Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A daleko macie działkę od domu? Jak nie był wychodzący to powinien być gdzieś w pobliżu. Wołajcie, możecie rozwodzić jakąś część garderoby z waszym zapachem w pobliżu działki. I ogłoszenia dajcie że kot zaginął. Poszukaj też na fejsie grup o zaginionych zwierzakach z waszego miasta, do schroniska też można zadzwonić i opisać kota, może ktoś znalazł i przywiózł.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja pozdrawiam z niedzielnego lenistwa na ogródku z gazetą w ręce
i kopiącym brzuchem😀
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99f97b8aa082.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 15:34
alex0806, Dośka, Szczęściara, Lami, tęczova, Ani0nka, Arashe, blair., kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:29
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:29
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:30
-
Beti, koniecznie ogłoszenia po całych ogródkach. Ludzie na pewno z psami na działkach, może jak poszedł zwiedzać, to wdrapał się na drzewo ze strachu przed nimi. Wezwijcie posiłki, rodzina, znajomi, pora wczesna, trzeba przeczesać działki.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti, modle sie do sw Antoniego za Twojego kocurka! Koty potrafia sie schowac i ze strachu nie wychodzic przez 2 dni... wiem z doswiadczenia. Moze ukryl sie na czyjejs dzialce. Dobry pomysl z informacja na ogloszeniu, ze kot jest chory!
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za informację dotyczącą sukienki, Dośka 😍
Beti, strasznie mi przykro. Jeśli się mocno wystraszyl i jest schowany to zaczekajcie do zmroku i jak będzie ciszej i spokojniej. I wtedy najlepiej nisko z latarka po krzakach i może gdzieś oczy się odbiją. Trzymam kciuki.Dośka lubi tę wiadomość
-
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:30
-
A dziewczyny powiedzcie od czego mogą boleć łydki? Wstałam z ich bólem, bolą obie, tylko przy chodzeniu, tj. miała zakwasy albo złapał mnie skurcz. A nic nie robiłam, ani skurczu w nocy nie kojarze. Magnez jem codziennie. Nogi nie opuchnięte, żyły jak zawsze.
-
Beti
mam nadzieję, że kotek się znajdzie. Mojej siostrze kiedyś zwiala niewychodzaca kotka, myślała, że już po niej, bo kilka dni nie było, a się znalazła, bo ogłoszenia dała i ktoś się zgłosil. Obyś jednak szybciej znalazła. Może ma ulubione przysmaki? Mój kot na dźwięk potrzasania przysmaków w pudełku przychodził.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 18:03
-
Beti postawcie jedzenie na działce. Może gdzieś się dziad schował, albo wdrapał na drzewo właśnie. I zasnął. Może usiądźcie spokojnie na tej działce, na pewno jedno z was niech siedzi gdyby wrócił. Jeśli kot niewychodzący to serio daleko nie powinien odejść. Bo one są wtedy jak sparaliżowane.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs ja mam ostatnio z nogami to samo ☹️ Łydki i stopy balony, a wczoraj na weselu to już koszmar. Zaczęło mi się od dnia jak złapał mnie skurcz w łydce z samego rana, jak ledwo wyszłam z domu. Też chętnie dowiem się jak sobie z tym radzić. Ja staram się trzymać nogi wyżej i wkładam do zimnej wody. Teraz wracamy autem do Poznania i już widzę, że mam banie 😕
Beti cały czas sprawdzam jak sytuacja z kotem! Znajdzie się! Pytaliście sąsiadów? Może jakieś dzieciaki go widziały? -
Beti wróćcie do domu,nie zostawiajcie mu jedzenia. Przyjedźcie po zmroku z jakimiś smakołykami (najlepiej suche, słychać je i pachną). Kot może się bać i nie wyjść za dnia. Na pewno nie wyjdzie też do obcych, jeśli nie zna dobrze tej rodziny, która przyjechała go szukać. Cisza, ciemno, jedzenie. To są rzeczy, które pomagają znaleźć koty-uciekinierow.