Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo, Julia, u mnie na olsztynskim podworku byly co najmniej 3 Sandry! Miesiac temu robilam foty na Chrzcie Sandry
-
nick nieaktualnyGłupimi docinkami nie ma co się przejmować. Na moją Tosię wołali nie raz "Tosia-samosia" 😯
A Kajtek już jest przyzwyczajony, że ktoś strzeli "Kajtek bez majtek", to wtedy odpowiada np "Damian bez majtek" i sam się śmieje z tego kto go przezywa 😉 Bardziej przeżywa jak ktoś mu mówi, że jest mały albo pyta kiedy w końcu urośnie 😒
Ale swoje imie uwielbia, w końcu u niego wybory imienia dla braciszka to w kolejności:
1. Kajtuś
2. Alek
3. Antoś
😂
A odkąd się dowiedział, że jest taki gość jak Kajetan Kajetanowicz i do tego jest rajdowcem to wogóle szał od tego czasu i też chce być rajdowcem 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 12:55
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:09
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
No dobra, powiem to. Jak zaczelam sie spotykac z moim mezem i fantazjowalismy sobie jak beda mialy na imie nasze dzieci, to smialismy sie, ze najbardziej do nazwiska bedzie pasowala Kiełbasa, Sucha albo Kredens (Krakowska/Krakowski) i niestety ciagle mam to w glowie 😂 Boje sie, ze pierwsza mysla kiedy spojrze na moje dziecko bedzie „Oto jest, mała Kiełbaska”
alex0806, Dośka, Niezapominajka2, Domi_tur, Julia93, tęczova, przedszkolanka:), Beti82, blair., kark zakamuflowany na maksa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko co za figura!! 👍🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Ja jestem Weronika i moja Mama nie przepadała za zdrobnieniem Wera (twierdziła, że jest „zimne”) , ale wszystcy tak do mnie mówili i ja lubię ten skrót! 😀 Za to nie znoszę Werka 😬😬😬
Ja za to miałam boskie inicjały z panieńskim nazwiskiem W.C!!Niezapominajka2, Pestkaa, Beti82, blair., kark zakamuflowany na maksa, Nona, madziorek86, Wik89, Arashe, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:A Urszula i treny Kochanowskiego? I po lekcji polskiego beka klasowych idiotów na przerwie i recytowanie mi tych kilku linijek. Ani Ula nie jest ładne, ani Urszula ani Ulka, jedynie Ulcia mi pasowało i tylko dziadek tak do mnie mówił 😊 najgorzej jak trzeba było oficjalnie, bardzo długo podpisywałam się Ula aż w końcu koleś na kursie prawa jazdy zapytał czy to jest moje imię, no tak a co? A on serio? Tak ma pani w dowodzie? 😂😂 zaczęło się dorosłe życie i pojawiła się Urszula, jakoś się przyzwyczaiłam...
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
tęczova wrote:Co do zdrobnień to kiedyś nienawidziłam Madzi, a teraz uwielbiam. I tak lubię najbardziej "zdrobnienie" "cioćka Madźka" w ustach moich kochanych siostrzenic
Co do rymów to fatalnie kojarzą mi się właściwie tylko Alan (już pisząc napisałam Anal...) i Teofil. Brrrr...
U nas ograniczeniem jest nazwisko z Sz na początku, i ciężko wymawia się wszystkie Juliusze, Janusze, Łukasze itp. Ale i tak będę sie upierać przy Juliuszku
tęczova lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej kochane ja na szybko podpowiedzcie mi czy dobre te wyniki?? Chodzi mi o morfologie bo TSH wiem że za wysokie. Jutro Endo to zwiększy mi dawkę. Alex kochana powiedz mi czy Tobie też tak skało TSH(miesiąc temu 0,46 dziś 3,32)?? Czy mogło wzrosnąć bo zażywam preparat z jodem??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dccd9d2ba98.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b7c072afdae.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 14:10
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
kark zakamuflowany na maksa, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęściara wrote:Hej kochane ja na szybko podpowiedzcie mi czy dobre te wyniki?? Chodzi mi o morfologie bo TSH wiem że za wysokie. Jutro Endo to zwiększy mi dawkę. Alex kochana powiedz mi czy Tobie też tak skało TSH(miesiąc temu 0,46 dziś 3,32)?? Czy mogło wzrosnąć bo zażywam preparat z jodem??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dccd9d2ba98.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b7c072afdae.jpg
Po TSH i Ft4 można stwierdzić, że endo ci po prostu zwiększy dawkęMi też na początku skakało. Na spokojnie, wszystko jest do ogarnięcia. Jod i tak musisz brać.
Jakby co to mam na zbyciu Euthyrox 88, chyba że ci od razu 100 daDasz znać.
U mnie rano przyjemny chłodek i deszcz, a teraz 42 stopnie na termometrzeCzuję się jak w zeszłym roku w Egipcie. Nie wyściubiam nosa z domu, trzaskam w Simsy
A co, cofam się w rozwoju i zabijam czas do jutra
Ja nienawidzę jak ktoś do mnie mówi Aleksandro. Kojarzy mi się z moją matematyczką, która tak się do uczniów zwracała, pełnym imieniem. Od zawsze jestem Olą, a dla męża Olcią i tylekark zakamuflowany na maksa, Szczęściara lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵