Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa Magda!!! Jak tylko wstalam to moja pierwsza mysla bylo, ze dzis urodzisz😁😁😁 mocne kciuki za szybki porod😊
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
kark zakamuflowany na maksa wrote:To teraz wszystkie dziewczyny, które są przed pierwszym porodem - Magda miała 3cm rozwarcia już kilka dni temu, a dziś po 6h od odejścia wód nadal pisze na forum 😂
Więc spokojnie, jak jesteście z Zakopca to do szpitala w Wawie też zajedziecie 😄Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:31
-
Aaa!!! Co za wiadomosc! Magda, trzymam kciuki! Hashtag #czekamynajerzyka
Nona, moja babcia pila przez kilka miesiecy ocet jablkowy, wlasnie na przemiane materii i pozniej miala jakies dziwne bole zoladka, nie wiem czy przez to, ale odstawila i przeszlo. Sama juz pare razy chcialam kupic, zeby sprawdzic na wlasnej skorze, ale boje sie, ze nie przelkne. Ja pije pokrzywe, biore wiesiołek, czasem siemie lniane no i orzeczy do owu
Jestem w szoku. Dziś u mnie 10/11 dpo i zero bólu brzucha, póki co zero plamień, ale jeszcze nie mówie hop, bo dzień długi. W kazdym razie, na tym etapie po pierwszym siku zawsze brałam nospę, bo brzuch nie dawał spokoju, a teraz normalnie zyje.Lami, przedszkolanka:), Nona, tęczova, Słoneczko123, Dośka, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Meggs, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, umawiałyśmy się na testowanie wczoraj, czemu nie dotrzymałaś obietnicy?
😘
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Lami, czekam, jesli nie dostane moich standardowych plamień, to zrobie test w czwartek.
Strasznie sie dluza te ostatnie dni, glowa mi wariuje. Raz mysle sobie „kurcze, moze sie udalo, pierwszy raz jest jakos inaczej”, a kolejna mysla jest „nie no, ja w ciazy, nie ma opcji”. Oszaleje.Nona, Wik89, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 09:33
Pestkaa, Dośka, Słoneczko123, Szczęściara, Lami, blair., Nikodemka, OlivkowaMama, Wik89, Domi_tur, Niezapominajka2, sunshine03, Cytrynowy sok, tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Obawiam sie, ze u nas nie wychodzi przez te uplynnienie... A to sie na pewno w tak krotkim czasie nie zmienilo.
No i wiem, ze to glupie, ale wszedzie czytam, ze dziewczyny ktore zaszly w ciaze mialy bol brzucha jak na okres, jakies klucia, ciagniecia, a ja nie czuje zupelnie nic. Gdyby cos sie tam dzialo, to chyba bym czula? Nie wiem juz, wariuje
Wik, jak u Ciebie? -
Nikodemko ja trzymam kciuki za Ciebie mocno, jak jest inaczej niz zwykle to dobrze:)
U mnie nic nie zapowiada, ze sie udalo, no ale nie chce tracic nadziei. W czwartek rano testujmy razemwlasnie jade kupic test:p
Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023