Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs, wypisz wymaluj jak z "algidy" Nony 😂
Pestkaa, Meggs, Beti82, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jezu Nikodema, to musi być to!
Ale się cieszę! No w końcu!!! Po cichu gratuluje i czekam na rozwój sytuacji
Pestkaa, Arashe, Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

-
O, Najmlodsza ❤️ Mow lepiej co u Ciebie! U mnie to na pewno kolejny oszukaniec, ale ciesze sie, ze Cie przyciagnal

Teczova, to ten smietnikowy, tylko wysechl
Ciesze sie chwila, wkrecam sobie, ze jestem w ciazy, poki banka nie prysla
-
Bańka pryśnie za 8 miesięcy, nazywa się to porodem
dobra nie wkręcam, nie stalkuję, trzymam kciuki i dzwonię do Twojego męża, żeby test Ci kupił. Żartuję, Jego numeru nie wygooglowałam 
Najmłodsza, miło Cię widzieć
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Odpalam Google i rejestr przedsiębiorców 🤣
Nikodemka, alex0806, Ani0nka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Ile tu dzisiaj emocji ;p aż się gęba cieszy do telefonu ;p
Tęczova detektyw;p
Szczęściaro mnie nachodzi w snach jedynie ;p ale już mam taki brzuchol że byłoby ciężko chyba podziałać. Na dodatek ledwo wyleczyłam infekcję i durna zapomniałam gina zapytać czy męża też przeleczyc. Więc czekam do środowej wizyty
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahaha dokladnie zapomnialam.o tym 😂tęczova wrote:Nikodemko to nowy test czy ten śmietnikowy? No odbierz tę rezerwację bo blokujesz kolejkę
teraz chyba Beti musi szykować macicę 😂 -
nick nieaktualny