Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynowa ja miałam takie cykle długie i wykresy podobne przy bezowulacyjnych. Jak dostałam CLO to nagle się równało, na wykresach pokazała się owulka i ciąże. A na lamettcie to już w ogóle piękniej było. Spróbuj załatwić to CLO albo Lamettę właśnie. To drugie mogę wysłać z wiruskami bo mi zostałoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cytrynowy sok wrote:Szczęściaro a Ty miałaś długie cykle i dlatego dostałaś clo? Za drugim razem się udało z tego co widzę.
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyMeggs wrote:A w ogóle w waszych witaminach nie ma żelaza? Ja biore Prenatal Duo i tam zelazo jest w składzie.
Jak miałam anemię i brałam żelazo po krwotoku przy poronieniu i zabiegu to brałam 2x100mg dziennie -
Cytrynowy sok wrote:Hmm... 🤔 O to pocieszające że tylko jedn pęcherzyka miałaś, muszę to przemyśleć, może warto się na to zdecydować już teraz.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Cytrynowa, może dziś masz na wykresie dołek na owu
Ja jestem na clo pierwszy cykl, urosły mi dwa pecherzyki po 1 po każdej stronie. Ale nie ma regułyCytrynowy sok lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cytrynowy soku, koniecznie clo, jeśli lekarz o tym wspominał i nie będziesz musiała błagać, to w razie niepowodzenia, żebyś już miała przy sobie od początku cyklu. Chociaż oczywiście teraz działajcie, ale uzbierałaś serduszek! ❤️
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs wrote:A w ogóle w waszych witaminach nie ma żelaza? Ja biore Prenatal Duo i tam zelazo jest w składzie.
Ja żelazo biorę już jakiś czas, bo hemoglobina spadła do 11 a norma u mnie w labo od 12.
Dopiero teraz mam ponad 12 i odstawiłam.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:przy MTHFR nie można brać takich mixów witamin.
Ja żelazo biorę już jakiś czas, bo hemoglobina spadła do 11 a norma u mnie w labo od 12.
Dopiero teraz mam ponad 12 i odstawiłam.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Cytrynowy sok wrote:Dzięki Dziewczyny, wiem że 50 dni to dużo ale to tylko jak choroba albo stres, jak mam zazwyczaj 35/40dni to jeszcze ok.
Dzięki Alex ja już jestem umówiona z ginem na clo tylko chciałam jeszcze odczekać chwilkę i próbować naturalnie bo boję się że mi urośnie tych jajek za dużo bo u mnie w rodzinie bliźniaki 🙆😂
A w którym cyklu ze stymulacją zaszłas?
Ja też nie mam żelaza bo biorę wszystkie suple osobno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 18:42
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny