Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jerzyk przeczekal wszystkie rocznice slubu i urodziny, chce miec swoj dzien 😍
Nona, Lami, Magda - mbc, Dośka, Słoneczko123, Słoneczko123, Pestkaa, Ani0nka, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Hahaha 😂 Ojoj, dzisiaj jesteś największy bohater, fajnie, że była taka możliwość i że dali 😊
przedszkolanka:), Lami, tęczova, Nona, Dośka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ale news z rana! Madzia, zaciskam mocno kciuki! Jerzyk dawaj szybciutko do nas 😍
Magda - mbc lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ktuea się skusi na ocet jabłkowy z Rossmanna?
Edit. Natchniona poszłam i wywaliłam ten zasrany ocetWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 07:51
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Magda ale super.Tak czulam,ze dzisiaj.Bo mówiłaś, ze 11 Twoj lekarz ma dyzur i maly pewnie czeka na niego 😂😂
Powodzenia kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo teraz wszystkie dziewczyny, które są przed pierwszym porodem - Magda miała 3cm rozwarcia już kilka dni temu, a dziś po 6h od odejścia wód nadal pisze na forum 😂
Więc spokojnie, jak jesteście z Zakopca to do szpitala w Wawie też zajedziecie 😄Lami, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Powiem Ci, że od kiedy przestałam kombinować z octem i siemieniem to zauważyłam u siebie śluz płodny. Wcześniej nic a nic. Z takich naturalnych wspomagaczy wciągam tylko migdały i marchewkę / sok z marchewki, ponoć też pomaga w "śliskich" sprawach. A i po occie bolał mnie żołądek
Nona lubi tę wiadomość
kark zakamuflowany na maksa wrote:To teraz wszystkie dziewczyny, które są przed pierwszym porodem - Magda miała 3cm rozwarcia już kilka dni temu, a dziś po 6h od odejścia wód nadal pisze na forum 😂
Więc spokojnie, jak jesteście z Zakopca to do szpitala w Wawie też zajedziecie 😄przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”