Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie, jestem wzruszona. Jeszcze nigdy nie dostałam tyle życzeń! Normalnie zaraz porobię print skriny ❤️❤️❤️
Kalcia, bo my Ciebie mamy na liście na pierwszej stronie, a nie mamy daty porodu. Chłopczyka się spodziewasz, prawda?Nikodemka, Pestkaa, alex0806, Magda - mbc, madziorek86, Ani0nka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:11
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:11
Beti82, Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi, dobra, wygralas 😂 mam czas do stycznia haha.
Lami, ja tez pije Twoje zdrowie jak cos 😎 a jutro to juz w ogole... opije zdrowie Was wszystkich!Lami lubi tę wiadomość
-
Lami ja tez dołączam się do życzeń!!! Spełnienia marzeń i szybkiego, bezbolesnego porodu 😘😘
Lami lubi tę wiadomość
-
No czuję, że pijecie za mnie! W głowie mi szumi i w ogóle. W zamian za te piękne gesty od każdej z Was przejmuję objawy jakiegoś mega kaca. Dajcie tylko znać, żebym naszykowała wodę po ogórkach kiszonych, tłustą szynkę i jajeczka na śniadanie 😀
Dzisiaj wyskoczył mi super news, że Ewa Farna urodziła synka. Jaki włos ma! Normalnie zapuszczany z 3 miesiące 😀Wik89, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyLami, zdrówka dużo i spokoju ! U mnie ostatnio pracowicie, dlatego na forum wchodzę z doskoku i pisze jeszcze mało. Dziś jakoś 5-6 dpo, do testowania conajmniej tydzień, w czwartek 13.06 wizyta w Medicover i żebry o badania za darmoszke, w sobotę wizyta w klinice, i jak będzie czysto mam dostać Clo. A w przyszłym cyklu jak porobie badania -HSG. Ten cykl trochę dziwny najpierw akcja z pęcherzem, potem bezbolesna owulacja, jajnik nie bolał, cycki nie bolą, mam problem ze spaniem, nie mogę spać i jestem niezdrowo pobudzona cały czas. Jutro rano jadę do rodziców sama autem. Trochę się cykam trzech godzin sama w aucie, bo ja świeży kierowca jestem. Trzymajcie kciuki😉
Wik89, Niezapominajka2, kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:No czuję, że pijecie za mnie! W głowie mi szumi i w ogóle. W zamian za te piękne gesty od każdej z Was przejmuję objawy jakiegoś mega kaca. Dajcie tylko znać, żebym naszykowała wodę po ogórkach kiszonych, tłustą szynkę i jajeczka na śniadanie 😀
Dzisiaj wyskoczył mi super news, że Ewa Farna urodziła synka. Jaki włos ma! Normalnie zapuszczany z 3 miesiące 😀 -
nick nieaktualny