Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ! U nas noc tragedia pierwszy raz w zyciu dzwoniliśmy na policję, bo okoliczna patologia urządziła sobie pod naszymi oknami bijatyke i awanture. Darli się ze 2 h. Koszmar. Do tego gorąc taki że myślałam że się rozpłynę. No i alergia dawała popalić 😊 coś czuję ze to będzie cudowny dzień!
-
Dzień dobry, ja dalej w ciąży
Alex, 🎂🎉 sto lat!!!kark zakamuflowany na maksa, alex0806, Ani0nka, Nikodemka, Szczęściara, przedszkolanka:), Nona, tęczova, Dośka, Wik89, Słoneczko123, Pestkaa, madziorek86, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alex - wsystkiego najlepszego! :*
Teczova - jak Twoja @? ;>
Meggs, ja nie mialam lepszej nocy i przez goraco i przez wlasnego meza... Wyszedl wczoraj na mecz, a pozniej urwal sie z nim kontakt. Kolo polnocy zadzwonil do mnie nasz wspolny kolega, ze moj szanowny maz tak sie upil, ze zasnal i za nic w swiecie nie moga go namowic, zeby wrocil do domu. Czekalam na niego do 1:00 az go przyprowadza. Dalej spi, w pokoju gorzelnia, rozszarpie go chyba jak wstanie, bo mielismy jechac dzis rano zalatwic kilka waznych rzeczy, a on sie pewnie nie ocknie do jutra.alex0806 lubi tę wiadomość
-
Hej
A ja się witam w 24 tygodniu!😊😊
Alex sto lat Kochana!! Duźo zdrowka,spełnienia no i porodu w trybie expres 😀😚
Teczova a Ty testowalas?
U nas dzisiaj 6 rocznica ślubu ;p
A ta moja kolezanka jest w ciazy! Piekne krechy ma 😀😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2019, 08:11
kark zakamuflowany na maksa, Nona, alex0806, Dośka, Meggs, Niezapominajka2, Wik89, Nikodemka, Słoneczko123, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
Alex samych cudowności i szczęśliwych chwil, których przed Tobą cały ogrom!
❤️
Ja od 7 na nogach, masakra, nie jestem gotowa na wstawanie w nocy 😂 chyba pora ustawiać budzik co 3 godziny i przygotowywać się mentalnie na brak snu😂alex0806, przedszkolanka:), tęczova, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:11
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyNikodemko, ja na początku czekałam, a teraz specjalnie zamykam, do tego klucz do zamka i niech się baton martwi. Jak był taki mądry, to może się przespać pod drzwiami albo w aucie 😉
Sąsiadce w styczniu na tych -20° mąż pojechał 8km do kolegi coś tylko odwieźć, ale się spił. Wracał na nogach, w połowie drogi przy 4km do domu zadzwonił, że już nie ma sił iść i położy się spać. I ona przy 2ce dzieci kolo północy latała po sąsiadach i szukała transportu dla niego, bo sama nie ma prawka. A ja bym zostawiła i mój o tym dobrze wie, bo już 2x spał w aucie 😂
Wkurza mnie takie podejście, bo jestem z kolegą to dawaj pijemy ile jest w butelce. A jak jedna się skończy to dawaj kolejną otwieramy 😒Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Domi po porodzie jest taka adrenalina ,że od razu to ogarniesz 😀
Teczova dziekujemy ;*
Co do @ to niech sie rozkreca a nie zastanawia..a zamiast meza może Chodakowska?😀
Nikodemko męża nie komentuje bo mnie by pewnie rozniosło. Zwłaszcza jak macie coś zalatwiac..ale szkoda nerwow..
Dośka udanej zabawy!
My wesele 29tego,ale zleci masakrycznie bo 2 tyg.teraz mamy zapelnione.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2019, 08:40
-
Jej ile tu się dzieje od rana 😊
Alex wszystkiego co najlepsze , dużo miłości i spełnienia marzeń 😚 spokojnej ciąży do końca i szybkiego rozwiązania!
Przedszkolanko dla Was duuuuzo miłości ❤
Nikodemko współczuję akcji z mężem. Patrząc na mojego wkurwa z wczoraj i dziś to bym dziada rozszarpała 😋
Dośka bawcie się dobrze na weselu 😊 pokaż nam się w boskiej kreacji 😊przedszkolanka:), alex0806 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:12
Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”