Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami - idealna wizja porodu 😂
Słoneczko - wszystkiego co najlepsze ❤️ oby na kolejnej rocznicy byl z Wami najpiekniejszy prezent!
Beti - tak sie ciesze, ze koteł sie znalazl! Wiedzialam, ze tak bedzie!
Wiki - trzymam za Ciebie kciuki, dobrze, ze maz wzial sie za suple bez przypominania, uda sie lada moment
U mnie 9/10 dpo, brzuch nadal nie boli, ale cycki chyba za chwile eksploduja. Przyznaje, ze troche sie nakrecilam, ze moze sie udalo, ale staram sie odsuwac od siebie ta mysl. W srode wszystko stanie sie jasne, bede 12dpo i jesli pojawia sie plamienia, to bedzie po wszystkim. Wczoraj nie moglam zasnac, bo myslalam o tym wszystkim... Jesli teraz sie nie udalo, to minie rok staran, a my nadal nie znamy przyczyny niepowodzen. Ten miesiac wyluzowania dobrze mi zrobil i az nie chce mi sie myslec o kolejnych badaniach, wizytach, wynikach...
Panienski chyba sie udal, bo Panna Mloda co i raz roniła łezkiDziewczyny zostaly na noc, wiec mialam caly weekend na oderwanie sie od myslenia o testowaniu :d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26e62aaf8788.jpg
Chwile przed burza, bylo tak^^ pozniej wszystko zwiało haha.madziorek86, Pestkaa, Dośka, Słoneczko123, Magda - mbc, tęczova, Meggs, Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nikodemko slicznie! No i fajnie ze chociaz na troche oderwalas mysli od testowania, ja w weekend tez bo bylam ciagle zajeta, ale dzis od rana nie moge myslec o niczym innym
ale objawow nie mam zadnych, moze sutki troche bardziej czuje, ale piersi nie bola..
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyJa skręcać meble uwielbiam, ale nie z Ikei 😅 Z brw się fajnie skręca, z forte lipa, tak samo z ikei. A w przepokoju czeka paczka z Agaty, zobaczymy jak z ich sprzętem 😂
Ja muszę szuflady w komodzie poprawić, bo wszystkie się zacinają, pewnie szyny się obluzowały albo śrubki...
Rano pojechałam dzieci odwieźć, bo temu mojemu kretynowi noga spuchła jak balon, normlanie jakby ważył 200kg, a nie 80kg, kostki mu nie widać. Od spodu ma czarne, jakby coś tam miał zrobione 😔 Jeszcze się dziś idiota przyznał, że na ip się nie dostał do lekarza 👿 Podobno miał rtg, babka od zdjęć mu powiedziała, że napewno złamania nie ma, że chyba tylko stłuczenie. Poszedł czekać na lekarza, ale po 4h czekania stwierdził, że wraca do domu, bo przecież na kawalerski nie zdąży! Nosz kurw!!!
Pojechał teraz do klienta, na jedej nodze adidas, na drugiej klapek, bo nic innego nie nałoży. Powiedziałam, że ma jechać na ip i bez diagnozy od lekarza się w domu nie pokazywać, bo nie wpuszczę do domu!
Przeszukalam 11 gazetek w kolporterze ze wzorami szydełkowymi i same serwetki 😒 Chyba będę musiała improwizować 😅 -
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:30
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:30
-
Beti, no pewnie... Mysle, ze zadzialal i niepokalanek, i wieksza ilosc ruchu. Jak sobie przypomne moje samopoczucie sprzed miesiaca, a to, co jest teraz, to niebo a ziemia.
Kark - co jest z tymi facetami... niech nagra Ci filmik z wchodzenia do gabinetu, bo z nimi, to nigdy nic nie wiadomo. Oby to nie bylo nic powaznego
Wiki - no wlasnie... ja tez od rana mysle tylko o tym. Nawet snilo mi sie, ze mam juz plamienia -_-
Wracam dzis do roweru i mojego pseudo odchudzania, a w lodowce mam lody i takie pyszne ciasto z krówkami, jak żyć? 😭Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za wszystkie życzenia 😊 Dla mnie każda rocznica jest magiczna, bo mimo wszystko trwamy razem, na dobre i na złe, wspierając się nawzajem. Nawet nie mamy na koncie żadnej poważnej kłótni. Jestem naprawdę szczęśliwa w tym małżeństwie ☺
Byłam u tej gin. Nie dostałam skierowania na badania. Powiedziała tylko, że na usg wszystko wygląda dobrze, a myślała, że bedzie gorzej. Na lewym jajniku rosną sobie trzy pęcherzyki, największy 5,7 mm. Dostałam Clo od dzisiaj przez 3 dni, Estrofem i Ovarin. Muszę jej w jakimś stopniu zaufać, bo inaczej będzie ze mną źle. Wiecie, że do jej teorii podchodzę na chłodno, więc nie nakręcam się i wszystko się ułoży.
Byłam naczczo, więc zrobiłam sobie badania: kreatynina, glukoza, FT3, FT4, AntyTPO, AntyTG, Aspat, Alat. Pełne wyniki jutroNikodemka, Pestkaa, Magda - mbc, Dośka, Szczęściara, madziorek86, tęczova, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Hej hej nie odzywałam się przez weekend bo byłam w rozjazdach cały czas.. Co do mojej wizyty u endo zwiększyła mi dawkę na 100 i dwa razy 88 ale tu zaczynają się schody bo nie ma nigdzie 88😭😭 mam zapas na 8 dni jak nie uda mi się znaleźć gdzieś w pobliżu to mam do niej przyjść..
Beti ah ten koteł niezły angient z niego 😂😂😂 musicie coś wymyśleć bo zawału dostaniesz..
Nikodemko fajnie że udało Ci się odprężyć i nie myśleć o testowaniu😉😉 powiedz mi co bierzesz. Castagnus?? Jeżeli tak to mogę Ci wysłać prawie całe opakowanie bez 4 tabletek.. Jak oczywiście potrzebujesz 😉😉Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Hej hej nie odzywałam się przez weekend bo byłam w rozjazdach cały czas.. Co do mojej wizyty u endo zwiększyła mi dawkę na 100 i dwa razy 88 ale tu zaczynają się schody bo nie ma nigdzie 88😭😭 mam zapas na 8 dni jak nie uda mi się znaleźć gdzieś w pobliżu to mam do niej przyjść..
Beti ah ten koteł niezły angient z niego 😂😂😂 musicie coś wymyśleć bo zawału dostaniesz..
Nikodemko fajnie że udało Ci się odprężyć i nie myśleć o testowaniu😉😉 powiedz mi co bierzesz. Castagnus?? Jeżeli tak to mogę Ci wysłać prawie całe opakowanie bez 4 tabletek.. Jak oczywiście potrzebujesz 😉😉bo ja biorę 112 teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 11:23
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Słoneczko przypinka wyruszyła w podróż do Ciebie 😊 niech przyniesie szczęscie w tym cyklu! Nakichałam i nadmuchałam na nią!
Nikodemko piękny klimat stworzyłaś na tym panieńskim! 😍
Beti dawaj jeszcze psa 😊 zobacz jaki u nas zgrany team 😁
Słoneczko123, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Szczesciaro, biore niepokalanek ze Swansona, ale Castangus to to samo, prawda? Wiec byloby super, odezwe sie na priv
Fiorella, napisze tez do Ciebie w sprawie Fertilmanu
Siedzi mi w glowie, ze jesli dostane okresu planowanie 14.06, to ta histeroskopia raczej nie dojdzie do skutku w tym miesiacu i kolejny cykl bedzie bezczynny. Ciesze sie, ze owulacja byla wczesniej, ale jak zwykle wszystko musi byc skomplikowanefiorella82 lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Ja mam 1 caluśkie opakowanie 88 i część drugiego, mogę Ci zaraz wysłać
bo ja biorę 112 teraz
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Kochana nie chce Ciebie męczyć znowu. Ale jak u siebie nie dostanę to poproszę Ciebie😘😘
Ja na pewno do tej dawki w najbliższym czasie nie wrócę
A i tak muszę iść na pocztę, bo listonosz idiota zostawił mi awizo. A jestem w domu cały dzień...
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Kochana, ja to wolę komuś oddać niż jakby miało się zmarnować
Ja na pewno do tej dawki w najbliższym czasie nie wrócę
A i tak muszę iść na pocztę, bo listonosz idiota zostawił mi awizo. A jestem w domu cały dzień...
Edit. Wiszę Ci dobrą czekoladę. Napisz jaką tylko lubisz😉😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 12:12
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )