Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak coś, to ja Was nie opuściłam. Potrzebuje się nieco ogarnąć i wrócę

Wszystko Wam napiszę
Ani0nka, Biegającą-mama, Niezapominajka2, Wik89, Nona, alex0806, Dośka, Meggs, Beti82, Pestkaa, OlivkowaMama, tęczova, Szczęściara, przedszkolanka:), sunshine03, Malinowa91, Nikodemka, Domi_tur, Słoneczko123, Lami, blair., Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs to byś chyba ze mna nie wytrzymała hehe bo u nas na odwrót to ja otwieram rolety, my w całym domu mamy antywłamaniowe i mój M najchętniej cały rok by siedział bez otwierania a już w lato to wogole ... a ja wstaje o 4 i otwieram bo ja mam sporo kwiatków i chce by od rana się kąpały w słońcu 😏 A upał uwielbiam, mogę chodzić cały dzień w samych majtkach, może mi pot lecieć po nogach 😂 Teraz chodzę do pracy co drugi dzień na 12h to co drugi siedzę na plazy miejskiej z synkiem 😂
Meggs lubi tę wiadomość
-
Hej, u mnie biel. Chyba nigdy nie zobacze tych dwoch kresek

Nikodemko zaciskam mocno kciuki za Ciebie😘
Ja sie rowerem pocieszam, juz w pociagu jedziemy
i caly dzien mam zaplanowany wiec nie ma czasu na dola, z drugiej strony wolalabym dzis po prostu nie wstawac z lozka...eh
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nie mam testu do wstawienia to wstawie rower heh.. miniaturka sie wyswietla do gory nogami, nie umiem zmienic tego :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/749395683190.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 05:48
przedszkolanka:), Niezapominajka2, blair., Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, zobaczysz na 100%, obie zobaczymy
musimy tylko poćwiczyć cierpliwość! A rower przecudny 😍
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Teczova dzieki... ale w naszej sytuacji nie wiem czy tak sie wydarzy. Moj maz mnie dzis „pocieszyl”, ze wiadomo, ze przy jego wynikach mamy teraz zerowe szanse wiec po co sie nakręcać
a ja jestem coraz bardziej sfrustrowana, ze moje owulacje sie „marnuja” i bardzo sie boje o to, czy jemu w ogole uda sie poprawic te wyniki
oby...
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki bardzo mi przykro 😔 sam się napaliłam na te Twoje podwójne jajeczka.
Wierzę że poprawa wyników męża to kwestia najbliższych cykli a wtedy zaskoczy! Ew. Przemyślcie tą kwestię jego zabiegu.
Edit. Rower super 😊 będzie Ci słuzył!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 06:26
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona a w jakiej dawce dziennej? Mojemu chcę podrasować trochę przed iui.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Wiki, jeszcze wiele sposobów przed Wami, nie ma co się załamywać, trzeba tylko "przykoksować" mężowe żołnierzyki. Będzie dobrze, mówię Ci!
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Wiki ehh
ale nie traćcie nadziei, wyniki da się ruszyć, ale fakt to czekanie jest straszne, wiem, że to tak łatwo powiedzieć "cierpliwości" kiedy te miesiące lecą i lecą bez skutku. Tęczova dobrze mówi, trzeba plemniczki podrasować i pyknie 
Rower śliczny 😊
Magda nie pozwolimy Ci tak nas porzucić
haha dajemy czas na cieszenie się maleństwem i słodkie tulenie
, odpoczynek, regenerację ale wiesz... co jakiś czas musisz się z nami podzielić swoim szczęściem i raportować sytuację
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Totalnie się na tym nie znam, ale ostatnio miałam pęcherzyk 20 mm w poniedziałek a dopiero w czwartek/piątek owu ale ten pęcherzyk był już na pewno do dupy.
Nona lubi tę wiadomość
Ja bym miala dzisiajNona wrote:Ej pecherzyk 17mm miałam we wtorek to kiedy owu?
Nona lubi tę wiadomość