Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha Julka, pewnie przez te różki tak mocno ją czujesz!
Moja kluska jest posłusznym dzieckiem jak na razie, od ostatniego USG nadal leży głową w dółWtedy główkowo poprzecznie jakoś, a teraz podłużnie
Może już się nie przekręci, liczę na to
I dziękuję dziewczyny za życzeniaPowiem wam, że forumowe dziewczyny więcej życzeń mi złożyły niż znajomi
To jest ewenement fejsa, serio. Mieć ponad 400 osób w znajomych, a życzenia złoży ci 20 kilka... Plus wiadomo, telefony od najbliższych itd. Ale tak to nikt nie pamięta
przedszkolanka:), Wik89, Julia93, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nadrobilam Was pobieznie, bo jeszcze sie poprawinujemy po wieczorze panienskim
Kark - dobrze, ze z M wszystko ok!
Meggs - wszystkiego naj, piekna macie rocznice z brzuszkiem :*
U mnie dziwnie... 8/9 dpo i od wczoraj zero bolu brzucha, pierwszy raz w zyciu nie mecze sie przed okresem. Jesli to ten niepokalanek, to cud!Meggs, Beti82, madziorek86, Wik89, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:13
Nikodemka, Julia93 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hahaha, Julka faktycznie to n i ó się zlało w tych "różkach" 😂😂😊
Wybierzcie inna trasę powrotną, bez rond, bo znowu mały upraciuszek się przekręci. Udanego wypoczynku kochana 😘Julia93 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny dziękuję za wszystkie komplementy! Normalnie cała w rumieńcach jestem 😘
Pierwiastko- sukienkę kupiłam na stronie pieknybrzuszek.com 😃 Nazywa się Jamille i ja wzięłam 40.
Przedszkolanko, Megss wszystkiego najlepszego z okazji rocznic!!
Jej trzymam kciuki za maleństwo i dziewczynę która urodziła z wrześniówek!
Magda a Ty jak tam? 🙂
A co do pijanych mężów.... No mój dołącza do akcji. To było wesele jego przyjaciela = wiadomo jak to mogło się skończyć 😛 Ja wróciłam wcześniej bo już byłam wykończona hałasem i stopy miałam spuchnięte jak balony, masakra 😳 Zakluczając się przekręciłam tylko raz górny zamek. To okazało się za trudne! Mąż nie podołał tego odkluczyć.l!! Polazł spać u kumpla z bloku obok zamiast zadzwonić dzwonkiem do drzwi. Dziś z uporem maniaka twierdzi, że zamek jest zepsuty!! No szkoda gadać xDWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 12:22
przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajko, mówi, że gość się zaczął włuczyć, więc M od razu zaczął wyprzedzać, długa prosta, a tu gość nagle kierunkowskaz w lewo do swojego domu chyba skręcał.
Więc M od razu po hamulcach, myślał, że zdąży prawym bokiem go minąć, ale się nie udało i walnął w bagażnik z boku samochodu. Nie mógł jechać szybko, bo inaczej pewnie by go przerzuciło przez auto, a tak się odbił do tyłu.
Mówiłam mu, że jest głupi, że ja bym wzięła i policję i karetkę, bo ewidentnie gość przy skręcaniu nie spojrzał do tyłu ew M był w martwej strefie.
Ale on zaczął, że po pierwsze nie chciał się do kościoła na msze spóźnić (😳), a po drugie podejrzane mu się wydało, że wina gościa, on mocno poturbowany, a facet tylko policja i policja. Normalny ktoś by od razu wcisnął sam tysiaka i jedź pan do szpitala, a tamten się upierał, że on chce policję.
Więc ten mój gieniusz sam mu dał 500, bo się bał, że może ma wtyki w policji i jak policjant przyjedzie to stwierdzi, że to wina M i jeszcze mu sprawę w sądzie założą. A on nie może mieć sprawy, bo straci to rzeczoznawstwo.
Tęczowa prosił, bo pewnie miał świadomość jak bardzo się tłucze, a poza tym za każdym razem jak się ruszał to taki opieprz ode mnie dostawał, że dzieci obudzi itd, że chyba wolał poprosić mnie i usłyszeć "Ja pierdz..., czy ja sie dziś mogę przespać?!" niż słuchać całego kazania o tym, że to jego wina, że nie dość, że dzieci to jeszcze mnie budzi, że gorzej niż z dzieckiem itd 😐
Pytałam go znowu o motor, nawet nie chce słyszeć o sprzedaży. Zwariuję z nim kiedyś... Powiedziałam mu, że za 2 tygodnie mamy wesele i wakacje, więc żeby nie myślał, że ja się będę dziećmi zajmować i 6h prowadzić nad morze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 12:40
-
Dośka wrote:Dziewczyny dziękuję za wszystkie komplementy! Normalnie cała w rumieńcach jestem 😘
Pierwiastko- sukienkę kupiłam na stronie pieknybrzuszek.com 😃 Nazywa się Jamille i ja wzięłam 40.
Przedszkolanko, Megss wszystkiego najlepszego z okazji rocznic!!
Jej trzymam kciuki za maleństwo i dziewczynę która urodziła z wrześniówek!
Magda a Ty jak tam? 🙂
A co do pijanych mężów.... No mój dołącza do akcji. To było wesele jego przyjaciela = wiadomo jak to mogło się skończyć 😛 Ja wróciłam wcześniej bo już byłam wykończona hałasem i stopy miałam spuchnięte jak balony, masakra 😳 Zakluczając się przekręciłam tylko raz górny zamek. To okazało się za trudne! Mąż nie podołał tego odkluczyć.l!! Polazł spać u kumpla z bloku obok zamiast zadzwonić dzwonkiem do drzwi. Dziś z uporem maniaka twierdzi, że zamek jest zepsuty!! No szkoda gadać xD
Ja mam historie ale od drugiej strony czyli kobieta pukająca do drzwi ale nie pijana
Wracałam z imprezy firmowej i to były pierwsze dni kiedy zamieszkaliśmy razem z mezem. A on zakluczyl się na cztery spusty- a zamek był taki ze nie dało się drzwi otworzyć od zewnątrz jak się coś tam przekręciło od wewnątrz- no i zadzwoniłam delikatnie dzwonkiem... nic ... zadzwoniłam na telefon. Odebrał. Powiedziałam żeby mnie wpuścił bo nie mogę wejść a on „dobrze dobrze idź spać” i mnie nie wpuścił xD dobrze ze moja mama niedaleko mieszkała to poszłam do niej spać xD
kark zakamuflowany na maksa, Beti82, madziorek86, Dośka, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:29
-
Dzien dobry 😘 u mnie wczoraj praca a potem urodziny kuzynki wyjazdowe, wracamy dopiero do domu, nie nadrobie wszystkich wpisow chyba
Beti jestem pewna ze zaraz kot sie wynurzy z zarosli, robi obchod czekaj spokojnie na niego!
Magda Jerzykowi sie nie spieszy
Meggs najlepszego z okazji rocznicy milego swietowania!
Dośka super kreacja!
Kark miejmy nadzieje, ze mąż szybko wydobrzeje zebyscie mieli jak pojechac i funkcjonowac nad morzem!Dośka, Meggs lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
,
-
,
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:On nie wroci ☹To kot domowy.Wczoraj przyjechal z nami autem i kilka godz chodzil po dzialce.Wszystko jest zabezpieczone.Nie ma dziury zadnej.Nie mam pojecia jak to sie stalo po 5 min juz go nie bylo.Myslalam,ze sie obrazil za rower ☹😭
Moja kol. miala taka sytuacje, ma wychodzaca kotke, norweski lesny, piekna. Pewnego dnia nie wrocila.
Rozkleila ogloszenia ze kto chory itp., za dwa dni ktos przywiozl kota.
Badz dobrej mysli, trzymam kciuki! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 15:00
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
,niego