Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dośka pięknie wyglądacie! 🥰
Nocne sikuuu...
A ja się z Wami witam w skończonym 20 tygodniu ciąży! Teraz już z górki ❤️❤️❤️
Gdyby tylko te moje zęby dały żyć to byłoby spoko. Dziąsła nadal spuchnięte ale to nic bo od 3 dni ósemka daje mi w kość, znów zaczęła się wyrzynać... jak do końca następnego tygodnia nie przestanie tak cholernie bolec trzeba będzie zapisać się do dentysty... nie wiem czy zatruwanie zęba coś tu pomoże, wiec chyba skończy się na wyrwaniu, czego tak bardzo się boje jak niczego. Już miałam mieć zakładany aparat kilka lat temu i ortodonta powiedziała ze jednak przed założeniem musimy usunac ósemki wiec już na następnej wizycie się nie pojawiłam 😪🙈😭 wiec na bank byłby zawał murowany z mojej strony co Aluś na pewno nie byłby zadowolony 😢😢Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 04:09
Dośka lubi tę wiadomość
-
Anionka no z dziąsłami w ciąży tak to już jest. Mała miękka szczoteczka powinna troche pomóc. No i zmiana pasty.
Co do wizyt u dentysty i ortodonty to ja jestem człowiekiem bez 8 w tym 2 mialam usuwane chirurgicznie. Ale ja sie chyba nie boje dentysty. Trzymam kciuki.
Witam się w 38tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 07:33
Beti82, przedszkolanka:), Pestkaa, tęczova, alex0806, Ani0nka, madziorek86, Arashe, Słoneczko123, Szczęściara lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyAniOnka ja mam całe życie wrażliwe dziąsła, mi wystarczy tydzień mycia szczoteczką elektryczną albo kilka dni o twardości średnia i już krwawią 😔 Tak jak Magda pisze - koniecznie miękka szczoteczka, do tego delikatna pasta i powolutku myj.
Jezu, ja mam noc jak z noworodkiem. Maluchy chyba ze 3 razy się budziły, do tego ten burak wrócił w środku nocy podskakując, bo już kuśtykać nie może (ból mu ze śródstopia podobno do kolana już promieniuje), a w nocy kilka razy "Żono otworzysz okno?", "Kotku suszy mnie, przyniesiesz mi wodę?", "Kochanie chyba światła w łazience nie zgasiłem, zobaczysz?" 👿
Jeszcze ze 3 takie noce i zostanę wdową!
Magda jak tam? Jerzyk coś kombinuje czy cisza nadal 😊?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Madziu, popatrz jak Twojemu Jerzykowi dobrze w brzuszku 😊 Kiedy masz kontrolę? W poniedziałek? Oj, jeszcze urodzi się kluseczek ponad 4 kg 😀 A woda Ci się np zatrzymała, czujesz że napuchłaś, czy jesteś taka zupełnie sprawna, tak jak tydzień, dwa temu?
AniOnka, no życzę żeby się ta ósemka zatrzymała w rośnięciu i żebyś spokojnie załatwiła sprawę po porodzie. U mnie był 3 dniowy atak wyrastania ósemki w październiku, myślałam, że po ścianach będę chodzić. Poszłam do dentysty, bo ogarniałam wtedy wszystkie zęby przed ciążą, no i on mówi, że nikt się nie podejmie u nich, trzeba chirurgicznie. Tak się wystraszyłam tego słowa, że nawet nie drążyłam tematu. Przestała boleć, więc odpuściłam. Teraz się modlę, żeby nie pojawiła się akcja "ósemka" do końca ciąży, bo bez garści ketonalu tego nie przeżyję.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Magda widzę że nadal w dwupaku:p jutro ma urodziny moja siostra więc też dobra data ;p
Ja się dzisiaj w końcu wyspałam! Bo było w nocy chłodniej. Więc niedawno wstaliśmy i dopiero leki wzięłam pół h temu, czekam aż będę mogła jeść
Anionka 2-3 dni z naprawdę miękką szczoteczką i meridolem i przejdzie. Super jest ta miękka z Jordana, taka czarna cała. Ja mam ją awaryjnie właśnie jak się jakieś bóle zaczynają, to wtedy nie mylę elektryczną tylko tą.
Ani0nka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
kark w pon koniecznie stopę w ortezę!kark zakamuflowany na maksa wrote:AniOnka ja mam całe życie wrażliwe dziąsła, mi wystarczy tydzień mycia szczoteczką elektryczną albo kilka dni o twardości średnia i już krwawią 😔 Tak jak Magda pisze - koniecznie miękka szczoteczka, do tego delikatna pasta i powolutku myj.
Jezu, ja mam noc jak z noworodkiem. Maluchy chyba ze 3 razy się budziły, do tego ten burak wrócił w środku nocy podskakując, bo już kuśtykać nie może (ból mu ze śródstopia podobno do kolana już promieniuje), a w nocy kilka razy "Żono otworzysz okno?", "Kotku suszy mnie, przyniesiesz mi wodę?", "Kochanie chyba światła w łazience nie zgasiłem, zobaczysz?" 👿
Jeszcze ze 3 takie noce i zostanę wdową!
Magda jak tam? Jerzyk coś kombinuje czy cisza nadal 😊?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 20:54
Beti82, Magda - mbc, przedszkolanka:), Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, tęczova, Niezapominajka2, madziorek86, Arashe, Słoneczko123, blair., Szczęściara, Dośka, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Meggs gratulacje.Piękna pogoda sie Wam trafiłaMeggs wrote:Dzień dobry kochane!
My dziś świętujemy pierwszą rocznicę ślubu 😍 i zaczynamy 17 tyg! Pięknego dnia dla Was 😚
Wszystkiego co najlepsze na dalsze lata,niech Wam słoneczko zawsze świeci.
Meggs lubi tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:29
-
Dośka jaka ladna zgrabna 😍 brzusio 😊😊
Anionka ja teź mam teraz wrażliwe. A jeszcze aparat na noc zakladam ;p
Magda Ty to przenosisz chyba jednak😀
Kark na szczęście jakoś lagodnie sie skonczylo..ale mój bana by dostał na motor!!
Meggs wszystkiego najlepszego dla Was 😚😚
Meggs, Magda - mbc, Dośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Dziękuję kochana 😚 fakt, pogoda nam się udała i dzisiaj i rok temu. Pamiętam jak jechaliśmy do kościoła i termometr w aucie pokazywał 35°C 😁 było gorąco!Beti82 wrote:Meggs gratulacje.Piękna pogoda sie Wam trafiła
Wszystkiego co najlepsze na dalsze lata,niech Wam słoneczko zawsze świeci. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:12
Meggs lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:12
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Aplikacja pokazuje mi, że to już 3 trymestr jest. Od 27 tygodnia skończonego pewnie.
Wczoraj też zaaplikowałem sobie wieczorem dodatkową heparynę. Nogą nie boli od wczoraj nic a nic i te żyły mi się pochowały, a co najlepsze założyłam spowrotem dzisiaj pierścionki na prawą rękę. W ogóle nie pokojarzyłam, że spuchła mi tylko prawa ręka od kilku dni, bo na lewej normalnie nosiłam pierścionek, a na prawą nie wchodziły.
W poniedziałek zadzwonię do tej hematolog, bo chyba już wolę brać te dwa zastrzyki dziennie i nie mieć takich incydentów.
Tęczova, Ty tak mi kilka dni temu z rana po głowie chodziłaś, że właśnie takie przeczucie, że tak blisko jesteście i że musi wypalić za cykl, dwa i żebyście nie robili przerwy. Wiem, że tak będzie 😘
Beti, ogrodniku, czy w końcu pokażesz nam skrawek tego tajemniczego ogrodu? 😊
tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs, wszystkiego dobrego dla Was
Korzystajcie z tego dnia 
My wczoraj oprócz urodzin i pięknych informacji o malutkiej, obchodziliśmy 11 rocznicę związku
Kurcze, od szczyla razem, tyle przeszliśmy, rozumiemy się bez słów
I w końcu po latach zaowocowało
tęczova, Meggs, Lami, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:13
Meggs wszystkiego najlepszego w rocznicę ślubu
byście się kochali i niedługo tulili dzieciątko w ramionach, które jest owocem tej miłości.
Ja w drodze do Gdańska na roczek bratanicy męża
miłego dnia wszystkim
Magda ciekawe kiedy Jerzyk nas zaskoczy
Meggs lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 😊 Właśnie niedawno się obudziłam odsypiając cały tydzień.
Alex - spełnienia najskrytszych marzeń! Spóźnione, ale szczere ☺
Przedszkolanko - kolejnych lat w zdrowiu, miłości i radości! 😘
Meggs - Tobie również samych wspaniałych chwil 😘 Pierwsza rocznica jest taka magiczna 😍
alex0806, Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość