Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Teczova dokladnie skonsultuj te wyniki u diabetologa.Na czczo masz ok.ale po to sie robi krzywe,zeby zobaczyc co dalej.A dalej ta insulina juz tak ladnie nie wyglada.Niestety nie odp czy na to sie leki dostaje czy diete bo nie wiem.U mnie insulina dobrze wyszla tylko glukoza lecialal
-
nick nieaktualnyTęczowa moje wyniki już ci kiedyś pisałam: cukry 104-113-112, insulina w zaokrągleniach 13-60-80.
Byłam z tym u diabetologa i endokrynologa.
Mam 29 lat, wzrost 165, waga 59 wtedy. Powiedzieli mi, że mam io i hi plus stan przedcukrzycowy.
Wg nich jestem młoda, szczupła i leków nie potrzebuje, dieta i ruch, bo leki to diabo powiedział, że na starania mógłby mi dać, jakbym miała np wiek 40 lat albo wagę 80kg przy moim wzroście. -
Lami - uff, dobrze ze sie znalazla. Mysle dokladnie tak samo. Po to mamy ludzi dookola, zeby nie byc w takich chwilach samotnym.
Dla mnie temat io jest czarna magia, sprawdze to w nastepnym tygodniu. Szczerze mowiac szukam przyczyny mojego ciaglego zmeczenia. -
Nikodemka wrote:Lami - uff, dobrze ze sie znalazla. Mysle dokladnie tak samo. Po to mamy ludzi dookola, zeby nie byc w takich chwilach samotnym.
Dla mnie temat io jest czarna magia, sprawdze to w nastepnym tygodniu. Szczerze mowiac szukam przyczyny mojego ciaglego zmeczenia.
Koniecznie rób tę obrzydliwą krzywą:*
Lami, trzymam kciuki, żebyś nie musiała się kłóć 0.8+0.2!!!Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Kurczę tak myślę że muszę poprosić gina o skierowanie na te badania na krzepliwosc bo nie robiliśmy jeszcze w ciąży. Może u mnie też trzeba większą dawkę?
Ja dzisiaj zamówiłam wózek;) do odbioru będzie jakos w połowie sierpnia. Poleciałam dzisiaj, chociaż mieliśmy zamawiać za tydzień, bo miała być promocja 10%. I się okazało że jest ale tylko na te modele dostępne w sklepie i brane od ręki ;/ no ale i tak mieliśmy zamawiać więc tragedii nie ma.madziorek86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Kurczę tak myślę że muszę poprosić gina o skierowanie na te badania na krzepliwosc bo nie robiliśmy jeszcze w ciąży. Może u mnie też trzeba większą dawkę?
Ja dzisiaj zamówiłam wózek;) do odbioru będzie jakos w połowie sierpnia. Poleciałam dzisiaj, chociaż mieliśmy zamawiać za tydzień, bo miała być promocja 10%. I się okazało że jest ale tylko na te modele dostępne w sklepie i brane od ręki ;/ no ale i tak mieliśmy zamawiać więc tragedii nie ma.Mam kod na -15% do sklepu emaluszek.pl a tam jest wlasnie ten wózek baby design husky.
-
XxMoniaXx wrote:Ja mam zgode na Claritine ale zapomniałam jaki tam jest skladnik. Bede w domku to sprawdze:)
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93014361b594.jpg
Ja miesiac temu zakupilam takie uzywane cudo za .... 400 zl.
Dla mnie idealny i stan jak nowy.Lami, tęczova, Dośka, madziorek86, Nikodemka, kark zakamuflowany na maksa, Niezapominajka2, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, ale ja stacjonarnie chciałam kupić
W razie czego mam na miejscu wymianę kół, opon, cokolwiek
Dziewczyny powiedzcie mi, jaki magnez bierzecie w ciąży? Dla mnie aspargin jest za słaby. Szukam dobrego cytrynianu magnezu, ale na nim jest napisane, żeby nie brać w ciąży. I normalnie zgłupiałam.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teczova, a Ty masz tą 677C-T czy 1298A-C? Sprawdzałaś kwas foliowy i homocysteinę? Bo jeśli wszystko ok, to mogłabyś brać inofem, jeśli nie przyswajają zwykłego kwasu, to Beti chyba zna jakiś coś z inozyna i metyloksantyny kwasem.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny czy ktoras z Was sama robila sobie zastrzyk ovitrelle? Tam jest w opakowaniu instrukcja obslugi dolaczona dla laikow?
jutro mam sobie zrobic zastrzyk, mial mi zeobic maz ale go nie bedzie rano, zastanawim sie czy sama dam rade
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami wrote:Teczova, a Ty masz tą 677C-T czy 1298A-C? Sprawdzałaś kwas foliowy i homocysteinę? Bo jeśli wszystko ok, to mogłabyś brać inofem, jeśli nie przyswajają zwykłego kwasu, to Beti chyba zna jakiś coś z inozyna i metyloksantyny kwasem.
To Miovarian
Wiki, ja z Ovitrelle bylam w zabiegowym w przychodni, bo balam sie sama zrobic, ale teraz juz wiem, ze dalabym rade. To taka malutka igielka. Ja mialam zastrzyk w reke, bo tez mozna. Mysle, ze uda Ci sie samejtęczova lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny brzuchatki pamiętacie może czy miałyscie może kłucia w pochwie?? Takie uczucie jakby ktoś wbijał szpilki. Tak mnie złapało przez kilka minut aż mnie zginęło. Nie wiem czy to normalne czy się martwić.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )