Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Sloneczko fajnie ze zrobilas te kolejne badania. A powiedz, czy maz mial badane te podstawowe hormony? Bo to tez chyba warto sprawdzic jesli wyniki nie byly idealne
Mąż robił badania hormonów i wszystko ma w normie
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia, oby się spełniły 😊😘
Mąż mnie dzisiaj miło zaskoczył ☺ Pracowałam do 20, przyjeżdżam do domu, wchodzę, a tu kwiaty, kolacja, wino... Do tej pory nie mogę się otrząsnąć haha 😁Nona, Cytrynowy sok, Nikodemka, blair., Lami, Wik89, Meggs, Pestkaa, Dośka, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wody odeszły, zaczyna się
reset, Ani0nka, XxMoniaXx, Biegającą-mama, Niezapominajka2, kark zakamuflowany na maksa, alex0806, Meggs, Pestkaa, Nona, OlivkowaMama, Dośka, Lami, Wik89, przedszkolanka:), tęczova, sunshine03, Beti82, Szczęściara, Nikodemka, Słoneczko123, PierwiastkaZuza, blair., fiorella82, Arashe, Domi_tur, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda!!! Kciuki! Szybkiego i w miarę bezbolesnego porodu
I szybko chwal się Jerzykiem
Ja tak sobie czytałam i nadrabiałam was spokojnie i aż mi ciśnienie skoczylo na post Magdy ;p
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Woow Madzia ale wieści z rana 😁 mega trzymam kciuki za Ciebie! Oby poszło szybko , bez komplikacji i w miarę możliwości bezboleśnie! Jesteśmy z Tobą i czekamy na zdjęcie pięknego Jerzyka 😍
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny