Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za życzenia. Szampan dla wszystkich! Pufff! 🍾 🥂🥂🥂
Tęczova, ale się cieszę, że na takiego fajnego gościa trafiłaś! No, to teraz na spokojnie z mężem ustalcie plan i żadnych przerw! Ale się cieszę ❤️
Nie, nie jadę nigdzie. Zrobiłam zimny prysznic, pozniej przebrałam się za mumię, przynajmniej dół. Powiedziałam mojemu, że to te seksowne pończochy samonośne, co tak lubi, ale jakoś nie chce mnie brać 😂 na noc zaaplikuje 0,2 heparyny. Nogą już zmiękła i chodzę normalnie po tym prysznicu. Jeśli znowu mnie złapie to pojadę, a w poniedziałek umowie się na przepływy i wizytę normalnie.Magda - mbc, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 18:29
alex0806, Nona, tęczova, kark zakamuflowany na maksa, Magda - mbc, Domi_tur, madziorek86, Nikodemka, Słoneczko123, Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:10
kark zakamuflowany na maksa, Domi_tur, madziorek86, Nikodemka, przedszkolanka:), Słoneczko123, Dośka, blair., Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyLami najlepszego 😘
Jezu, myślałam, że mój tylko taki lewy jeśli chodzi o zakupy i kuchnię, ale widzę, że jednak przy waszych to progs jest 😂
Mój M przy Kajtusiu jak w kółko pytali jaka płeć i jakie imię to mówił wszystkim "Syna nazwiemy Moczydrąg, a córkę Męczypała" 😌😅
Zapisałam się na zwiedzanie porodówki na wtorek, 11.06 😀tęczova, Pestkaa, Nona, alex0806, Dośka, Lami lubią tę wiadomość
-
Ojjjj ale sie stesknilam za Wami od 15 minut nadrabiam i pekam ze smiechu 😁
Lami spelnienia wszystkich marzen, sprawnej i udanej przeprowadzki i wicia gniazdka, porodu w kwadrans i zdrowej coreczki 🥰
Teczova suuuper wiesci! No to sluchajcie szykuje nam sie ekipa na Karowa bo ja tez tam mam isc na inseminacjeale za jakies 2-3 miesiace bo jeszcze dajemy sobie troche czasu. Choc jakby sie udalo zajsc w ciaze to byc moze bede rodzila w Praskim bo najblizej domu... ohhh chcialabym juz podejmowac takie decyzje
Ja mam okropny tradzik po tym dupku a poza tym nie czuje zadnych objawow ciazowych...i tyle. Zakonczylam dzis rok akademicki tzn zajecia ze studenciakami bo jeszcze cos tam w sesji trzeba porobic. Ale mega sie cieszei jade do domu bede wylegiwac sie na lezaku i jesc truskawki
Ktora pierwsza tu teraz testuje u nas?Nikodemka, tęczova, kark zakamuflowany na maksa, Dośka, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, ja teoretycznie testuje tego 14.06, ale w praktyce pewnie sikne w poniedzialek/wtorek
A Ty, a Beti, a fiorella?
U mnie przy takim zapier*olu zagniezdzenia nie bedzie haha. Za chwile wyzione ducha przez sprzatanie i gotowanie. Cztery razy dymalam do sklepu na rowerze (a kawalek drogi do niego mam), bo a to zapomnialam czegos kupic, a to bylo za malo... klasyk.
Nie wiem czy sie w ogole jutro dam rade podniesc z lozka na ten panienski :d
Lami, odpoczywaj urodzinowo, bo niebawem czeka Cię Śluuub! ❤️Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kalcia czekamy na zielone kropeczki oby wkrotce sie pojawily
a co u Ciebie?
Nikodemko to trzymam kciuki za przygotowania ale nie przemeczaj sie, zobaczysz ze nawet jesli nie zrobisz kilku zaplanowanych rzeczy to nikt sie nie zorientuje! A chodzi o to zebys miala tez sily na zabawe!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Tęczowa ale super😍😍 opcja"pamiatki z wakacji" genialna😍 a to lulanie malucha Nikodemki po porodzie ahhh😀😀 jestem za!
Haha mezowie mistrze😂😂 mój tez wydzwaniał sto razy a teraz jezdzi jak usypiam to wie ze musi sobie z lista poradzic😀
Lami Kochana!! Samych dobroci Ci życzę😚😚 zdrowej i donoszonej niuni,lekkiego porodu i wszystkiego naj naj!!😚Lami lubi tę wiadomość
-
Lami kochanie Wszystkiego co najlepsze😍😘
3 minutowego porodu przede wszystkim 😁 Buziaki urodzinowe 😘😘😘Lami lubi tę wiadomość
-
Madziorek jeblam z szarlotki 😂😂😂
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Kalcia u mnie zielonej kropeczki raczej nie bedzie w tym miesiaciu.Starego nie bylo w owu 😉Oby w przyszlym cyklu byl bo sie wezme za sasiada hah
Wik89, przedszkolanka:), blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Teczova uwielbiam takich lekarzy i uwielbiam czytac ,ze ktos na takiego trafia.To musi byc piekne uczucie hah
tęczova lubi tę wiadomość
-
Teczova - ja sie odwdziecze tym samym! Chetnie polulam Twojego bejbika
Bedziemy Wam wysylac foty z porodówki!
tęczova, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość