Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa91 wrote:Magda mbc powiedz, bo zrobilam sobie screena Twojej odpowiedzi i teraz mam zagwozdke Ty bralas folin z solgara i b 12 enzmanna... i chodzilo Ci o to, ze razem wziete to jest 0.8 czy kazdy z osobna? Bo ja mam mutacje hetero czyli ten dr.ezmann na pewno bede brac i teraz moge sobie dorzuc jeszczecten fokian czy tmsame B wystarcza?
Malinowa91 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:
Zuza ja biore 3 tabletki Magne b6 max, ale moze jednak to za mało.
Meggs, sprawdziłam w necie i twoje 3 tabsy mają więcej jonów magnezu niż moje 6 więc chyba powinno być ok. 🙂 Ja zapytam moja ginke za 10 dni czy nie zmienić. -
Oj, Beti całe szczęście! Widzisz, mądry kocurek, po prostu go przerosło otoczenie więc się skrył i nigdzie nie uciekł. Może z czasem zrobicie jakaś altankę i będzie w niej sobie grzecznie siedział.
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej😊
Ja wstaje i lecę na badania bo w czwartek wizyta 😊 jade też do tej szefowej z bazaru na rozmowe. Trzymajcie kciuki bo po akcji czwartkowej 2 dni mi sie brzuch stawial chyba..
Magda - mbc, Beti82, Pestkaa, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, blair., Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ☺
Witam się z Wami w 2 rocznicę ślubu, to musi być piękny dzień 😊
Czekam właśnie do gin. Od dziś wszystko zacznie się układać, tego sie trzymam!Dośka, Magda - mbc, Beti82, Pestkaa, Lami, alex0806, tęczova, madziorek86, kark zakamuflowany na maksa, Szczęściara, Ani0nka, Nikodemka, blair., Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti piękny finał! Niezłe emocje nam kot zafundował w niedzielę! 😀
Przedszkolanko ja dzisiaj też z rana byłam na badaniach - tsh, ft3, ft4.
Słoneczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! ❤️
Po pracy pojadę do rodziców okraść ich trochę z ogródkowych plonów 😎Beti82, Wik89, Słoneczko123, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:30
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Dzień dobry ☺
Witam się z Wami w 2 rocznicę ślubu, to musi być piękny dzień 😊
Czekam właśnie do gin. Od dziś wszystko zacznie się układać, tego sie trzymam!Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:30
-
nick nieaktualnyBeti jak dobrze, że kotek się odnalazł. Koniecznie smycz następnym razem, żeby ze strachu nigdzie nie zwiał.
Witam się w 25tym tygodniu i właśnie siedzę w labo po wypiciu glukozy (fuuuujka)madziorek86, Pestkaa, Wik89, Biegającą-mama, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Dośka, Cytrynowy sok, Beti82, Słoneczko123, Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti, super wieści! Mały dziad, no
Faktycznie jak chcesz z nim na działkę jeździć to ogarnij najlepiej szelki, długą smycz albo linkę i niech siedzi z wami
Jak nie był wychodzący to będzie ciężko go przestawić...
Dzisiaj dzień badań widzę, ja też właśnie wróciłam z labo. Dzisiaj zwykły klasyk przed wizytą, tarczycowe, morfologia i moczW środę mam endokrynologa to zrobiłam wszystko od razu, a do gina idę za tydzień w środę.
Sun, pij dużo po wszystkich pobraniach. Nie dość, że upał się robi, to strasznie się chce po tym cholerstwie pić i jeść.
Nie dopuśćcie dzisiaj dziewczyny do tego, żeby bez wody wychodzić z domu! O 6 rano miałam 20 stopni i już się upał robi.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:13
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”