Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs Ty chyba tez czerwcowa ?😉
A skad wiedzialyscie,ze Lami ma dzisiaj ?haha to gdzies na insta pokazuje 😂bo ja tam ciemna masa jestem hahahMeggs, Lami lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:11
Nikodemka, przedszkolanka:), Beti82, Domi_tur, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nadrabiałam Was tak jak Wik dobrych kilkanaście minut ☺
Lami, spełnienia najskrytszych marzeń 😘 Sto lat, sto lat! 🎉🎉🎉
Tęczova, bardzo się cieszę, że trafiłaś na tekiego konkretnego lekarza! U Ciebie już niedługo zobaczymy II kreski 😊
Ach Ci Wasi mężowie 😂 Na szczęście z moim nie mam takich przebojów, bo najczęściej sama robie zakupy haha 😂
Szarlotka i Tiramisu hahaha brzmi słodko 😂Wik89, tęczova, madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
Meggs, zapamietam do konca zycia date Twoich urodzin, bo to nasza rocznica zwiazku
Meggs, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nona no to niedlugo ruszasz do boju
Nikodemko no ja najwczesniej w srode bo mialam zastrzyk ovitrelle w zeszla sobote wiec wczesniej nie ma zadnego sensu:/ dlatego czekam na Wasze testowanie
Beti hah tez pomyslalam ze jak moj mi znowu powie ze wyjezdza w tych dniach to chyba łapanke zrobie hHahahBeti82, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:11
przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Nikodemka, Meggs lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wik89 wrote:Kalcia czekamy na zielone kropeczki oby wkrotce sie pojawily
a co u Ciebie?
Nikodemko to trzymam kciuki za przygotowania ale nie przemeczaj sie, zobaczysz ze nawet jesli nie zrobisz kilku zaplanowanych rzeczy to nikt sie nie zorientuje! A chodzi o to zebys miala tez sily na zabawe!tęczova, kark zakamuflowany na maksa, Pestkaa, Beti82, Wik89, alex0806, Słoneczko123, OlivkowaMama, Nikodemka, madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Beti82 wrote:Kalcia u mnie zielonej kropeczki raczej nie bedzie w tym miesiaciu.Starego nie bylo w owu 😉Oby w przyszlym cyklu byl bo sie wezme za sasiada hah[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
kalcia64 wrote:A jak tam badania i wyniki wszystko ok u ciebie 😘
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f55ad637c464.jpg
Biegającą-mama, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, alex0806, Dośka, OlivkowaMama, Pestkaa, Beti82, blair., tęczova, Niezapominajka2, madziorek86, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Lami wszystkiego co w życiu najlepsze i najpiękniejsze!!!😘
Magda trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiazanie. Wow to już na dniach. Zazdro!!!
Kochane ciesze sie, ze Wasze bobaski dobrze rosna i nie ma zadnych komplikacji😊
Łącze sie w bolu ze staraczkami.
I ARASHE dostalam dzisiaj przypinke!!! DZIEKUUUUUJE!!!😘❤
W czerwcu bede juz w ciazy 😊 a Mąż otrzyma ta przypinke i w taki sposob dowie sie, ze bedziemy Rodzicami😊
Pozdrawiam Was serdecznie😘kark zakamuflowany na maksa, Wik89, Nikodemka, Beti82, blair., tęczova, madziorek86, Lami, Biegającą-mama, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualnyU mnie rodzina M jest z okolic Bielska i okolic Częstochowy, także Ślązok pełną gębą 😄
Na moje zdjęcie musicie zaczekać aż będę przemierzać kiecki na wesele 😝
Za to łojciec dorwał w Biedrze ślizg wodny i dzisiaj było szaleństwo całe popołudnie 😄
Dośka, Słoneczko123, Wik89, Domi_tur, Pestkaa, Beti82, przedszkolanka:), madziorek86, Ani0nka, tęczova, Lami, Szczęściara, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość