Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik - swietnie! Oby chociaz jednej z nas sie udalo i juz bedzie pieknie :)
    Beti, a Ty testujesz? Fiorella, jak dzis u Ciebie?

Wik89 lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie emocje od rana, Magda kciuki za Ciebie i Jerzyka :)

Ja się powoli zbieram na usg

Wik89 lubi tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:39

Nikodemka, Wik89, przedszkolanka:), Szczęściara, Cytrynowy sok, Arashe, Lami lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko mnie w tej ciąży nic nie bolało,nic nie kłóło, nie ciągnęło. Nawet w biochemach zawsze były bóle, a teraz nic zero. Koło 7-8 tygodnia miałam jeden tydzień bóli, a tak cycki i reszta dopiero od 10tc mi doszło. Młody ma opóźniony zapłon 😅

Tylko przedszkolanka jest hardcorem, nawet ja bym po 2 dniach skurczy pojechała na porodowkę, a ona nadal u Teściów siedziała 😅 Dobrze, że mąż "panikarz" 😂

Magda cisza, czyżby już Jerzyka tuliła 😉?

A ja dziś zwiedzam porodowkę nr 1 😀 Jestem zapisana z osobą towarzyszącą, ale zastanawiam się czy brać wogóle tego mojego kuternoge 😒 Chyba posiedzi w aucie i zaczeka na mnie.

Nikodemka, Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też byłam w labie. Poszłam do szpitala a tam lab nieczynny, na szczęście niedaleko jest drugi punkt. Wchodze a tam z 15 osob w kolejce. Pierwszy raz skorzystałam z ciążowego pierwszeństwa 😁 i nawet ludzie mnie nie zjedli tam! Jestem pod wrażeniem.
    Powiem Wam tylko że po pobraniu prawie zemdlałam. Takich mroczków dostałam i pot mnie zalał że musiałam uściąść na chodniku i całą wodę wypiłam. To pewnie ten upał i dłuższy spacer na czczo, trzeba uważać.

nick nieaktualny, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, uważajcie na siebie Dziewczyny. U nas juz 28 stopni!! Meggs już jesteś w domu?

Cały czas odświeżam i czekam na wieści od Magdy 😀

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli, idac za Waszym przykladem, jest dla mnie nadzieja :)
    Niezapominajko, mocne kciuki za wizyte, na pewno wszystko jest dobrze!
    Arashe - i oczywiscie za Ciebie! 👊
    Meggs - to prawda... Ja pojechalam do sklepu na rowerze i jak z niego zsiadalam, tak mna zabujalo, ze prawie sie przewrocilam. U nas juz od 9 niemilosierny upal. A co dopiero przetrwac to z brzuszkiem...

Arashe lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, ja wam chyba nie pisałam.
    M wymyślił sobie na jesień barany, ale nie zdążył z ogrodzeniem tyłu tych 10ar pod barany.
    I oczywiście traf chciał, że młoda (sunia nasza) nasza od 2 tygodni krwawi. Zmusiłam M i pojechaliśmy z nią do weta, bo kurcze miała cieczki listopad-luty-maj teraz, ale wt zbadał, robił usg i wszystko cacy, okaz zdrowia 😊 Jeszcze zrzuciła futro zimowe i byłam pewna, że schudła, a tu na wadze +3kg w porównaniu do zimy 😯 Gdzie ten kościotrup to mieści to ja nie wiem 😏
    Ale wracając do tematu - wet pytał ile ma lat, która cieczka i rzucił hasłem, że wg niego okaz zdrowia, wszystko super i możemy zapładniać jak chcemy 😳 M od razu 200% napalenia.
    W niedzielę był sąsiad z kawalerem, ale Abra chciała go zagryźć (chwała Bogu 😅). I M wypalił przed chwilą, że musimy dziś spróbować znowu... Myślałam, że przez tą nogę zapomni, a tu lipa.
    Nie wiem jak mu przetłumaczyć, że mi zostało 13tyg do porodu, ciąża suki trwa 9tyg i nie wyrobimy się ze sprzedażą przed porodem 😒 Inżynier kuźwa, a 9+7 nie potrafi dodać 👿!
    Jezu, już nie mogę z nim...

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs uważaj na siebie, dobrze ze wodę miałaś ze sobą 😘 ja za tydzień w poniedzialek mam pobieranko i we wtorek wizytę. Wtedy tez dostanę skierowanie na glukozę, na bank mąż weźmie wtedy urlop bo boje się ze właśnie zasłabnę 😁

A mój Aluś wczoraj tak szalał w brzuchu po big brotherze ze myślałam ze padnę ze śmiechu, jeszcze takich mocnych kopniaków nie dostałam:D aż brzuch mi latał 😆 może dlatego ze na obiad zrobiłam chilli concorne i to takie ostre ze ledwo zjadłam i tak mi się odwdzięczył 😁

Lami lubi tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs baardzo lubię za to przejście bez kolejki 😊 Czyli jednak już coś widać 😵? Wrzuć najnowszą fotkę brzuszka 😀

Arashe lubi tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, chwilę człowiek nie wchodzi na wątek a tu aż się spocić z emocji można! :)

Magda- kciuki! :)

Kiedy jakieś testowanko? :)

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka moze faktycznie meksykanska kuchnia go zaktywizowała 😍😂
    Kupilam dwa testy, pani w aptece dala mi testy Amil, nie znam w ogole, znacie?
    Ja nie czuje zadnych boli okresowych ale to u mnie normalne, zwykle czuje dzien przed @ dopiero..

Ani0nka lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tu siedzę i odświeżam stronę z zacisnietymi kciukami :)

Nikodemko ja też nic nie czułam, nic a nic. Do tego stopnia, że zrobilam test i jak wyszła od razu jedna kreska to stwierdziłam, że lipa i poszłam się położyć. Dobrze, że po 5min wróciłam 😂

Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark zakamuflowany na maksa wrote:
    Meggs baardzo lubię za to przejście bez kolejki 😊 Czyli jednak już coś widać 😵? Wrzuć najnowszą fotkę brzuszka 😀
    Hehe myśle że nikt z zewnątrz tego nie widzi. Brzuch na rano mam już taki jak normalnie po obiedzie 😁 ale na ciązowy to on nie wygląda 😋 miałam jeszcze luźna sukienke. Po prostu jak zobaczyłam te 15 osob i 3 miejsca siedzące , duszno jak cholera , to postałam chwilę i mówię nie dam rady i zapytałam w rejestracji czy kobiety w ciąży mają piersszeństwo. Wszyscy mnie przepuścili, jakaś babcia powiedziała że to wyższa konieczność z uśmiechem 😊

nick nieaktualny, Dośka, madziorek86 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee! Miałam 4 kiecki do wyboru na ślub za 11 dni i co? I tylko w jednej się mieszczę w cyckach 😭 Myślałam tylko o tym, że sa luzne w brzuchu, nie wzięłam nawet pod uwagi tego, że w sumie cyce urosły o rozmiar i się nie zamieszczę 😞😖
    Także mój jedyny typ na imprezę... Ech, niby +1.5kg, a wyglądam na +10kg 😂
    c084cc8376a11340med.jpg

alex0806, OlivkowaMama, Dośka, nick nieaktualny, Szczęściara, przedszkolanka:), tęczova, Ani0nka, Cytrynowy sok, Wik89, Arashe, Beti82, Niezapominajka2, Lami, Pestkaa, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark wyglądasz w niej bosko 😍

madziorek86 lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark laska jak ta lala, i fajna kiecka. Przy takiej figurze można sobie pozwolić na obcisłe kiecki :)
    Super wyglądasz :)

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi - ja i Wik testujemy w czwartek :)
    Kark - faceci maja swoje specjalne kalkulatory w glowie. Ze wszystkim zdaza, a jak nie to zona ogarnie :d
    Wik - ja mialam kiedys Amila. To chyba ten test z takim strasznym zdjeciem dziecka :d Zaluje, ze nie zamowilam sobie Nordzika, bede musiala siknac na Bobo.
    Przeanalizowalam moje zapiski w aplikacji i statystycznie 12dpo pojawia sie bezowe plamienie. Jutrzejszy dzien zdecyduje o czwartkowym testowaniu :)

Edit: kark, wygladasz bosko 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 10:16

nick nieaktualny, Dośka lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark super wyglądasz!! ❤️

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka ze mną na glukoze za tydzień jedzie mąż,Pola i kuzyn (przyjezdza do nas na tydzień). Tez się boje jak to bedzie..

Meggs i dziewczyny uwazajmy na prawdę. U nas o 8 było 25 stopni. Doszłam teraz do sklepu jakies 300 m.i serce malo nie wyskoczylo mi..mialam isc do chrzesniaka ale jade autem bo nie dojde..
    Moja kolezanka ma dziś 14dpo i juz 3 razy zemdlala..
    A mialas Meggs milo dzisiaj,szkoda ze tak rzadko spotykane..

Co do objawów to Nikodemko pamietaj ze u mnie tylko ból kregoslupa byl i nic poza tym :)
    Wiki kojarze ale tylko z nazwy ;p

Ani0nka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 926 927 928 929 930 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ