Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O to dziś mamy ekscytujący dzień na forum, Magda rodzi :p dziewczyny wizytuja, a temperaturę jeszcze podkręca kark w sexi kiecce

Ja totalnie padlam i spalam jak zabita 2godz. Rano zrobiłam spacer do labo (musze co miesiąc kontrolowac tsh) i z powrotem ledwo doszlam do domu. Przez ostatnie dni znow kiepsko śpię w nocy i mi sie nazbierało brak snu, spacer na czczo, upał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 12:26
Lami, Nona, Arashe lubią tę wiadomość
-
Arashe, super wiadomości, że wszystko dobrze! To ci łobuz albo łobuziaka, nie chce mamusi pokazać nic 😁
Niezapominajko, też jakoś dziewczynkę czuję u Arashe 😊
Ostatnio koleżanka mi mowila, że 3 lata temu dopiero po cesarce się dowiedziała o dziewczynce, bo wszystkie USG noga na nogę i pępowina do tego.
Arashe lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 09:33
OlivkowaMama, Lami, Cytrynowy sok, Wik89, Niezapominajka2, Arashe, Pestkaa, alex0806, Nikodemka, blair., przedszkolanka:), Szczęściara, Beti82, tęczova, Meggs, kark zakamuflowany na maksa, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj będę miała skręcone łóżeczko, więc też jest ekscytacja
Jak na razie to staram się nie ugotować, siedzę pod wiatrakiem i wcinam truskawki. Trochę posprzątałam w kuchni i siły mnie opuściły. Włączyłam sobie po raz kolejny filmik z sobotniego USG 
I tak, potwierdzam, dziewczynki to wstydzioszki! Arashe wróżę ci córeczkę
Pokażę wam słodkie ujęcia
Pierwsze to buzia i rączka, bo się księżniczka zakrywała. A drugie? Kto zgadnie? 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aaecfefa26fc.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b3684d2a0f9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 12:45
Arashe, Dośka, Wik89, Nikodemka, Nona, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Szczęściara, tęczova, Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
o 11:25 przez CC przyszedł na świat Jurek, waży 3600, nie wiem ile ma cm. Dostał 10pkt
Lami, Arashe, alex0806, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Pestkaa, Dośka, Wik89, Cytrynowy sok, Nikodemka, Domi_tur, Nona, blair., sunshine03, przedszkolanka:), Szczęściara, Beti82, tęczova, Słoneczko123, XxMoniaXx, Meggs, Ani0nka, Martek&M, Malinowa91, kark zakamuflowany na maksa, fiorella82, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Bardzo bym się cieszyła z tych przepowiedni ^^
Nona kciuki za duuuzo jajeczko
Madzia gratuluję zdrowego syneczka!, jak się czujesz?
Edit. Nona, pęcherzyk ładny, do dzieła i kciuki za ten cykl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 12:54
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona super! U mnie 11dc w srode pecherzyk 15,5x17, endo tez 6 ale uroslo, w sobote byl zastrzyk na pekniecie, owu w niedziee. Dzialajcie do konca tygodnia koniecznie
😍
Nona, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Magda, gratulacje :* Czekamy na szczegóły jak dojdziesz do siebie

Nona pęcherzyk kozak!
A endometrium urośnie po owulacji, także jeszcze ma czas
Jakbyś chciała, mam 25 tabletek dupka i mogę ci wysłać z wiruskami 
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda!!! Gratuluje!!! Az mi sie buzia cieszy do telefonu! Pierwszy ovufriedkowy dzidzius jest juz na swiecie!