacie może takie małe, plastikowe misie powleczone takim kolorowym zamszem? Miały doczepione buteleczki i pachniały owocami! To były misie kobisie hahaha 😂 -
noo, teraz to bede miala pewnie lego technics w domu i niczym sie nie pobawie
chociaż tym, to bym się pobawiła: https://www.empik.com/droid-sphero-bb-8-r001row-sphero-inc,p1219509214,elektronika-p?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI8qqz-ZLB4gIV0aSaCh32QgDoEAQYAyABEgKxyvD_BwEWik89 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Alex nieźle, pewnie jej to wypominasz w każde święta 😁
Tamagotchi było extra! Pamiętam jak rodzice wstawali po nocy i karmili, żebyśmy rano nie płakały, że zdechł. A furbiego też nie miałam ☹️ Bardzo go chciałam. I gry telewizyjne! I odwieczna zagadka - w jaki sposób telewizor wiedział, że ustrzeliło się kaczkę?!
Fajne to były czasy. Dzięki temu, że nie można było mieć wszystkiego to taki był szacunek do tych nowości i tego, co w domu się pojawiło.Magda - mbc, Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
A Wy też zbierałyście na rzemykach takie plastikowe smoczki? Od takich maleńkich do dużych się zbierało? I segregatory z karteczkami! Do dzisiaj mam z Kubusiem Puchatkiem z 30 różnych karteczek ❤️Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Segregator też miałam, różowy z Kubusiem ;p A karteczki mega. Z bajek Disneya, dalmatynczyki, król lew. A później Just 5 i Spice girls ;p
I tą grę z pistoletem i kaczkami też. Na takie żółte dyskietki była;p smoczków nie kojarzę takich do zbierania, jedynie lizaki w kształcie smoczka. I zbierało się takie malutkie laleczki z jakichś gum, nie pamiętam czy to się za papierki wymieniało czy jakLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami wrote:A Wy też zbierałyście na rzemykach takie plastikowe smoczki? Od takich maleńkich do dużych się zbierało? I segregatory z karteczkami! Do dzisiaj mam z Kubusiem Puchatkiem z 30 różnych karteczek ❤️
Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:58
Lami, Dośka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”