Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy Wy też jesteście takie zmęczone? Mam jakiś spadek formy, mogłabym spać pół dnia. Korzystam kiedy Oli ma drzemkę, ale i tak chodzę i ziewam, a tchu brakuje na porządny ziew 🤷
Myślałam, że drugi trymestr będzie spokojny, a tu takie kwiatki ehh
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Julka u mnie miało być 14 dni roboczych. Więc też 3 tygodnie, a szło 4. Upomniałam się we wtorek, że tyle czasu minęło. Mi to w sumie zwisa, bo dużo czasu jeszcze, ale chcę żeby mi to teść za tydzień wkrętarką skręcił a akurat przyjedzie. To w firmie obsuwa była, bo jakiś pogrzeb, a to rodzinna firma. I już dzisiaj będzie kurier. Spoko, rozumiem sytuację, ale mogli dać znać że się przesunieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami, pozostaje mi się pogodzić z tym faktem i iść za 4 tygodnie :p choć mam wizytę umówioną też za dwa i trzymam ją do ostatniej chwili :p
9 dnk temu bylo 1480g, dzisiaj nie sprawdzała parametrów bo się skupiła na główce. A ja się dziwię czemu zaczęłam chodzić jakbym się kołysała na nogach 😂
Hehe uśmiałam się, też bym się wystraszyła! Ale to mnie częściej mąż bluzga w nocy, albo obrywa rogalem jak się obracam z boku na bok albo zabieram mu kołdrę bo instynkt nakazuje mi przykryć rogala żeby nie zmarzł😂Lami lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:59
Nikodemka, Dośka, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przyszło łóżeczko
Wyślę wam później fotki pościeli itd które są w komplecie, ale nie ruszam tej paczki bo 30 kg
Musiałam pędem wracać ze spaceru, bo dzwonił że czeka
Julka ja ostatnio robiłam aferę na poczcie. Zwykle jestem potulna, ale w ciąży wychodzi ze mnie demon i zołza, więc się nie patyczkujęprzedszkolanka:), sunshine03, Magda - mbc, Dośka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahah
Teczova, ja zatykam nos mojemu jak chrapie, ale chyba nie czuje tego przez sen.
Chyba Wam pisalam jakis czas temu, ze sie tak z nim przepychalam ktorejs nocy, bo zajmowal wiekszosc lozka, ze wyskoczyl mi bark 😂Wik89, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
Magda Slonce potwierdz mi czy bierzesz ta witamine B?
http://www.dlazdrowia.abc24.pl/default.asp?kat=100729&pro=89756558cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualnyDziewczyny, które kupowały już produkty higieniczne dla bobasów - ma ktoś te gaziki?
https://www.aptekagemini.pl/gaziki-do-dezynfekcji-apteo-care-100szt.html
Miałam już dodać do koszyka, ale potem zonk - 3x3cm... I nie wiem, chyba troszkę małe, z Basią nie pamiętam które gaziki miałam
Ktoś podpowie czy one się jeszcze rozkładają na np 3x6cm, albo które gaziki są fajne?
P.S. Dodałam jeszcze Duphavit i płyn Lovelę, bo zapomniałam - wyszła już normalna kwtoa prawie 350zł
I chwalę się - materac zafoliowany i łóżeczko przełożone na najwyższy szczebelJak przyjadą goście z dziećmi to niestety, ale łózio czeka na młodego już
Lami, mój nadal Bezimienny... -
Ja mam te gaziki, specjalnie zamówiłam małe. Położna nam pokazywała jak nimi wycierać naokoło pępek - tak wiem, teraz aktualna jest pielęgnacja na sucho, ale powiedziała nam, że jak chcemy żeby ładnie zasechł i odpadł to lepiej przecierac tym gazikiem same ranty
Jutro kurier przywiezie wózek 😍Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Tak Julka, tym razem kurier z pocztexa. Zamówiłam ostatnio materiały, giga paczka. I awizo dostałam na sms. W domu byłam. Później wkręcali że domofon mam zepsuty! A działał. Poszłam na pocztę a baba mi tą paczkę przyniosła. Paka do pasa. Także... opierniczyłam, kazałam przywieźć drugi raz. Mieli dać znać, o której mogę się kuriera spodziewać. Nie zadzwonili. Przyjechał jak nie było mnie w domu akurat. Mąż musiał po tę paczkę iść.
Nie raz listonosz też awizo zostawi. A największym chamstwem jest to, że dzwoni do mnie, żeby mu drzwi otworzyćPoczta Polska
Jeszcze mi dorzucili do wyników, wcześniej nie było tego. Więc na bank to nie infekcja dróg moczowych?
Osad moczu
Nabłonki płaskie nieliczne w prep.
Nabłonki okrągłe 0-1 wpw
Leukocyty 0-1 wpw 0 5
Pasma śluzu d liczne w prep.
Bakterie nieliczne w prep.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 15:07
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyDlatego trzeba się uchować przed pocztą polską,jak się tylko da
ja wszystko zamawiam kurierem (ale nie pocztex!) albo do paczkomatu bądź żabki, jak korzystam ze smarta na allegro
i nie ma żadnych problemów
po większe rzeczy najwyżej mąż chodzi odebrać
Ale też jak byłam 2 miesiące na zwolnieniu to od poczty awizo w skrzynce, a całymi dniami siedziałam w domu 🙈🙈🙈Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mam pojęcia jakie teraz są wymagania co do pępków
Jedyne, co wiem to:
Z Tosią mieliśmy rozrobiony spirytus i waciki - czasami skóra była zaczerwieniona, pępek odpadł po 10 dniach.
Z Kajtusiem mieliśmy octenisept - pępek nie goił się przez 25 dni (), aż w końcu położna mimo, że wcześniej zabraniała spirytusu, to kazała kupić i odpadł po kolejnych 5 dniach.
Z Basią mieliśmy gaziki nasączone - pępek odpadł po 5 dniach
Także teraz wiem, że napewno muszą być gaziki, tylko za Chiny nie pamiętam jakie mieliśmy... -
nick nieaktualny
-
kark zakamuflowany na maksa wrote:Sunshine, u mnie Poczta jest tak, że jak jest paczka to oni tego nigdy nie biorą, tylko od razu awizo wiozą
Więc nie raz odbieram listy i listonosz mówi, że przy okazji na poczcie czeka paczka i trzeba sobie odebrać... -_-
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyEee to nic. Pamiętam jak kiedyś kurier przyjechał ze spawarką dla męża. Ja chyba 2-3tyg przed porodem z Basią, pod nogami 2.5letni Kajtek się kręcił. Spawarka chyba coś 30kg ważyła.
I kurier do mnie, żebym sobie po to podeszła do auta wypakować, bo pisze, że ciężkie i on dziwgać nie będzie 😵👿
Dzwoniłam do M, on się z pracy urywał, żeby wynieść spawarkę, a potem taką zjebkę kurierowi zrobił, że co sobie myśli kobiecie w 9mscu nosić 30kg itd, że gość do tej pory co jest coś cięższego to wszystko mi za próg przenosi - nie ważne czy karma 20kg czy szafa 40kg 😂