Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wódkę przywożą taksą to czemu nie testyOlivkowaMama wrote:Tęczowa hahah mistrzyni!!! Może zamówimy taksówka testy do Nikodemki? 😈
OlivkowaMama, Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Chyba najlepiej bedzie jak jutro z samego rana pojadę na betę, gdybym dzis miala auto, to bym pędziła.
Mozecie myslec, ze jestem nienormalna, ale ja mam jakas traume zwiazana z testami. Dla mnie kazde sikanie, to stres, az mi sie ręce trzęsą. Mam przed oczami jak moj maz sie cieszyl, kiedy wyszly mi dwa pozytywne testy pod rzad, a beta negatywna. Obydwoje mielismy lzy w oczach. Nienawidze testow! To byl moj ostatni test, od teraz tylko beta
-
Cwaniara, na szybko wydoiła wodę jak jej dzień zaplanowałam. Nieładnie! Jest czego się baćNikodemka wrote:Teczova, hahahaha, jestes genialna 😂 Boje sie Ciebie!
Ten juz i tak nie wyjdzie, bo wydoilam butle wody
Nikodemka, Niezapominajka2, Wik89, Dośka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajko, masz rację! Jak to trzeba zawsze myśleć na zapas

No jestem takim trochę psychoszpiegiem
jak ktoś mailowo mnie wkurzy to od razu inwigiluję, takie małe chore zboczenie, ale poza tym jestem normalna
nick nieaktualnyNikodemko, ja widzę kreskę, wysyłam nagrodę i mam nadzieję że ten fertilman jednak Ci się nie przyda i mój facet miał wyczucie

Ja nie testuje dziś, może jutro, jak uda mi się test kupić. Boję się bieli i wkręcam sobie objawy (np swedzące sutki), żeby dłużej się łudzić że się udało, ale same wiecie jak jest!
Nikodemka, OlivkowaMama, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Swoją drogą, brzuszki nie mogą stać puste, Jerzyk zwolnił brzuszek więc teraz szybciutko musi rosnąć kolejna Fasolka!
Dwa następne to mój i Anhydry więc kolejne dwie przynajmniej mogą spać spokojnie w lipcu 😂
Wik89, Dośka, tęczova, Arashe, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Fiorella, czyli rozumiesz mnie z tym testowaniem
Dziekuje za Fertilman 😘
Ja czasem sama na siebie patrze jak na wariatke, bo wiem, ze kazda inna w mojej sytuacji chcialaby wiedziec czy ta kreska jest prawdziwa, a ja mam jakas blokade. Dlatego wole ta bete.
Troche ochlonelam i nie wierze, ze taki zalany test moze mowic prawde... Wydaje mi sie, ze ten barwnik sie rozlal i kreska testowa na niego zareagowala. No, ale zobaczymy jutro