Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alex, wszystkiego najlepszego! 🎈🎈🎈 Żeby spełniały się wszystkie marzenia, żebyś otaczała się samymi życzliwymi ludźmi, żeby Twoja niunia grzecznie czekała na termin, a samo rozwiązanie było szybkie, w sali rodzinnej i w ogóle takie, jak sobie zaplanujesz 😊 Sto lat!!!!
alex0806 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kurcze, ja mam wrażenie, że wrześniowy wątek to w ogóle jakieś fatum od początku nawiedziło. Od początku źle się działo, ja już od dawna dawna nie wchodzę, chyba z 3 miesiące. Za bardzo stresogenne to było. A czyj dzidziuś potrzebuje wsparcia dobrymi myślami? VianEthel nam tu pisała jakiś czas temu, że ma szew zakladany, o nią chodzi? Bo nie chce szpiegować.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi_tur wrote:Moj też nie z tych ale sumienie go ruszyło. Szkoda, że tydzień później znowu się zepsul😂😂
Pierwsze wyrzeczenie macierzyńskie-w tym miesiącu mogłam iść do fryzjera lub kupić bujaczek... Siedzę z farbą we własnej łazience i zastanawiam się jak źle będzie po zmyciu😂tęczova lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
I tak mamy to szczęście ze medycyna jest na takim poziomie że są w stanie uratować dziecko urodzone w 22 czy 24 tyg i ważące 500 g... wiadomo nie zawsze, bo masa czynników na to wpływa, ale taki maluch ma przynajmniej szansę.
-
Meggs wrote:I tak mamy to szczęście ze medycyna jest na takim poziomie że są w stanie uratować dziecko urodzone w 22 czy 24 tyg i ważące 500 g... wiadomo nie zawsze, bo masa czynników na to wpływa, ale taki maluch ma przynajmniej szansę.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Domi, bedziesz najlepsza matka swiata - ja chyba bym poszla do fryzjera 🤣
Ee tam, po prostu ostatnio za dużo wydałam u fryzjera 😂😂 wiesz, jak się prowadzi biznes w podobnej branży to człowiekowi szkoda kasy 😂😂 dobrze, że za mani i pedi nie muszę płacić 😂
Ale zapłaciłam za farbę jakieś 10zl i wyszło mi lepiej niż fryzjer ostatnio, mąż właśnie wstał po nocce i go wkrecam że byłam u jego fryzjerki i zapłaciłam 2 stowki 😂 powiedział "No od razu widać, że fachowa ręka" 🤦♀️przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, tęczova, Pestkaa, Magda - mbc, Słoneczko123, Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Co do ratowania Maluszków to ostatnio pokazywali dziewczynkę z 22 tygodnia, ale lekarz wyraźnie powiedział że najczęściej nie ratują takich maleństw, tylko stosują medycynę paliatywną i na 4 dobę takie maluszki umierają 😥😥😥 to że ratowali tą dziewczynkę to była tak naprawdę wola ordynatora
teraz waży 3300 i poza problemem ze wzrokiem wszystko jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2019, 14:08
przedszkolanka:), Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Co do ratowania Maluszków to ostatnio pokazywali dziewczynkę z 22 tygodnia, ale lekarz wyraźnie powiedział że najczęściej nie ratują takich maleństw, tylko stosują medycynę paliatywną i na 4 dobę takie maluszki umierają 😥😥😥 to że ratowali tą dziewczynkę to była tak naprawdę wola ordynatora
teraz waży 3300 i poza problemem ze wzrokiem wszystko jest ok
Jak byłam ostatnio na warsztatach to też fizjoterapeuta mówił, że w aktualnie mają na oddziale dziecko z 22 tygodnia w warszawie i też ratowali. Więc ta granica i możliwości ratowania pewnie sie troche przesuwaja... -
Wszystko super, organy itd prawidłowe, serduszko super. Waży ok 830 g
I rozwija się zgodnie z wiekiem, nadrabia to że na początku mała była;) ułożona główkowo, wszystko prawidłowo. Później jakieś zdjęcia z filmiku zrobię bo mam na płycie
tak to tylko wydruk serca mam
Pestkaa, Meggs, madziorek86, kark zakamuflowany na maksa, Domi_tur, sunshine03, OlivkowaMama, Magda - mbc, Lami, przedszkolanka:), Słoneczko123, tęczova, Szczęściara, blair., Arashe, fiorella82, Dośka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny