Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
SŁONECZKO (krzycze capslockiem) - jak jutro rano nie sikniesz, to jade do Ciebie i bedziesz sikala przy mnie, przysiegam!!!
Skad Ty masz w sobie tyle cierpliwosci?!Rano czekam na dwie krechy, nie ma ze nie!
Pestkaa, Lami, Ani0nka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Beti dziekuje, ze pytasz😊
U mnie przerwa. Cykl bezowulacyjny.
Takze luuuuuuz😁😁😁58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualnyDziewczyny, nie daję już rady... Zaczynam się zastanawiać czy nie zmienić supli na jakieś bez żelaza
2 tygodnie temu normalne 2ki, od tygodnia rozwolnienie z rana, od 3 dni biegunki z rana, a dziś już biegunka cały dzień ;(
Jak brałam tylko Duphavit (30mg żelaza) było ok, a jak teraz biorę Duphavit (30mg żelaza) i Tardyferon (80mg żelaza) z dnia na dzień jest coraz gorzej...
Przecież ja biorę z lutki 200mg progesteronu dziennie, powinnam mieć mega zatwardzenia, a tu takie jaja, że dzisiaj nawet z domu się boję wyjść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 19:34
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:00
Julia93, alex0806, Wik89, blair., Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:00
Julia93, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
witam się po wakacjach, z umiarkowana pogoda, choć nie obyło się bez spalenia pszczeli... Czytałam Was, ale czasu by pisać nie było jako tako.
A poza tym to już od poniedziałku rozliczalam 3 trymestr!
Słoneczko czekamy rano na wieścipytanie ginalka Cię już nakrecila mocno.
Alex co do porodu, to wydaje mi się, że jednak można zrobić to godnie, widzę że już nastawienie masz lepsze na szczęście. Ja właściwie zle nie wspominam. Położna była konkretna i z tego się cieszę. U mnie w szpitalu są pokoje narodzin z łazienką, na szczęście nie ma boksów. Jedyne co to to nacięcie przeklinam. Po porodzie 2h mała na mnie leżała i byłam w tym pokoju, a po 2 h mąż musiał iść, bo nie było odwiedzin. Nie udało mi się przespać niestety wtedy.
Z tymi kurierami też bywa różnie. Ja też czekałam na łóżeczko i zero odzewu że wysyłali czy coś. Po czym teraz na wakacjach dostaje SMS, że paczka moja u sąsiadki. Bez pytania, wcześniejszego telefonu...
Julia chodzę się, że wszystko dobrze i to był fałszywy alarm.
Gratuluję wszystkim wizyt, duże te nasze dzieci ^^
Ktoś pytał czy też innym twardnieje brzuch, jak mam skurcz to owszem, ale po pół minuty puszcza.
Julia93, kark zakamuflowany na maksa, Lami, alex0806, Dośka, tęczova, Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Teczova, a ja dzis bylam na sesji i moi klienci mieli widok na bocianie gniazdo i to tak bliziutko okna
Napatrzylam sie za wszystkie czasy.
Meggs, tęczova, Lami, Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezu nic mi nie mówcie o kurierach. Ja dziś zrobiłam mega awanti , bo oczywiście cały dzień w domu a na mailu powiadomienie o nieudanej próbie dostarczenia paczki. Noż myślałam że rozszarpię 😡
Pojechałam sobie sama odebrać do magazynu, bo jutro wyjeżdzamy.
Ale paczajcie co mam 😍😍😍
Dr kazała czytać mi miłe książki o dzieciach i laktacji i się nie zamartwiać 😁 no to będę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 20:50
Lami, sunshine03, alex0806, Pestkaa, blair., Dośka, Arashe, Beti82, Wik89, przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Dośka haha, widzę sytuacji jak u mnie 😂 Chyba jednak częściej coś odpada niż wyrasta. Gratuluję udanej wizyty 😊 No to czekamy na następne USG na potwierdzenie 😊
Słoneczko.... Zlituj się dziewczyno!!!! DAWAJ NAM TU DWIE KRECHY!!!
Tęczova, a ja dzisiaj całą wizytę w Pepco o Tobie myślałam! Tyle tam tęcz! Niech to będzie znak! Znajdź na końcu swojej tęczy pięknego bobaska! Może leżeć na dodatek w garncu złota! 😘😘😘
Dziewczyny, pomożecie w wynikach?
APTT. 31,6 s norma 28-39
RATIO. 0,95. norma 0,8-1,2
Fibrynogen. 4,4. norma 2,0-4,0
PT. 9,4 s norma 8,9-12,7
Wskaźnik 106. norma 80-120
protrombinowy
INR. 0,94. norma 0,9-1,3
2,0-4,0 zakres terapeutyczny dla osób leczonych antykoagulantami
Na tych badaniach byłam 1,5 h po zastrzyku heparyny.
Zrobiłam jeszcze ten czynnik antyXa i znowu niski... 0,3, a powinna być między 0,5 a 1,0.
TSH spadło do 1,8. Wszystkie próby wątrobowe w normie. Mocz i morfologia ok.tęczova, Dośka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja to w ogole mam dobre przeczucie co do Teczovej w tym cyklu, mimo tych zawirowan
Dzis po raz kolejny slyszalam dwie pozytywne opinie, ktore brzmialy „dzieki niemu zaszlam w ciaze”, o tym bucu „cudotworcy”. Jesli naprawde zajde w ciaze w przeciagu pol roku pod jego opieka, to chyba powinien zostac swietym.
tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggs super książki!
Ja sobie na urodzinki mam zamiar zamówić tę pierwszą
Arashe mi już lepiejPo rozmowie z Julką i koleżanką, która rodziła w Opolu uznałam, że nie będzie tak źle
Miliony kobiet dziennie rodzą i jest ok
A że już się nie mogę doczekać września, kiedy przytulę małą, to staram się na tym skupiać
Fajnie, że wam się wakacje udałyPodziwiam, że na tym etapie nie bałaś się nigdzie jechać i miałaś na to ochotę
Arashe lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyLami na tym antyXa sie nie znam, ale do pozostałych to, jak na to, że bierzesz heparynę to inr powinno być wyższe (bliżej tego zakresu terapeutycznego 2-3 właśnie). No i fibrynogen ponad normę, ale w ciąży może tak być. Choć na lekach przeciwkrzepliwych raczej zwiększony nie powinien być.
Musisz oczywiście z lekarzem skonsultować, bo może wyniki masz calkiem w normieMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Julia ja się czuję dobrze, choć te 4,5h w samochodzie to już za dużo dla mnie było. Po dłuzszych spacerach już mu się wszystko spina i brzuch mówi "dalej nie pójdziesz". No i to uczucie jakbym miała się rozjechac w biodrach
, a jak u Ciebie?
Alex na szczęście nie daleko to było, ale tesknilam za łóżkiem... Strasznie niewygodne
O cyklu pisała malinowaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 20:31