Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlex, Simsy 😍 Ostatnio mi córka mówiła, że grała u koleżanki w Sims 4 i czy kupimy, a ja jej na to "Eee, to nie Simsy. Simsy są tylko jedne!" 😂
Ja jak byłam mała to na mnie wszyscy wolali "Kaka", chyba Karolinka było za długie dla młodszych braci. A jak wyszłam za M to mam inicjały KK, także pasuje jak ulał 😅
Co ciekawe teściowa ma narazie tylko dwie synowe, obie mają pierwsze imię na K i obie drugie imię mają Anna 😜
Domi 😄😄😄! No nie, tak się cieszę, że najpierw zjadłam, a potem czytałam forum, bo bym miała zalany zupą telefon 😌
Też mi na początku tsh skończyło bardzo do góry, chyba na 3.2 z 0.8 albo coś podobnego.Domi_tur lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszczę napiszę do Alex, bo u niej będzie Laura. Laura to była moja dobra koleżanka w dzieciństwie, ale jako dziecko miałam mega problem z tym imieniem. No nie mogłam go spamiętać ani wymówić i pamiętam jak cały czas mówiłam do tej mojej przyjaciółki LARWA 😁 z tym problemów nie miałam 😋 ale nikt na szczęscie sie nie obrażał.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Meggs, może być i Larwa
Byle zdrowa
Mi się już tak w głowę wryło to imię i wszystkim wokoło, że inaczej być nie może
Ja w sumie mam wszystkie simsy bo moja młodsza siostra kolekcjonujeObecnie to grałam w 4 właśnie, bo na moim padłowatym kompie się nie zacinają
A te starsze wersje to nie wiem, chyba za bardzo obciążają pamięć czy procesor i mulą.
Kark, na pewno nie masz wielkiego brzucha. Ja to tyję w oczach. Dopiero było 64, teraz ponad 66. Muszę z ginem pogadać, czy zwiększamy dawkę heparyny, bo jak się do wagi ustala to masakra. 9 kg przytyłam, jeśli liczyć od schudnięcia na początku ciąży. A tak to ponad 6. A gdzie do końca... Wcale dużo nie jem. I wieczorem ważę o 1 kg więcej niż rano, więc przypuszczam że to od upałów, woda się zbiera.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:09
Lami, Nikodemka, Dośka, Magda - mbc, Pestkaa, alex0806, Niezapominajka2, madziorek86, Szczęściara, Biegającą-mama, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Motherlode i klapaucius - kto pamięta 😁😁?🤑
Magda - mbc, tęczova, Pestkaa, alex0806, Niezapominajka2, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Magda, czy orientujesz się czy na Chałubińskiego jest oddział angiologii albo chirurgii naczyniowej? Bo mnie cholera cały czas na Borowską wyrzuca a nie potrafię się dodzwonić na ginekologię na Chałubińskiego, żeby mi doradzili.
Od rana znowu wywaliło mi żyły pod prawym kolanem. Jak leżę z nogą wysoko jest ok, ale chodzić nie mogę, bo ból straszny, a teraz się dziad robi ciepły, więc chyba lepiej sprawdzić. Zadzwoniłam na Kamińskiego i powiedziała żeby lepiej przyjechać, bo zrobią przepływy.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Magda, czy orientujesz się czy na Chałubińskiego jest oddział angiologii albo chirurgii naczyniowej? Bo mnie cholera cały czas na Borowską wyrzuca a nie potrafię się dodzwonić na ginekologię na Chałubińskiego, żeby mi doradzili.
Od rana znowu wywaliło mi żyły pod prawym kolanem. Jak leżę z nogą wysoko jest ok, ale chodzić nie mogę, bo ból straszny, a teraz się dziad robi ciepły, więc chyba lepiej sprawdzić. Zadzwoniłam na Kamińskiego i powiedziała żeby lepiej przyjechać, bo zrobią przepływy.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Też słyszałam, że zamiast Jakub, w dowodzie poprostu Kuba.
Moja znajoma ma Anatola, Tolek już fajnie brzmi. Teraz czeka na Wande, i tu nie mam pojęcia czy jest zdrobnienie
Aktualizacja brzucha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1e52ad4d0cf.jpg
Domi_tur, Pestkaa, Dośka, tęczova, Szczęściara, alex0806, Meggs, Lami, Niezapominajka2, madziorek86, blair., Słoneczko123, Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Ej padłam xD xD
Dzwoni do mnie przejęty mąż podczas robienia zakupów z ważnym pytaniem. KTÓREGO BROKUŁA MA KUPIĆ? Zaskoczona zadanym pytaniem dociekam, że jak to którego?! Na co dostaje odpowiedź, że są jeszcze te białe 😂😂😂alex0806, Domi_tur, Meggs, Nona, tęczova, Niezapominajka2, madziorek86, blair., Słoneczko123, Szczęściara, kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Beti82, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:10
Magda - mbc, Nikodemka, alex0806, Domi_tur, Dośka, Meggs, Lami, Pestkaa, madziorek86, blair., Słoneczko123, Szczęściara, Niezapominajka2, kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nawet mamaginekolog pisze, ze acard 75 nie ma wiekszego sesnsu wiec ja sobie od razu zapodalam 150. Dawka szpitalno/lecznicza jest powyzej 240 zdaje sie
Teczova, bardzo sie ciesze. Super lekarz. Kciuki ❤️tęczova lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
O nie, a ja biore 75! Teczova, super! Gdzie on przyjmuje? Dlugo czekalas na wizyte?
W koncu ktos nie postrzega Cie przez pryzmat endomendy -
Teczova ale super informacje!!! I jak, zdecydujecie się od razu na inseminację?
Jak takie piękne brzuszki wrzucacie to też się podzielę, środowe zdjęcieJutro pewnie jakieś urodzinowe zrobię
Coś mam wrażenie że brzuch mi nie rośnie ostatnio, ale waga za to rośnie więc pewnie gdzieś toto się tam mieści
A kopie znowu jak szalona. Już się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty, ciekawe czy mi ją na tym echo chociaż zważy. Pewnie tak, bo będzie musiała sprawdzić wszystkie parametry, nie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bf1691c8611.jpg
tęczova, Dośka, Lami, Pestkaa, madziorek86, blair., Szczęściara, Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵