Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:31
-
nick nieaktualny
-
Madziorek u Wik i Nikodemki dobrze sie zapowiada
A zaraz bedą testowac
Boziu niech chociaz jednej na miesiąc sie udamadziorek86, Lami, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Dopiero poczytałam Was trochę, leżę zmulona i zmęczona dniem i upalem..
Pestko badalam mocz,morfologie i tsh. Wszystko mam ok;) w przyszłym tygodniu glukoza ale w tym zaduchu nie wiem jak to przeżyję..
Sloneczko wszystkiego najlepszego dla Was!!;*
Nikodemko, Wiki trzymam mocno kciuki! Jeszcze kilka dni i testy:o
Madziorek gratuluję kolejnego tygodniaale leci!!
Moja kolezanka po becie, wyszla 115.11. W czwartek ze mna wizytuje ..
A ja bylam u tej szefowej,powiedzialam co i jak bylo w czwartek. Kobieta byla w mega szoku, bo tamta jej wspomniala o zwrocie ale o swoim zachowaniu juz nie. Przeprosila i ma z nia gadac. Ja odczulam ulge i nie mam zamiaru wracac do sprawy bo brzuch odczul.. teraz czekam juz do wizyty tylko 🤗Dośka, blair., Wik89, Szczęściara, Magda - mbc, madziorek86, Lami, Arashe, Słoneczko123, kark zakamuflowany na maksa, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Madziorku dokładnie leci ten czas.. Też czekam na pozytywne testy.. Chyba w tyg zapowiada się zbiorowe testowanie.. Dziewczynki dawać tu pozytywne testy😉😉 pokolei bez wyjątku..
Wik89, madziorek86, fiorella82 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Cytrynowy sok, witaj po przerwie! Pokaz wykres
Sloneczko fajnie ze zrobilas te kolejne badania. A powiedz, czy maz mial badane te podstawowe hormony? Bo to tez chyba warto sprawdzic jesli wyniki nie byly idealneCytrynowy sok lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Przedszkolanko, dobrze, ze zrobilas w fej sprawie cokolwiek, moze szefowa ustawi ja do pionu i sytuacja wiecej sie nie powtorzy. Nie mysl juz o tym i odpoczywaj!
Madziorek - bardzo sie staram w tym cyklu tak wlasnie myslec. Powtarzam sobie co chwile, ze musi sie udac albo probuje nie myslec o tym wcale, ale nie nastawiam sie negatywnie. Niestety tak czy inaczej, jestem pewna, ze jesli znowu sie nie udalo, to wciagnie mnie otchłań rozpaczy.
Beti - racja, gdyby sie chociaz jednej z nas co miesiac udawalo, byloby pieknie...przedszkolanka:), madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Ja też już mam wyniki. Kurczę od marca mi poleciała hemoglobina z 13.7 na 12.2. Ostatnio robiłam w innym labo i też było coś ponad 12.5. Cała reszta w normie. Muszę chyba przed wizytą u gina jeszcze żelazo zrobić bo pewnie będę musiała je brać? Norma w moim labo od 11.2 hemoglobina.
Testujcie dziewczyny bo już znowu dawno nic się nie wykluwałojedne się zaczną rozpakowywać to emocje będą, ale te z testowaniem chyba są porównywalne;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Ja też już mam wyniki. Kurczę od marca mi poleciała hemoglobina z 13.7 na 12.2. Ostatnio robiłam w innym labo i też było coś ponad 12.5. Cała reszta w normie. Muszę chyba przed wizytą u gina jeszcze żelazo zrobić bo pewnie będę musiała je brać? Norma w moim labo od 11.2 hemoglobina.
Testujcie dziewczyny bo już znowu dawno nic się nie wykluwałojedne się zaczną rozpakowywać to emocje będą, ale te z testowaniem chyba są porównywalne;)
czytałam jakieś wytyczne who, że suplementować żelazo powinno się od hemoglobiny 10 ewentualnie 10,5. Także na spokojnie zdrowo się odżywiaj i nie przejmuj się
-
nick nieaktualnyja wyniki też mam, cukrzycy ciążowej nie mam, więc za tydzień gofry nad bałtykiem będą mooojeee
alex0806, Nikodemka, Lami, Meggs, Szczęściara, tęczova, przedszkolanka:), Dośka, blair., Arashe, Słoneczko123, Beti82, kark zakamuflowany na maksa, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Ja sobie postanowilam, ze nie testuje jesli pojawia sie plamienia. Wtedy czekam na @. Statystycznie mam je dwa dni przed okresem, wiec wzdrygam sie na mysl o środzie.
Dodatkowej nadziei narobilo mi te plamienie, ktore mialam w zeszla srode. Na panienskim rozmawialam z dziewczyna, u ktorej braz na gaciach 5/6 dpo okazal sie implantacja. Ale nie nie nie, juz o tym nie mysleWsiadam dzis na rower ostatni raz pomodlic sie w tym moim magicznym miejscu, moze znowu spotkam Bociana.
Oby ktoras ze staraczek na wakacje wciagnela sie na fiolet! Cos za slabo to nam idzieBeti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Beti no to ozdrowiał 😁 niech mi sprzeda swój patent!
Przedszkolanko a nie za szybko na wizyte Twojej kolezanki? Jak dziś bete miała 115 to do czwartku to do 500 max dobije , a przy takiej wartości nic nie będzie widać.
Nikodemko ja w tym cyklu miałam plamienie w 5/6 dpo. Nie brałam go za implantacyjne. Nie wiem z czego było bo takich nigdy nie miałam ale 2 dni pózniej był mikro cień na tteście 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 17:10
-
No zobaczymy. Sprawdzałam że 30.05 miałam w innym labo hemoglobinę 12,7. A norma tam od 12. Tutaj w SLA mam 12.2 a norma od 11.2. Pewnie leci jakoś po heparynie albo coś. Cała reszta wyników w normie, tarczycowe ładne, mocz też w porządku. Pokażę wyniki w środę endokrynolog, a za tydzień wizyta u mojego.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko kochana tak bardzo Wam wszystkim kibicuje..
Cytrynowy sok 50 dni toć to wieczność.. Juz masz powód do brania CLO bo ono nie tylko na porost pęcherzyków a wyrównuje cykle.Nikodemka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Kark mam do Ciebie pytanko. Przypomnij mi dlaczego jesteś na diecie dla cukrzyków?? Czy miałaś w którejś z ciąż cukrzycę ciążową?? Pytam bo w poprzedniej miałam i teraz Endo nastraszyła mnie że też będę mieć😥😥.. W tamtej ciąży od razu miałam problemy z cukrem naczczo w tej na razie ładny.. Dodaj mi kochana otuchy😪😪
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )