Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti super, że sierściuch się odnalazł
Przedszkolanko, a co badasz? ja idę jutro, a wizyta w piątek. Odliczam dni, nie mogę się doczekać...
Słoneczko to będzie super dzień dla was, wierzę w to
My wczoraj malowaliśmy łóżeczko 😊 dostałam na free od znajomych i nie mogłam sobie odpuścić zrobić je po swojemu, jest śliczne szaro-brudno-błękitne ah!madziorek86, Lami, Dośka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny, u mnie bez zmian
Tak sobie myślę od wczoraj, że skąd ja będę wiedziała, że to już?madziorek86, sunshine03, Pestkaa, Wik89, tęczova, Lami, Ani0nka, Dośka, PierwiastkaZuza, Słoneczko123, Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, uparciuszek z tego Jerzyka
Widać, że postawi chłopak na swoim i wyjdzie kiedy zechce
A tyle stresu było z tą szyjką!
Ponoć niektórym przed porodem opada brzuch, mają biegunki. Ale to wiadomo, że każda z nas inaczej pewnie się do tego przygotuje
Pestka, fotkę łóżeczka prosimyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Magda ja kiedyś oglądałam filmik na yt (taka seria szkoły rodzenia) i tam lekarz na pytanie kiedy kobieta będzie wiedzieć, że to już, odpowiedział z serdecznym uśmiechem, że porodu nie da rady przeoczyć
Kurczę dziewczyny łóżeczko jest rozczłonkowane i całkowicie niefotogeniczneale ok, wrzucam tylko z produkcji haha ale nawet koloru nie widać, przez mocne słońce
Obiecuję wrzucić zdjęcie, jak złożymyWik89, tęczova, madziorek86, Dośka, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Beti, pomyśl nad szelkami zamiast obroży. Dla kotów, które wychodzą, obroża nie jest bezpieczna. Najlepiej byłoby mu na działce zbudować wolierę, żeby miał ograniczona przestrzeń - z góry przede wszystkim. Ostatecznie pomyślałabym nad długa smyczą. Koty domowe naprawdę nie potrzebują biegać bez ograniczeń po działce. Są różne metody, żebyś Ty czuła się bezpieczniej a kot przede wszystkim.
PierwiastkaZuza lubi tę wiadomość
-
Sloneczko powodzenia na wizycie😘
U mnie chyba 8 dpo, temp dobra ale juz nieraz mialam taka wlasnie ok 8dpo wiec staram sie nie myslec o tym.
Mąż od ostatniej wizyty u androloga bierze wszystkie suple i clo codziennie sam z siebie, nastraja mnie to pozytywnie, przynajmniej tym sie nie musze teraz frustrowactestuję jednak nie w srode tylko w czwartek rano, zle obliczylam
Pestko bedzie pieknie!
Powodzenia na wszystkich badaniach!
Nona, widze, ze poszlas w parzyste
Nikodemko jak panienski sie udal?
Pestkaa, Niezapominajka2, Słoneczko123, Arashe, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Właśnie tak jak pisze rzepakowe, szelki lepsze. I ciasno zapięte muszą być (oczywiście w granicach rozsądku), żeby się nie wysunął. Najlepsze są szelki typu guard, bo z każdej strony masz pasek i łapy go blokują
Do tego jakaś linka i będzie dobrze
Pestka widać koloraż jestem ciekawa efektu końcowego
Ja też czekam aż teść przywiezie wkrętarkę i będę miała skręcone łóżeczkoMiał być dzisiaj, ale przyjedzie jutro albo w czwartek dopiero
Pestkaa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Do szelek tylko trzeba kota przyzwyczaić. Nasz do tej pory dostaje paraliżu jak tylko mu je zakładam. Stoi w miejscu i ani drgnie 😏
Słoneczko najlepszego z okazji rocznicy! Ja zbieram się za niedługo do apteki i na pocztę wysłać przypinkę 😁blair., Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie, szelki muszą być odpowiednio mocno zapięte, bo koty są zwinne i potrafią się z tej uprzęży uwolnić
Jak byłam dzieckiem to miałam szalonego kota, chodziłam z nim na spacery i jak coś huknęło na dworze to smycz z szelkami zostala mi w roku, a kot zwiał
My kupiliśmy komodę na rzeczy bobasowe i dzisiaj będę ją skręcać, jak tylko wrócę z tej glukozymadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Sunshine, sama komody nie skręcaj
To cholerne tetris. My naszą skręcaliśmy w 1,5 godziny chyba. Niby napisane żeby śrubokrętem, ale to wtedy chyba ze 4 byśmy to robili i nadal nie stałaby gotowa. Wkrętarką trzeba. To śrubokrętem to tylko się niepotrzebnie namachasz, szczególnie przy tych prowadnicach do szuflad
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pestka, koniecznie nam pokaż po skręceniu! Bo będziemy Cię co dwa dni męczyć. Już wygląda na cudeńko 😍 Ależ macie profesjonalne narzędzie, zazdrość! Chyba wybiorę się do Ciebie w odwiedziny z kilkoma meblami i farbą 😂
Magda, no nieźle. Twój Jerzyk to pewnie się w pięć minut zdecyduje, że to już już ten moment 😂 Schody dobry pomysł, a nie windą 😂 Wyślij wieczorem męża, dam mu gigant piłkę do skakania.
A u mnie dzisiaj sen wymarzonego porodu. Że siedzę w domu do oporu, skaczę sobie na piłce. W końcu zebrałam się do szpitala, a położna mówi, że najgorsze skurcze za mną i teraz parte i po wszystkim. A ja taką zaskoczona mówię, że chociaż nałożę sobie podkład i pomaluję rzęsy, żeby mieć ładne zdjęcie. A ona że za późno, że nigdzie nie wstaję. Więc pocisnęłam dwa razy i było dziecko 😂 Marzenie...
Ależ wszystkie pokolei macie te rocznice ślubu! Fajno 💗alex0806, Wik89, tęczova, Pestkaa, Magda - mbc, Dośka, madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A moim marzeniem jest praca w Ikei przy skręcaniu mebli 😍 Jak mnie to relaksuje! W październiku chciałam nas zgłosić do konkursu na skręcanie na czas mebli, kuchnia była do wygrania, narobiłam się dekoracji z przetworów, wymyśliłam zajebisty wierszyk, cyknełam super focie i się okazało, że zgłoszenia były do 20 a ja wysłałam jakoś 21 😭😭😭
sunshine03, Pestkaa, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Sunshine, sama komody nie skręcaj
To cholerne tetris. My naszą skręcaliśmy w 1,5 godziny chyba. Niby napisane żeby śrubokrętem, ale to wtedy chyba ze 4 byśmy to robili i nadal nie stałaby gotowa. Wkrętarką trzeba. To śrubokrętem to tylko się niepotrzebnie namachasz, szczególnie przy tych prowadnicach do szuflad
Lami, Meggs, Magda - mbc lubią tę wiadomość