X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik - swietnie! Oby chociaz jednej z nas sie udalo i juz bedzie pieknie :)
    Beti, a Ty testujesz? Fiorella, jak dzis u Ciebie?

Wik89 lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie emocje od rana, Magda kciuki za Ciebie i Jerzyka :)

Ja się powoli zbieram na usg

Wik89 lubi tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:39

Nikodemka, Wik89, przedszkolanka:), Szczęściara, Cytrynowy sok, Arashe, Lami lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko mnie w tej ciąży nic nie bolało,nic nie kłóło, nie ciągnęło. Nawet w biochemach zawsze były bóle, a teraz nic zero. Koło 7-8 tygodnia miałam jeden tydzień bóli, a tak cycki i reszta dopiero od 10tc mi doszło. Młody ma opóźniony zapłon 😅

Tylko przedszkolanka jest hardcorem, nawet ja bym po 2 dniach skurczy pojechała na porodowkę, a ona nadal u Teściów siedziała 😅 Dobrze, że mąż "panikarz" 😂

Magda cisza, czyżby już Jerzyka tuliła 😉?

A ja dziś zwiedzam porodowkę nr 1 😀 Jestem zapisana z osobą towarzyszącą, ale zastanawiam się czy brać wogóle tego mojego kuternoge 😒 Chyba posiedzi w aucie i zaczeka na mnie.

Nikodemka, Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też byłam w labie. Poszłam do szpitala a tam lab nieczynny, na szczęście niedaleko jest drugi punkt. Wchodze a tam z 15 osob w kolejce. Pierwszy raz skorzystałam z ciążowego pierwszeństwa 😁 i nawet ludzie mnie nie zjedli tam! Jestem pod wrażeniem.
    Powiem Wam tylko że po pobraniu prawie zemdlałam. Takich mroczków dostałam i pot mnie zalał że musiałam uściąść na chodniku i całą wodę wypiłam. To pewnie ten upał i dłuższy spacer na czczo, trzeba uważać.

kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, uważajcie na siebie Dziewczyny. U nas juz 28 stopni!! Meggs już jesteś w domu?

Cały czas odświeżam i czekam na wieści od Magdy 😀

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli, idac za Waszym przykladem, jest dla mnie nadzieja :)
    Niezapominajko, mocne kciuki za wizyte, na pewno wszystko jest dobrze!
    Arashe - i oczywiscie za Ciebie! 👊
    Meggs - to prawda... Ja pojechalam do sklepu na rowerze i jak z niego zsiadalam, tak mna zabujalo, ze prawie sie przewrocilam. U nas juz od 9 niemilosierny upal. A co dopiero przetrwac to z brzuszkiem...

Arashe lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, ja wam chyba nie pisałam.
    M wymyślił sobie na jesień barany, ale nie zdążył z ogrodzeniem tyłu tych 10ar pod barany.
    I oczywiście traf chciał, że młoda (sunia nasza) nasza od 2 tygodni krwawi. Zmusiłam M i pojechaliśmy z nią do weta, bo kurcze miała cieczki listopad-luty-maj teraz, ale wt zbadał, robił usg i wszystko cacy, okaz zdrowia 😊 Jeszcze zrzuciła futro zimowe i byłam pewna, że schudła, a tu na wadze +3kg w porównaniu do zimy 😯 Gdzie ten kościotrup to mieści to ja nie wiem 😏
    Ale wracając do tematu - wet pytał ile ma lat, która cieczka i rzucił hasłem, że wg niego okaz zdrowia, wszystko super i możemy zapładniać jak chcemy 😳 M od razu 200% napalenia.
    W niedzielę był sąsiad z kawalerem, ale Abra chciała go zagryźć (chwała Bogu 😅). I M wypalił przed chwilą, że musimy dziś spróbować znowu... Myślałam, że przez tą nogę zapomni, a tu lipa.
    Nie wiem jak mu przetłumaczyć, że mi zostało 13tyg do porodu, ciąża suki trwa 9tyg i nie wyrobimy się ze sprzedażą przed porodem 😒 Inżynier kuźwa, a 9+7 nie potrafi dodać 👿!
    Jezu, już nie mogę z nim...

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs uważaj na siebie, dobrze ze wodę miałaś ze sobą 😘 ja za tydzień w poniedzialek mam pobieranko i we wtorek wizytę. Wtedy tez dostanę skierowanie na glukozę, na bank mąż weźmie wtedy urlop bo boje się ze właśnie zasłabnę 😁

A mój Aluś wczoraj tak szalał w brzuchu po big brotherze ze myślałam ze padnę ze śmiechu, jeszcze takich mocnych kopniaków nie dostałam:D aż brzuch mi latał 😆 może dlatego ze na obiad zrobiłam chilli concorne i to takie ostre ze ledwo zjadłam i tak mi się odwdzięczył 😁

Lami lubi tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs baardzo lubię za to przejście bez kolejki 😊 Czyli jednak już coś widać 😵? Wrzuć najnowszą fotkę brzuszka 😀

Arashe lubi tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, chwilę człowiek nie wchodzi na wątek a tu aż się spocić z emocji można! :)

Magda- kciuki! :)

Kiedy jakieś testowanko? :)

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka moze faktycznie meksykanska kuchnia go zaktywizowała 😍😂
    Kupilam dwa testy, pani w aptece dala mi testy Amil, nie znam w ogole, znacie?
    Ja nie czuje zadnych boli okresowych ale to u mnie normalne, zwykle czuje dzien przed @ dopiero..

Ani0nka lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tu siedzę i odświeżam stronę z zacisnietymi kciukami :)

Nikodemko ja też nic nie czułam, nic a nic. Do tego stopnia, że zrobilam test i jak wyszła od razu jedna kreska to stwierdziłam, że lipa i poszłam się położyć. Dobrze, że po 5min wróciłam 😂

Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark zakamuflowany na maksa wrote:
    Meggs baardzo lubię za to przejście bez kolejki 😊 Czyli jednak już coś widać 😵? Wrzuć najnowszą fotkę brzuszka 😀
    Hehe myśle że nikt z zewnątrz tego nie widzi. Brzuch na rano mam już taki jak normalnie po obiedzie 😁 ale na ciązowy to on nie wygląda 😋 miałam jeszcze luźna sukienke. Po prostu jak zobaczyłam te 15 osob i 3 miejsca siedzące , duszno jak cholera , to postałam chwilę i mówię nie dam rady i zapytałam w rejestracji czy kobiety w ciąży mają piersszeństwo. Wszyscy mnie przepuścili, jakaś babcia powiedziała że to wyższa konieczność z uśmiechem 😊

kark zakamuflowany na maksa, Dośka, madziorek86 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee! Miałam 4 kiecki do wyboru na ślub za 11 dni i co? I tylko w jednej się mieszczę w cyckach 😭 Myślałam tylko o tym, że sa luzne w brzuchu, nie wzięłam nawet pod uwagi tego, że w sumie cyce urosły o rozmiar i się nie zamieszczę 😞😖
    Także mój jedyny typ na imprezę... Ech, niby +1.5kg, a wyglądam na +10kg 😂
    c084cc8376a11340med.jpg

alex0806, OlivkowaMama, Dośka, Nona, Szczęściara, przedszkolanka:), tęczova, Ani0nka, Cytrynowy sok, Wik89, Arashe, Beti82, Niezapominajka2, Lami, Pestkaa, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark wyglądasz w niej bosko 😍

madziorek86 lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark laska jak ta lala, i fajna kiecka. Przy takiej figurze można sobie pozwolić na obcisłe kiecki :)
    Super wyglądasz :)

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi - ja i Wik testujemy w czwartek :)
    Kark - faceci maja swoje specjalne kalkulatory w glowie. Ze wszystkim zdaza, a jak nie to zona ogarnie :d
    Wik - ja mialam kiedys Amila. To chyba ten test z takim strasznym zdjeciem dziecka :d Zaluje, ze nie zamowilam sobie Nordzika, bede musiala siknac na Bobo.
    Przeanalizowalam moje zapiski w aplikacji i statystycznie 12dpo pojawia sie bezowe plamienie. Jutrzejszy dzien zdecyduje o czwartkowym testowaniu :)

Edit: kark, wygladasz bosko 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 10:16

Nona, Dośka lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark super wyglądasz!! ❤️

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka ze mną na glukoze za tydzień jedzie mąż,Pola i kuzyn (przyjezdza do nas na tydzień). Tez się boje jak to bedzie..

Meggs i dziewczyny uwazajmy na prawdę. U nas o 8 było 25 stopni. Doszłam teraz do sklepu jakies 300 m.i serce malo nie wyskoczylo mi..mialam isc do chrzesniaka ale jade autem bo nie dojde..
    Moja kolezanka ma dziś 14dpo i juz 3 razy zemdlala..
    A mialas Meggs milo dzisiaj,szkoda ze tak rzadko spotykane..

Co do objawów to Nikodemko pamietaj ze u mnie tylko ból kregoslupa byl i nic poza tym :)
    Wiki kojarze ale tylko z nazwy ;p

Ani0nka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 926 927 928 929 930 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ