Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kark, ślicznie wyglądasz
Ja nie wiem jakim cudem masz tak mało na plusie
Ja na tym samym etapie +9 już
Ale spoko, nie płaczę, będę się martwić po porodzie 
Ja też poszłam tylko do sklepu w okolicy i na pocztę, bo znowu awizo... A tam niby tak się chwalili, że specjalny program dla kobiet w ciąży, że na poczcie pierwszeństwo itd. A gówno prawda za przeproszeniem. Mojego brzucha przeoczyć się nie da. Pani kasjerka 3 razy zaglądała na mnie i dopiero po 3 osobach zawołała na początek. A kolejka w cholerę długa. Nie upominałam się bo chciałam sprawdzić, czy serio to działa u nich...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
W sklepach zwykle tak. Ostatnio w lidlu pani za mną się wydarła na pół sklepu że ona była przede mną. A ja do niej ze stoickim spokojem, że kasa nr 1 jest kasą z pierwszeństwem. Pokazałam znaczek. I powiedziałam, że w ciąży jestem i będę tu stałaprzedszkolanka:) wrote:Kark jaka laska 😍😍
Alex u nas nikt póki co nie woła,kasjerki tez nie widza..
A jak ona stała kilometr od kasy i coś wybierała to skąd miałam wiedzieć że stoi "przede mną".
Tylko wiecie, z poczty to nawet reportaż robili i tacy dumni byli, że wprowadzają specjalny program dla kobiet w ciąży i matek z małymi dziećmi. A tu obsłużyła 3 osoby, stałam już długo i dopiero zawołała.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyKark laseczka z Ciebie

Dziewczyny na glukozie nie jest tak źle
trochę po wypiciu jest zjazd przez pierwsze pol godziny, a potem już normalnie się siedzi i czeka. Mi słabo nie było w ogóle, głód też przeszedł, jednak tyle cukru daje energię 
Ale też w moim laboratorium jest klima, więc musiałam się tak naprawdę ubrać w długie spodnie i zakryte buty na siedzenie tam, bo bym zmarzła.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko a jak bardzo bałam się odezwać 😋 serio stres taki jakbym przestępstwo popełniała.
U nas w ogóle dzisiaj nie ma ciepłej wody. Ja rozumiem że jest upał ale w takiej lodowatej wodzie ciężko umyć głowę czy wziąć prysznic 😋 -
Nikodemka wrote:Obawiam sie, ze u nas nie wychodzi przez te uplynnienie... A to sie na pewno w tak krotkim czasie nie zmienilo.
No i wiem, ze to glupie, ale wszedzie czytam, ze dziewczyny ktore zaszly w ciaze mialy bol brzucha jak na okres, jakies klucia, ciagniecia, a ja nie czuje zupelnie nic. Gdyby cos sie tam dzialo, to chyba bym czula? Nie wiem juz, wariuje
Wik, jak u Ciebie?
Mnie nic nie bolało, spodziewałam się okresu jak zwykle 🙂
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alex no i brawo, ja na ogól z małymi zakupami i ludzie przed tez to czekam ;p ale teraz w upały to nie wiem czy dam rade ustać.
Meggs znam ten stres;p ale to jest straszne muszę Ci powiedziec..przede mna (mimo ze mój numerek juz byl) jakis gosciu wczoraj sie wcisnął mimo ze sama ledwo juz stalam a Polka jajko znosila. -
nick nieaktualnyDobre światło załapałam, bo na żywo wyglądam jakby w tej kiecce jakbym była parówką ugotowaną w folijce 😂
No, ale nic. Na takie upały nie będę po sklepach latać 😐
Mnie raz w lidlu i raz w markecie małym zawołali. Takto nieważne ciąża-nie ciąża, muszę stać. Też wczoraj byłam na poczcie i stałam 😒
My jutro mamy piknik rodzinny z przedszkola o 15 😳 Jezu, jak wytrzymamy w tym upale to ja nie wiem. -
Kark, ale dżaga z Ciebie 😍😍😍
Niezapominajko, kochana, na pewno z dzidzią wszystko dobrze, wtedy jeszcze wszystko za małe było. Będzie piękne USG, piękne zdjęcia na pamiątkę i same dobre wieści 💗
Ja dzisiaj wizytuje też o 15, zobaczymy czy coś zobaczymy na tym sprzęcie. Chciałabym wiedzieć ile waży, żeby porównać z wynikami za tydzień na dobrym sprzęcie. Cały dzień dzisiaj mam zabiegany. Teraz siedzę u fryzjera na farbie (jak tu zimno i przyjemnie, stara kamienica). Już jestem 1,5 h a tu nawet w połowie nie jesteśmy 😲 Później jadę do pracy złożyć kilka podpisów, stamtąd do lekarza, a od lekarza muszę jeszcze podskoczyć do drukarni po winietki, bo tam nie zaparkujemy nigdzie. Później toczę się do molochu, siadam na szejku w maku i czekam na odbiór przez mojego. Może kupię jakieś krótkie spodenki. Fakt, że zamawiam od 4 tygodni pogodę na ten tydzień, ale liczyłam na jakieś 22 stopnie. Więc sory dziewczęta, wszelkie deszcze mogą spaść dopiero w sobotę w nocy 😂
Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark jesteś moim mentorem
można być laska przy 4 dziecku ^^
Ja już po wizycie, dzidziuś przybiera proporcjonalnie, pani doktor twierdzi, że pewnie ok 3kg będzie przy porodzie, co mnie cieszy. Waga wyszła jakoś prawie 1000, łożysko młode
A wiecie co moje dziecię ma między nogami?
... Multum pepowiny
Nic się nie da zobaczyć, 3 razy próbowała, na początku, w połowie i na koniec, właściwie to większość czasu zeszło jej na to i nic
pełny kamuflaż, widać nie dane mi znać płeć dzieci przed porodem, bo jeśli nic się nie wydarzy to to było moje ostatnie usg 
Pestkaa, Dośka, Nikodemka, Cytrynowy sok, Meggs, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny