Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Żadne kuźwa plamienie. Masz dupka albo luteinę, bo już nie pamiętam czy brałaś w tym cyklu. Łykaj koniecznie! Jutro podziwiamy piękna betę i jej przyrost! Koniec kropka!
Beti82, Meggs, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Plamienia to nie koniec świata. Ja też miałam brązowo różowe, i to jakoś 5-7 tc trwało z przerwami. Do dzisiaj nie wiem od czego, chyba kropek się wgryzał. Także trzymam kciuki za jutrzejszą betę i piękny przyrost
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ahhh Nikodemko, jak ja i pewnie pozostałe tu Panie byśmy chciały aby to było to... To nawet nie jest cień tylko po prostu kreska... Trzymam mocno kciuki i plamieniu mówię precz!!
O której macie wizyty, Madziorek i sunshine?
Ja swoją szybko miałam, płytki tylko obserwujemy, bo i tak nic się zrobić nie da, co najwyżej jak spadną bardzo do przed porodem mi podadzą, a poza tym mówi, że z wieczna infekcja jest znacznie lepiej i teraz mam brać tylko raz na tydzień, a nie co 3 dni... Zobaczymy. Kolejna wizyta za 5 tyg, bo za 4 jej wypada urlop.
-
Nikodemko ja w ciąży przerobiłam chyba kazdy możliwy odcień plamienia, żółte, różowe, kawa z mlekiem, brunatne i żywa krew. Także to nie jest wyrocznia.
przedszkolanka:), Beti82, Dośka lubią tę wiadomość
-
Nikodemka, nie wierzę, że to oszukaniec

I podziwiam, że nie wysikałaś kolejnych dziesięciu
Dzięki dziewczyny, że pytacie co u mnie
Tak jak mówiłam - podczytuje was jak rasowy stalker, ale ciężko mi się udzielać.
U mnie praca, dziecko, studia i sport na tapecie. Na chwilę obecną starania wstrzymane. Damian chciałby jeszcze spróbować we Wrześniu, ale ja się do tego pomysłu na chwilę obecną nie przychylam.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

-
nick nieaktualnyU mnie po wizycie. Buzi nie chcial znowu pokazac, jedynie siusiaka, taki z niego agent
niestety nie wiem, ile waży bo bez pomiarów usg, tylko takie podejrzenie
szkoda, bo bylam strasznie ciekawa, ile nasz klopsik waży.
Następna wizyta tez za 5tygodni (dluuugo) i to bedzie juz usg 3 trymestru.
Nikodemka, Cytrynowy sok, Domi_tur, blair., alex0806, Dośka, Ani0nka, Arashe, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Najmlodsza - najwazniejsze, ze jestes szczesliwa, w momencie, w ktorym jestes teraz. Jesli nie czujesz jeszcze pewnosci co do kolejnego podejscia do ivf, to dobrze robisz, bedzie na to czas

Sunshine - ale dlugoo... 5 tyg to kupa czasu, mozna sie zatesknic!
Madziorek - jutro ostatecznie beta
Mina mojego męża jak zobaczył ten test... bezcenna. Aż mu się oczy zaświeciły. Nie chcę powtórki z rozrywki. -
Nimodemko jestes hardcorem
licząc, że betę zrobisz rano i tak wynik będzie za jakieś 24h🙈
Chyba bym na czworaka do tej apteki jeszcze dotarła 😂
Najmlodsza - poprzednie podejście miało prawo Cię zniechęcić, najważniejsze to żebyś zrobiła wszystko w zgodzie ze sobą
Gdybyście słyszały jakiś głośny huk, to znaczy że wybuchł mi dzisiaj brzuch😩 Mały od rana nie przestaje się ruszać, coś mi wybija ciągle przy prawym biodrze- teoretycznie poeinna być to rączka ale cholera wie... Brzuch jest jak balon. Wymiekam -
Nikodemka wrote:Najmlodsza - najwazniejsze, ze jestes szczesliwa, w momencie, w ktorym jestes teraz. Jesli nie czujesz jeszcze pewnosci co do kolejnego podejscia do ivf, to dobrze robisz, bedzie na to czas

Sunshine - ale dlugoo... 5 tyg to kupa czasu, mozna sie zatesknic!
Madziorek - jutro ostatecznie beta
Mina mojego męża jak zobaczył ten test... bezcenna. Aż mu się oczy zaświeciły. Nie chcę powtórki z rozrywki.
Wiesz co, mi nie jest dobrze z tą decyzja. To nie tak, ze nie chce kolejnego dziecka. Chce tak samo jak chciałam. Minął już rok od decyzji o drugim dziecku, ja się pogodziłam z faktem, ze to marzenie może nie dojść nigdy do skutku. Dopóki o tym nie myśle jest ok, dlatego tez zniknęłam całkowicie z forum. Boje się za to bardzo kolejnego podejścia do ivf - naturalne starania wykańczaja. In vitro ryje głowę x100. Dopóki nie próbuje i nie podchodze nie muszę się mierzyć z faktem, ze zwyczajnie dziecka już nigdy mieć
nie będę. Tak jest łatwiej. Kolejna procedura może skończyć się jeszcze większa katastrofą. Przeraża mnie to.
U ciebie jestem prawie pewna, ze jutro będzie piękny wynik z krwi. Plamieniem się nie przejmuj
to wbrew pozorom często spotykane zjawisko
patrzyłaś już na kiedy byś miała termin? :p
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

-
Moja. Owu w 23 dc 😊Cytrynowy sok wrote:Sunshine niby nieśmiały a jednak siusiak na widoku 😆 Mały zgrywus z niego.
Dziewczyny czy jest tu jakaś ciąża z późnej owu? Jeśli tak to z którego dnia cyklu?
Ja straciłam nadzieję na ten cykl bo temp. wyższa nie utrzymała się trzy dni więc pewnie bezowulacyjny,zresztą i tak już bylo bardzo późno na owu ale pytam na przyszłość.
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Moja owulacja w 18 dc. Ale z 28 dc też byłam w ciąży i to chyba naturalnie bo CLO wtedy nie zadziałało. Także kciukasy!
Gratulacje wizyt dziewczyny! Maluszki dobrze rosną i to najważniejsze:)
Domi ja też dzisiaj mam wrażenie że eksploduję to we dwie będziemy wybuchać. Byłam z mężem w urzędzie wyrobić dowód bo mu się skończył, a później na obiedzie w Manekinie. Burza się zbliża na szczęście to powietrze całkiem inne! Doczłapałam do domu i poprosiłam męża o zdjęcia brzuszka. Czy ja ostatnio mówiłam że mi nie rośnie? :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/533576f654e7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 17:10
Beti82, Cytrynowy sok, Szczęściara, tęczova, Dośka, blair., sunshine03, Domi_tur, Pestkaa, Meggs, Ani0nka, madziorek86, Niezapominajka2, Arashe, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵