Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki przykro mi
Ale nie martw sie u Was lekarz ma swietny plan i dziala a to jest najwazniejsze.Jezeli sa słabe wyniki nasienia to ciśnij na ta inseminacje i zobaczysz ,ze zaraz zaskoczy
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wiki zobaczysz kreski i Ty. Dzisiaj zdjęcie rowerku (fajny!) A za miesiąc test ,zgoda?

Co do cynku i selenu- Kochana dużo pestek dyni i jeden orzech brazylijski dziennie ! Sprawdzone u mnie dwa razy
Nikodemko jak u Ciebie? Wizja z kolezankami zapowiada sie fajnie
Nona obstawiam jutro/sobotę
Magda ogarniaj sie spokojnie,my poczekamy ;*
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Wiki wierze, ze zaświeci u Was jeszcze piękne Sloneczka i BĘDĄ II krechy😘
Dziewczyny homocysteina 9,50 umol/l co zrobic, zeby spadla?
Wik89 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Wiki zobaczysz dwie kreseczki i to niebawem. Wiem że te czekanie dłuży się ale zapłata za te czekanie jest zacna.. Trzymam za Was kciuki nieustannie.🤞🤞
Rowerek zacny. Mój stoi w piwnicy. Pewnie troszkę tam sobie postoi jeszcze😁😁
Wik89 lubi tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Metylowane b12 i kwas foliowy. Też muszę zrobić, tylko ja zbijam z 12,5 😱Malinowa91 wrote:Wiki wierze, ze zaświeci u Was jeszcze piękne Sloneczka i BĘDĄ II krechy😘
Dziewczyny homocysteina 9,50 umol/l co zrobic, zeby spadla?
Malinowa91 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wiki...
ale uda sie, nie mysl tak.
Ja mialam ciezka noc, nie moglam spac, a jak juz zasnelam to snilo mi sie, ze jestem w ciazy. Od pol godziny leze w lozku i nie chce mi sie isc do lazienki, zeby robic ten test i zobaczyc biel, wiem ze nic z tego, czuje sie jakbym za chwile miala dostac okresu. -
Malinowa ja brałam folian 400mg i metylowana b12 w dawce 2500 mg dziennie lub co drugi dzień przez miesiąc. Nie wiem jaka homocysteina była przed ale po tym zestawie wynik był 5.8Malinowa91 wrote:Wiki wierze, ze zaświeci u Was jeszcze piękne Sloneczka i BĘDĄ II krechy😘
Dziewczyny homocysteina 9,50 umol/l co zrobic, zeby spadla? -
Oczywiscie, na tescie biel, wiedzialam to. Czuje to samo co Wik, mysle, ze nigdy nie zajde w ciaze. I mam juz po prostu dosc tych staran, drazenia tematu, szukania przyczyny... mam wrazenie, ze od roku do niczego nie doszlam. Liczylam na te cykle po hsg, a tu juz drugi bez rezultatu.
A, no i jak zwykle na Bobo mignal mi przez chwile jakis cien, ale juz nie dam sie nabrac kolejny raz. -
Oliwkowa, moze... co mnie nie pociesza, bo w takim wypadku mozemy nie moc zajsc naturalnie i to, co teraz mam w planach bedzie strata czasu. Maz jedzie w poniedzialek na te darmowe badanie nasienia, uparl sie, ze chce powtorzyc. Mam wielka nadzieje, ze tam byla jakas pomylka albo jednorazowy brak uplynnienia i teraz bedzie juz dobrze. Nadzieja matka glupich.
Same zobaczcie (chyba, ze tylko ja go widze)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65474b71eef3.jpg
Ale w ogole nie ma o czym gadac. Teraz jak wysechl juz nic nie ma.
Trudno, ide dzis na piwo, musze pogodzic sie z kolejna porazka i tym, ze minal ten moj straszliwy rok staran.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko nie wiem co Ci napisać..strasznie mi przykro no

Na to upłynnienie mogę tylko napisać jak my robilismy(czyli leżeć po,zaciskałam mięśnie kegla by "utrzymac je", duzo wody, pestki dyni i orzechy brazylijskie plus witaminy,dieta i ruch. Kawa podobno tez przed jest dobra i zimny prysznic. No i teraz w upały ochloda dla tamtych miejsc bo gorąc nie sluzy). Uda sie w końcu! Musi!! -
Ja kreche tez widze i na Twoim miejscu Nikodemko zrobilabym test innej firmy.
Meggs i Alex dziekuje za porady. Zaraz dorzuce cos do B12😉58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Ja widze i to bym powiedziala,źe mocny cien ;o taki wlasnie miala ta moja kolezanka :oNikodemka wrote:Oliwkowa, moze... co mnie nie pociesza, bo w takim wypadku mozemy nie moc zajsc naturalnie i to, co teraz mam w planach bedzie strata czasu. Maz jedzie w poniedzialek na te darmowe badanie nasienia, uparl sie, ze chce powtorzyc. Mam wielka nadzieje, ze tam byla jakas pomylka albo jednorazowy brak uplynnienia i teraz bedzie juz dobrze. Nadzieja matka glupich.
Same zobaczcie (chyba, ze tylko ja go widze)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65474b71eef3.jpg
Ale w ogole nie ma o czym gadac. Teraz jak wysechl juz nic nie ma.
Trudno, ide dzis na piwo, musze pogodzic sie z kolejna porazka i tym, ze minal ten moj straszliwy rok staran. -
Z kolejnego siku moze nawet na innym nie wyjść nawet jak to sam początek ciąży.Malinowa91 wrote:Ja kreche tez widze i na Twoim miejscu Nikodemko zrobilabym test innej firmy.
Meggs i Alex dziekuje za porady. Zaraz dorzuce cos do B12😉
Ale beta owszem,Nikodemko masz mozliwosc? Dla swojego spokoju i piwa?

Idź na betę, masz możliwość?