Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:10
Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
alex0806 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczowa super wieści wiedziałam ze doktorek Ci przypasuje 😊 jest mega fajny.
Ja acard 75mg brałam do 7 tyg. Potem przerzuciłam się na 150 mg i z tą dawką zostaję choć za każdym razem na ip kazali mi odstawić.
Dośka jebłam 😁
A i SonoFem jest na Saskiej Kępie , nie Wilanów 😊 ja tam chodze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 17:18
Dośka lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:O nie, a ja biore 75! Teczova, super! Gdzie on przyjmuje? Dlugo czekalas na wizyte?
W koncu ktos nie postrzega Cie przez pryzmat endomendyNikodemka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
.
alex0806, Dośka, Meggs, Nona, Szczęściara, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
tęczova wrote:Mój ostatnio dzwonił i pytał czy cukinia to taki jakby ogórek...
Bo czasem to się tarzam ze śmiechu
tęczova, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mój też taki zdolny. Przyniósł mi oststnio mango i z taką dumną oznajmia kupiłem Ci awokado 😁😆😁
alex0806, Dośka, tęczova, madziorek86, blair., Domi_tur, Pestkaa, Nona, Szczęściara, Niezapominajka2, kark zakamuflowany na maksa, Wik89, przedszkolanka:), Beti82, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dośka wrote:Hahaha taki duet mógłby podbić świat 😂❤️
Domi_tur, Nikodemka, madziorek86, Szczęściara, Niezapominajka2, kark zakamuflowany na maksa, Dośka, przedszkolanka:), Beti82, Słoneczko123, blair., Julia93, Arashe lubią tę wiadomość
-
Lami - sto laaaat!!!! ❤️❤️❤️
Teczova - super info, wlasnie go obczailam na znanylekarz. To co, rodzimy w tym samym szpitalu, u tego samego lekarza i w tym samym terminie? Idziesz na to?tęczova, Wik89, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość