X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Nikodemko Rzepakowepole dobrze radzi. Podejrzana sprawa u Ciebie, że te testy wychodzą z tymi cieniami, beta będzie wiarygodna chociaż.

Powtórz test jutro i trzymam kciuki, żeby tym razem to nie było żadne oszukaństwo ze strony testu :)

Nikodemka lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa oczywiście i tego Nikodemce zycze 😍
    I Nikodemko zalany ale widac..
    Ja podobnie jak Meggs- nigdy nawet bladziocha,jak nic nie bylo to raziła biel. Teraz to i tak juz czekanie do jutra wiec dla fanu bym siknela na inny jak na bete nie dasz rady dzis;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Wrzucam dla fanu :d
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f20a831b775a.jpg
    Meggs, no wlasnie nie mam, a na tym zadupiu apteka jest w cholere daleko. Kupie wieczorem drugi i jak nic sie nie zmieni to sikne, a jutro najwyzej pojde na bete, ale to juz na mnie totalnie nie dziala. Pewnie gdyby to byl pierwszy raz, to juz bym szla chocby na boso po rozgrzanym asfalcie na ta bete :d
    Ja bym nawet teraz szła boso po asfalcie :D Zwykle po pozytywnym teście robiłam wszystko, żeby zaraz/teraz zrobić betę :) A że w tej ciąży mi wyszedł pozytyw 1 stycznia to była katorga, że muszę czekać 1 dzień :)
    Róbcie sobie zapasy tych testów! :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko mam nadzieję, że tym razem Cię test nie oszukuje i jest wczesna ciążunia. Ja bym sikała jeszcze dziś i jutro :p

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, wsiadaj na rower, jedź do apteki, kup kilka różnych testów, albo pędź na betę.
    Jest trochę zalany, ale cholera.. no widać! I to nie Allegrowy, w które nie wierzę. Słońce, kciuki 💗💗💗💗

Musicie mi wybaczyć, ale roboty mam po pachy. Będę Was nadrabiać w weekend 😘

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja też widzę bez żadnego kombinowania nawet na tym zalanym. Powiem nawet że to nie jest cień. Zrób kochana drugi🤞🤞

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo ze zalany to krecha jest 😊 i znajac bobki to kreska testowa a nie jakieś pierdy. Ja tylko nie wiem jak wy mozecie kupować 1 test ciazowy? Ja to zawsze kupowałam z 5 od razu 😁 wpadaj Nikodemko mam ze 3 na chacie czekajace na obsikanie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 09:44

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego mowilam, ze nie chce robic testu! :D
    Czuje, ze to kolejny chichot losu, a mam dobra intuicje, wiec podchodze do tego sceptycznie.
    Znacie przypadek, gdzie krecha na zalanym tescie okazala sie byc prawdziwa? Bo ja chyba nie :d
    Alex, ja tak mialam przy tych pierwszych oszukancach z allegro, a teraz juz mnie nic tak latwo nie nabierze :)
    Nie nakrecam sie, czekam do wieczora albo i do jutra.
    Badz co badz tez mysle, ze jest to podejrzane i postanawiam, ze rzucam testy w kąt, bede od razu chodzila na bete.

Meggs - kazalam mezowi kupic jeden, bo spodziewalam sie albo bieli, albo krechy, a tu jakies maziaje 😭

Lami, Twoj slub juz tuz tuz 😍 Mam nadzieje, ze pokazesz nam jak wygladalas!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 09:49

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja Cię uduszę 🙈 idź chociaż po drugi test

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik - przykro mi 😞 Ale nie poddawajcie się, bo w końcu ujrzysz te upragnione II kreseczki 😘 Fajny rower 😊

Nikodemko - też widzę bez żadnego przeglądania się i powiększania. Zaciskam kciuki, by maluszek się właśnie wgryzał u Ciebie na najbliższe kilka miesięcy 😘
    Ale fakt, w Twoim przypadku poszłabym na betę..

Hah, w swoim przypadku też zaluje, że nie poszłam ostatnio..
    U mnie pęcherzyki rosną, bo czuję jajniki. To będzie TA owulacja! Wierzę w to 😀

Dośka, przedszkolanka:), Arashe, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja przesikałam tego strumieniowego bobo testa, była kreska chociaż zalana. I to była moja pierwsza ciąża wtedy. Poleciałam po jakiegoś szitka do apteki, bezfirmowy i 25 to chyba było albo 20. I już na nim też krecha.
    I ja szalałam mimo tych 21 cykli starań, za każdym razem tak samo. Bladzioch bladziocha 10 dpo, 1 stycznia? 2 już przebierałam nogami o 6 rano pod labo, bo kolejnego dnia był już bladzioch :) I 2 kolejne dni też sikałam, kreska ciemniała, nawet mąż już ją widział. Bo wcześniej to były urojenia, Anionka mi robiła jakiś retusz zdjęcia testu :D
    Róbcie serio zapasy tych testów na takie właśnie sytuacje :)

Ani0nka lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:39

• madziorek86 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 22:31

• tęczova Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, denerwujesz mnie, zapierdzielasz po lesie dziesiątki km szukając bocianów, bierz brata rower i ciśnij do apteki! Pobawiłam się w stalkera i znalazłam siedzibę Twojej firmy (😈), ponoć przy Strażackiej 19 jakaś apteka jest ;) a jak nie to punkt apteczny w Soboklęszczu! Juz tak nas nie oszukuj ;) miłej wycieczki 😘

Lami, OlivkowaMama, Słoneczko123, Wik89, Nikodemka, Ani0nka, Niezapominajka2, Szczęściara, Domi_tur, przedszkolanka:), Dośka, Meggs, Arashe, madziorek86, Cytrynowy sok, Pestkaa lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • madziorek86 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 22:31

• tęczova Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet sprawdziłam ile bym jechała do Ciebie z testem, siedziałabym Ci nad głową w kiblu! Ale o 12 muszę być w domu...

Wik89, Ani0nka, Beti82 lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa hahah mistrzyni!!! Może zamówimy taksówka testy do Nikodemki? 😈

tęczova, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Beti82, Arashe lubią tę wiadomość

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Rodzynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko...
    Tak wyglądał mój pierwszy test w dzień spodziewanej miesiączki
    https://naforum.zapodaj.net/4ba7256acef4.jpg.html

A tak wyglądały testy 3dni później
    https://naforum.zapodaj.net/2d0c54228dbb.jpg.html

Więc proszę spróbuj z jeszcze jednym chociaż
    Trzymam kciuki

Wybaczcie nie umiem tutaj wstawiać zdjęć 🤦🤷

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 10:15

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • Wik89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj Nikodemko widac! Byloby wspaniale jakby Cie na fiolet wciagnelo :D czekamy na drugi test🌸💓🌸 ktorejs musi sie teraz udac, minimum jedna ciaza na miesiac ;)

A ja juz po przejazdzce rowerkiem ze srodmiescia na prage, pol h prawie caly czas sciezkami rowerowymi, zgrzalam sie troche nie powiem :P ale suuuuuper sie czuje. Zajme sobie moze troche tym glowe dopoki maz nie poprawi wynikow ;P
    Dziewczyny dziekuje Wam wszystkim za slowa wsparcia, tak milo ze mozna na Was liczyc 😘

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • blair. Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 22:34

‹‹ 945 946 947 948 949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ