X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko zaciskam kciuki! Plamienia zabrał daleko stąd bocian, a przyleci z Bobasem! 😀🤰

Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 09:33

Wik89, Nikodemka, kark zakamuflowany na maksa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, ślicznie wyglądasz :) Ja nie wiem jakim cudem masz tak mało na plusie :) Ja na tym samym etapie +9 już :( Ale spoko, nie płaczę, będę się martwić po porodzie :)

Ja też poszłam tylko do sklepu w okolicy i na pocztę, bo znowu awizo... A tam niby tak się chwalili, że specjalny program dla kobiet w ciąży, że na poczcie pierwszeństwo itd. A gówno prawda za przeproszeniem. Mojego brzucha przeoczyć się nie da. Pani kasjerka 3 razy zaglądała na mnie i dopiero po 3 osobach zawołała na początek. A kolejka w cholerę długa. Nie upominałam się bo chciałam sprawdzić, czy serio to działa u nich...

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja miałam amil ale on jest 25. Robiłam go 2 dni po terminie i ładnie pokazywał. Dla mnie nr Bobek😉😉

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark jaka laska 😍😍
    Alex u nas nikt póki co nie woła,kasjerki tez nie widza..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark fiu fiu.. 🙈🙈🙈

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Kark jaka laska 😍😍
    Alex u nas nikt póki co nie woła,kasjerki tez nie widza..
    W sklepach zwykle tak. Ostatnio w lidlu pani za mną się wydarła na pół sklepu że ona była przede mną. A ja do niej ze stoickim spokojem, że kasa nr 1 jest kasą z pierwszeństwem. Pokazałam znaczek. I powiedziałam, że w ciąży jestem i będę tu stała :D A jak ona stała kilometr od kasy i coś wybierała to skąd miałam wiedzieć że stoi "przede mną".
    Tylko wiecie, z poczty to nawet reportaż robili i tacy dumni byli, że wprowadzają specjalny program dla kobiet w ciąży i matek z małymi dziećmi. A tu obsłużyła 3 osoby, stałam już długo i dopiero zawołała.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark laseczka z Ciebie :D

Dziewczyny na glukozie nie jest tak źle :) trochę po wypiciu jest zjazd przez pierwsze pol godziny, a potem już normalnie się siedzi i czeka. Mi słabo nie było w ogóle, głód też przeszedł, jednak tyle cukru daje energię :D
    Ale też w moim laboratorium jest klima, więc musiałam się tak naprawdę ubrać w długie spodnie i zakryte buty na siedzenie tam, bo bym zmarzła.

Ani0nka lubi tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko a jak bardzo bałam się odezwać 😋 serio stres taki jakbym przestępstwo popełniała.

U nas w ogóle dzisiaj nie ma ciepłej wody. Ja rozumiem że jest upał ale w takiej lodowatej wodzie ciężko umyć głowę czy wziąć prysznic 😋

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Nikodemko to doladnie ten test tez mnie to zdjecie troche przerazilo ale co zrobic :D
    Kark przeslicznie zawsze chcialam byc drobna blondynka 😍( a jestem wysoka brunetka :P )

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Cytrynowy sok Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 10:22

Nona, Wik89 lubią tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark ja pierniczę jaki lachon! Ja na weselu miałam bardzo podobną kieckę ostatnio :)

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • PierwiastkaZuza Ekspertka

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Obawiam sie, ze u nas nie wychodzi przez te uplynnienie... A to sie na pewno w tak krotkim czasie nie zmienilo.
    No i wiem, ze to glupie, ale wszedzie czytam, ze dziewczyny ktore zaszly w ciaze mialy bol brzucha jak na okres, jakies klucia, ciagniecia, a ja nie czuje zupelnie nic. Gdyby cos sie tam dzialo, to chyba bym czula? Nie wiem juz, wariuje :D
    Wik, jak u Ciebie?

Mnie nic nie bolało, spodziewałam się okresu jak zwykle 🙂

Nikodemka lubi tę wiadomość

Marianka ❤️
    201909034765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex no i brawo, ja na ogól z małymi zakupami i ludzie przed tez to czekam ;p ale teraz w upały to nie wiem czy dam rade ustać.

Meggs znam ten stres;p ale to jest straszne muszę Ci powiedziec..przede mna (mimo ze mój numerek juz byl) jakis gosciu wczoraj sie wcisnął mimo ze sama ledwo juz stalam a Polka jajko znosila.

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre światło załapałam, bo na żywo wyglądam jakby w tej kiecce jakbym była parówką ugotowaną w folijce 😂
    No, ale nic. Na takie upały nie będę po sklepach latać 😐

Mnie raz w lidlu i raz w markecie małym zawołali. Takto nieważne ciąża-nie ciąża, muszę stać. Też wczoraj byłam na poczcie i stałam 😒

My jutro mamy piknik rodzinny z przedszkola o 15 😳 Jezu, jak wytrzymamy w tym upale to ja nie wiem.

• Cytrynowy sok Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 10:23

Nona lubi tę wiadomość

• Lami Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, ale dżaga z Ciebie 😍😍😍

Niezapominajko, kochana, na pewno z dzidzią wszystko dobrze, wtedy jeszcze wszystko za małe było. Będzie piękne USG, piękne zdjęcia na pamiątkę i same dobre wieści 💗

Ja dzisiaj wizytuje też o 15, zobaczymy czy coś zobaczymy na tym sprzęcie. Chciałabym wiedzieć ile waży, żeby porównać z wynikami za tydzień na dobrym sprzęcie. Cały dzień dzisiaj mam zabiegany. Teraz siedzę u fryzjera na farbie (jak tu zimno i przyjemnie, stara kamienica). Już jestem 1,5 h a tu nawet w połowie nie jesteśmy 😲 Później jadę do pracy złożyć kilka podpisów, stamtąd do lekarza, a od lekarza muszę jeszcze podskoczyć do drukarni po winietki, bo tam nie zaparkujemy nigdzie. Później toczę się do molochu, siadam na szejku w maku i czekam na odbiór przez mojego. Może kupię jakieś krótkie spodenki. Fakt, że zamawiam od 4 tygodni pogodę na ten tydzień, ale liczyłam na jakieś 22 stopnie. Więc sory dziewczęta, wszelkie deszcze mogą spaść dopiero w sobotę w nocy 😂

Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark jesteś moim mentorem :D można być laska przy 4 dziecku ^^

Ja już po wizycie, dzidziuś przybiera proporcjonalnie, pani doktor twierdzi, że pewnie ok 3kg będzie przy porodzie, co mnie cieszy. Waga wyszła jakoś prawie 1000, łożysko młode
    A wiecie co moje dziecię ma między nogami?
    ... Multum pepowiny
    Nic się nie da zobaczyć, 3 razy próbowała, na początku, w połowie i na koniec, właściwie to większość czasu zeszło jej na to i nic :D pełny kamuflaż, widać nie dane mi znać płeć dzieci przed porodem, bo jeśli nic się nie wydarzy to to było moje ostatnie usg :P

Pestkaa, Dośka, Nikodemka, Cytrynowy sok, Meggs, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Lami lubi tę wiadomość

‹‹ 927 928 929 930 931 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ