Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex buziaki i usciski urodzinowe 😘😘😘
alex0806 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:12
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyNa szczęście tylko śródstopie mocniej uszkodzone, a tak siniaki i zadrapania, bo jechał do kościoła i musiał mieć eleganckie spodnie 😐 No i oczywiście drogocenny motor obdarty, lampy z przodu poszły i licznik.
Jechał do Bielska na ślub, miał tylko jechać na msze i wracać. W drodze tam zaczął wyprzedzać faceta, a on skręcił w lewo do domu, chyba nawet nie patrząc do lusterka czy ktoś za nim skręca albo wyprzedza czy nie. Na szczęście nie jechał szybko, bo wyhamował na tyle, że odbił się od boku faceta i do tyłu go wywaliło i motor na tą nogę mu spadł.
I jeszcze mi mówił, że gość podobno od razu policja i policja i ten mój gieniusz stwierdził, że coś mu śmierdzi, że pewnie ma znajomości i zamiast wezwać policję i karetkę to dał mu 500zł (👿) i... Pojechał dalej na msze 😐
Zanim wrócił i się od niego dowiedziałam co i jak to już kilka osób dzwoniło czy wrócił i że mam go przypilnowac, żeby jechał do szpitala, bo już spod kościoła go chcieli wieźć, ale się bronił.
Chodzić nie może kretyn, ale za chwile chce jechać naszym autem-automatem na kawalerski 😒
Ja pierdziele, gorzej niż z dzieckiem!!!
I się pytam czy w takim razie możemy wreszcie sprzedać motor, a ten, że broń Boże, że sobie dokupi tylko buty, będzie miał już kompletną zbroję i będzie śmigał 😔👿 -
Kark, najpierw to mu ojojaj tę stopę. A później zdziel chłopa po łbie! Tyle strachu ciężarnej żonie narobić. Ja bym mojego najpierw pożałowała, a później dobiła! Mój też marudzi, że chce motor i motor. Ale mu przypominam, że jest za głupi i lekkomyślny na taką zabawkę, a poza tym ma dziecko w drodze. To ucina gadki o motorze.
Ten gościu też niepoważny, skoro nie popatrzył jak skręca ;/ Jakby to był samochód to by oberwał mocniej, jak się nie rozgląda.
Najważniejsze, że mąż w miarę cały. Ale zdzielenie po łbie też się należy, dla zasady
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyEch, też muszę znaleźć coś w telewizji, żeby wieczór szybko minął i ten dzień się skończył.
Jeszcze Misiek mi Focha strzelił. Mówi, żebym już tak nie narzekała i nie jojczyła, bo co wolałabym, żeby mu się coś gorszego stało? To zażarciłam, że w sumie na śmierć w wypadku drogowym jest ubezpieczony na 250tys, więc mogłabym spłacić kredyt na dom 😅 No i był Foch przez duże F.
Był u mojego chrzestnego, bo blisko mieszka, czy nie mają kul jakiś. Wujek go zrąbał, powiedział, że ma 2 pary, ale da mu tą do dupy, za małą, bez regulacji, żeby mu dać nauczkę 😜
Ale co z tej nauczki jak już na ten licznik nowy patrzy 😔
Teraz kuśtyka sfoszony po domu, bo kule za małe, a za 5 minut ma po niego chłopak mojej kuzynki przyjechać i razem jadą na kawalerski. Dobrze, że chociaż na tyle się zgodził osioł głupi 😒 -
Kark dobrze, że nic mu nie jest... Mi się zdarzyło tylko położyć motocykl.
Skoro tak dużo osób ma panów na motocyklu to może któraś pani chciałaby kupić kombinezon motocyklowyczarno biały na 175 cm, roz. M?
Użyty ze 4 razy, bo po zdanym prawku nigdy nie kupiłam motocykla, bo zawsze byli coś ważniejszego
Dzis wreszcie chłodniej -
Dziewczyny, nadrobię Was jutro. Na szybko tylko mi mignęła informacja o mężu Kark - mam nadzieję, że wszystko jest już dobrze!!
To nasza fota przed wyjściem, w domu rodzinnym męża. Tak jak Wam mówiłam, jest niewiele wyższy i widać na focie jak się pręży hahaha 😀
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91fe7d777da6.jpgArashe, Beti82, Pestkaa, blair., przedszkolanka:), Szczęściara, Meggs, OlivkowaMama, alex0806, Lami, Słoneczko123, Wik89, madziorek86, Biegającą-mama, Magda - mbc, kark zakamuflowany na maksa, tęczova, Niezapominajka2, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość