Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Teczova, Wik - to ja biore drugie
haha
Rzepakowepole - ooo, w takim razie sie przeslyszalam. To tym bardziej szacun dla naturyWik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny widzę się za tydzień z koleżanką, która ma 16-miesięcznego synka, więc chciałabym mu kupić jakiś prezent, szczególnie, że dostanę od niej trochę rzeczy po nim
ale nie mam pomysłu w ogóle, co kupić dla takiego prawie półtora rocznego dziecka
może coś doradzicie?
-
sunshine03 wrote:Dziewczyny widzę się za tydzień z koleżanką, która ma 16-miesięcznego synka, więc chciałabym mu kupić jakiś prezent, szczególnie, że dostanę od niej trochę rzeczy po nim
ale nie mam pomysłu w ogóle, co kupić dla takiego prawie półtora rocznego dziecka
może coś doradzicie?
tam jest dużo mądrych prezentów
sunshine03 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
sunshine03 wrote:Dziewczyny widzę się za tydzień z koleżanką, która ma 16-miesięcznego synka, więc chciałabym mu kupić jakiś prezent, szczególnie, że dostanę od niej trochę rzeczy po nim
może coś doradzicie?
Zależy, ile chcesz wydać pieniędzy. Z takich standardowych rzeczy, to u nas jest szał na:
- puzzle 2-3 elementowe
- miękkie klocki
- duplo
- drewniane owoce z rzepem do krojenia
- arka Dumel
- książeczki Pucio (miłość!!!)
- książeczki z okienkami lub przesuń paluszkiemsunshine03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas na ok.roku sprawdzil się stolik edukacyjny i dłuuuugo służył
Teczova ja wrócilam ze smyka i owszem,było co chciałam ale nie w tej wersji i zamówilam haha 😂 ale kupiłam ponczo dla Poli do kąpieli! Nigdzie nie moglam znalezc tak duzego i tu jedno jedyne bylo😍
Nikodemko pozytyw a Ty masz wyjście z babami?😀 rewelacja😀
Pożarłam maka i pizze..popołudniu ćwicze!😂blair., tęczova, Dośka, Lami lubią tę wiadomość
-
Przedszko - no wlasnie idealnie! Wroce lekko pijaniutka, namowie go zeby tez wyszedl na piwko i bedzie zgranie idealne :d
przedszkolanka:), Dośka, Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Julka, no mam nadzieję, że normalnie zwolnienie wystawi. Ale numer, współczuję stresów.
Byłyśmy z bejbikiem na basenie, w aquaparku. Nie daje znowu żadnych znaków, przebiegła. Chyba się napływała. Ale ja też przebiegła, mojej lekarce zepsuł się detektor tętna, więc powiedziałam, że ogarnę jej wymianę akumulatora, tylko wezmę ze sobą, żeby wiedzieć jaki zamówić. Zamówię do domu, przez weekend sobie ją "podsłucham" i dopiero oddam 😂
Przed chwilą wychodząc z centrum handlowego nie potrafiłam wyjsc z obrotowych drzwi 😂 Musiałam zrobić dodatkowy obrót. Chciałabym mieć mądre dziecko, ale musi mi zostawić choć trochę rozumu, nie moge się aż tak tą rzeczą dzielić, bo wcale nie mam dużo tego mózgu 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 14:17
Wik89, Dośka, Magda - mbc, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
rzepakowepole wrote:A wszystkie zęby masz wyleczone? Bo próchnica to choroba bakteryjna, mogą też od niej być takie jazdy
Tak , 1 mam do zrobienia z mikro dziurka.
I jeszcze zauwazylam na przeciw tej zatkanej slinianki na samym dole dziasla cos ala mala afta. No nie mam slow....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 14:15
-
nick nieaktualnyW drugiej poradni diabetologicznej termin na połowę września na nfz! Chyba ich pojebało! Jeszcze musiałam 25 minut czekać w kolejce, żeby to usłyszeć, bo dziadki i babcie nie słyszały o tym, żeby kobiety w ciąży wchodziły na zmianę z innymi pacjentami.
Recepty na paski też nie dostałam, bo nie mam u nic założonej kartoteki! A w CCC jest kurna promocja na półbuty, nie baleriny 😭!!! -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:57
Magda - mbc, Domi_tur, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julka a do kogo ty chodzisz? Kurczę lipa tak zostać bez gina przed porodem! Idź do jakiegoś prywatnie czy coś. Muszą coś poradzić. Albo do rodzinnej po l4.
Ja siemię akurat codziennie prawie pije. Już testowałam wszystkie domowe sposoby i czasem zwyczajnie nic nie działa;) dzisiaj kupiłam sobie gruszki i jabłka, może będzie działaćpo kiwi to ja się ogólnie źle czuje. Ostatnio mnie przeczyściło. Kiedyś miałam uczulenie na kiwi więc może wróciło
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemka wrote:Przedszko - no wlasnie idealnie! Wroce lekko pijaniutka, namowie go zeby tez wyszedl na piwko i bedzie zgranie idealne :d
-
Beti - plan sie rypnal, malz jutro do pracy na 5:00, mowi ze nie bedzie czekal az wroce -_- Trudno, sprobuje go obudzic.
Teczova - ja mam jeszcze gdzies moja Baby Bornmam nawet gdzies te zaszetki z jedzeniem, ktore imitowaly kupe w pampersie :d
tęczova lubi tę wiadomość