Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie dziewczyny, że można na was tu tak liczyć i dzielicie się i wysyłacie sobie to co macie. Serce rośnie
Niezapominajko no ostatnio u nas bardzo pogodnie, w tv dla ulgi obiecują burze i przelotne deszcze w całym kraju, a nas w samiuśkim centrum jakoś to omija. Raz się zrobiło ciemno na 15 min i nic więcej, mamy full słońce ☀ A kolor nie jest miętowy, nie ma nic z zielonegojest z palety niebieskich
w słońcu wyszedł bardzo jasny, ale taki nie jest. Chociaż taki miętowo-błekitno-brudny kolor też byłby boskiLami mogłaby pracować w Ikei ja zdecydowanie w sklepie z farbami 😅
A przy okazji, warszawianki jeśli chciałybyście malować coś tikkurilą to polecam sklep na Mokotowie (nie pamiętam nazwy 🤭, ul. Pory), załatwię wam spoko rabat u szefa 😎 -
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:30
Wik89 lubi tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:31
-
Szczęściaro, poszło
75 tabletek plus część w drugim blistrze
Zapakowałam tak, żeby nie prześwitywało przez kopertę co to
Tym razem już nie z wiruskami jak ostatnio
Ale z mocą słoneczka dla Malucha i Mamy
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs u Ciebie to mi sie strasznie podoba piesel z kotkiem.Widzialam na filmiku jak.sis ładnie bawia.Pozazdroscic😍
Meggs lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Szczęściaro, poszło
75 tabletek plus część w drugim blistrze
Zapakowałam tak, żeby nie prześwitywało przez kopertę co to
Tym razem już nie z wiruskami jak ostatnio
Ale z mocą słoneczka dla Malucha i Mamy
alex0806 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti, cudownie, że się kotek znalazł
. Mój piesek też się dogadywal z dwoma kotami, nawet spadły razem ^^
Słoneczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicyprzede wszystkim spełnienia tego najbardziej upragnionego marzenia
Tak w ogóle to witam się w 30 tygodniu!
A jutro usg 3 trymestruMeggs, blair., Szczęściara, Beti82, Lami, Dośka, Słoneczko123, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, madziorek86, sunshine03, Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
U nas psy z kotami zyja, jakby byly rodzenstwem :d To swietny pomysl, tym bardziej, ze teraz macie dzialke, bedzie mogl sobie pobiegac
No i instynkt macierzynski na jakis czas bedzie zaspokojony
My tylko czekamy na odbior mieszkania i od razu bierzemy psiaka.
Te najblizsze 4 dni to bedzie szalenstwo. Juz mi wrocila moja obsesja, mysle tylko o tym czy sie udalo czy nie i niestety, ale jestem troche nakrecona -_- bedzie placz.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Ja chciałam piesa wziąć na początku ciąży. Mówię marzec idealny, ja już w domu, miałabym pretekst do spacerów no i prawie 10 miesięcy by miał jakby dzidziuś się urodził. I tłumaczyłam wtedy, że super, bo jeszcze nie jesteśmy na nowym, więc nie będzie łez, że coś zniszczył. Ale nie mógł się mój określić. I mówi mi, żebyśmy teraz wzięli, bo byliśmy u jego kuzyna i tam taki szczeniak sympatyczny. Teraz niech się pocałuje w nosa. Chyba dopiero na następną wiosnę, jak już dzieciaczek będzie większy i będą mogli przed sobą uciekać.
No, ja już za chwilę 28 tydzień kończę, szok. Wszystkim te tygodnie tak lecą jak szalone. Szczęściara dopiero testowała i już 10 tydzień! Moją przypinkę wirusuję do 30 tygodnia, później do oddania w dobre ręce 😊 Chyba że już wszystkie macie, ale może któraś chcę bliźniaki?
Koleżanka wczoraj pyta mnie ile czasu się staraliśmy i czy mierzyłam temperaturę. Bo oni pierwszy miesiąc po ślubie i nie wyszło i teraz będzie mierzyć temperaturę. Mówię jej dziewczyno, na razie ciesz się wspólnym mieszkaniem i życiem, bo ześwirujesz z presji od początku.
Rok temu w czerwcu był pierwszy cykl naszych starań. Jakie to było fajne, że nie trzeba było myśleć czy się gumki nie skończyły 😂 W maju przed staraniami wymyśliłam, że sprawdzę czy moje jajniki działają i zrobiłam drogie owulaki z rossmana. Miałam takie bladziochy między 11 a 16 dniem cyklu, ale oczywiście byłam pewna że owulacja jest i że jestem okazem zdrowia 😁Beti82, Magda - mbc, Cytrynowy sok, Szczęściara, tęczova, madziorek86, Pestkaa, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[,
blair. lubi tę wiadomość
-
,
-
Beti82 wrote:A dziewczyny mam pytanie bo widze ,ze duzo.z was ma alergie.Moj stary mial bardzo alergie na kota.Bral leki juz z jakies pol roku.Az mu sie tabletki skonczyly ...2 dni przebolal bez i alergia przeszla haha Teraz juz nic nie bierze z miesiac i zero .Od czego to moze zalezec?Pora roku chyba nie powinna miec znaczenia bo on w domu mial tylko masakre jak przychodzil
-
nick nieaktualnyMój M jest mega alergikiem (pyłki, trawy, większość zwierząt, połowa pokarmów 😔), a od marca odkwasza organizm plus probiotyki na jelita miesiąc brał i zero alergii. Je wszystko, zwierzaki może głaskać, kosi trawę, nawet nie wiedział, że brzoza pyliła już.
A do tej pory co roku jak Meggs - idealnie co do zegarka z pyłkami i trawą.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Lami dokładnie niedawno testowałam a tu za chwilę 11 tydzień. Aż musiałam sobie powspominać jak Was meczylam przed 6 czy coś widzicie🙈🙈🙈
Cytrynowy sok, Lami, madziorek86, Wik89, Dośka, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )