Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:58
Magda - mbc, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
O mammo dziewczyny ale lezka sie w oku kreci na wspomnienie tych szalonych lat 90tych
segregatory z karteczkami ofkors, tammagochi jak najbardziej! Baby borna nie mialam a baaaardzo chcialam, potem moja mlodsza o 8 lat siostra miala taka lalke pachnaca (jakby zawijana w kwiatek pluszowy, tez byl na to swego czasu popyt
) ja lat 11 chyba bylam bardziej zainteresowana niz ona az ktoregos dnia jakis pies w parku biegal bez smuczy i wyrwal ja mojej siostrze z raczki i po zabawie
zal mi bylo strasznie!!!
Chcialabym byc juz mama zeby poznac jakie sa teraz zabawki
Lami masz racje kiedys byly wozki dla lalek wszedzie teraz rzadko kiedy!blair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:58
przedszkolanka:), Słoneczko123, Lami, Beti82, sunshine03, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, OlivkowaMama, Dośka, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ludzie zaadoptowali dwójkę dzieci, ale pokochali tylko córkę. A chłopca krótko mówiąc się pozbyli po tym, jak nie pozwolono im adoptować samej dziewczynki. W telewizji mówią, że chłopiec ruszył na adopcyjną matkę z nożem, w sądzie w ogóle takich zeznań nie było. Zawieźli go niby po tym incydencie do szpitala psychiatrycznego i po prostu zostawili.
Na moje oko ci ludzie sami niezrownowazeni psychicznie. Kobiety mimika była totalnie nie z tej ziemii.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyU nas Tosia dostała od zajączka Tamagotchi w tym roku. Przez całe święta nie dało się jej odciągnąć od "jajka", zapięła na smyczy, powiesiła na szyi, a potem w trakcie np obiadu świątecznego było "Mamusiu, zobacz, wyszedł mi pingwin!" 😅
tęczova lubi tę wiadomość
-
A ja mialam tez Furby
Moj tata przez cale moje dziecinstwo pracowal w Niemczech i w Rosji, wszystkie te kultowe zabawki byly tam tansze. Bawilam sie przed chwila z corka kolezanki zestawem Fryzjer do ciastoliny duplo, ale mega! Nawet golarka do wlosow jest w zestawie :d
Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęczowa kupuj!
Kark zaraz obczajam w takim razie 5 10 15
Tamagoczi miałam kilka. Później wyszło takie nowsze, że nie zwierzaki tylko dzieci prawdziwe się karmiło. Kupiłam je z siostrą na spółkę, była zrzuta i ile radości.
Byłam dziś w smyku, niby promocje a ceny tych zabawek jak z kosmosu. Kupiłam autko z jakimiś kuleczkami w środku dla chrzesniaka na dzień dziecka. I taką miskę do spłukiwania włosów dla Oliwii. Wpada w szał jak jest dzień mycia włosów. Oby to naczynko pomogło albo niech w końcu jej to minie bo już jestem bezsilna
Aaa kto to Iza? Kurka nie mogę skojarzyć albo jakiś zanik mózgu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 20:58
tęczova lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Iza to Blair?
czy się mylę?
Dziewczyny moje endo dzis rano (11 dzien cyklu) ma 5,5. Co sądzicie? Beti jakie mialas?
Gin powiedzial ze ok jak na ten moment cyklu ale nie wiemzjem migdaly i popije winem chyba
blair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja w Smyku upolowałam dziś spiworek do spania za 3 dyszki z 80
Odebrałam dwie paczki, w tym jedna z Ikei z wanienką i duperelami, druga paczka z przewijakiem i higienicznymi rzeczami poporodowymi... Dom wygląda jak magazyn, a dziecko jeszcze się nie urodziło 😂😂😂 z każdą paczką słyszę od męża pytanie "teraz już chyba wszystko mamy prawda?!" 😂
Nikodemko, ja to bym mężowi wysyłała sprośne smsy ze spotkania żeby mimo wszystko czekał 😂 czasem jak mój idzie na nockę do pracy to mu wysyłałam takie wiadomości żeby nie spał 😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość