Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, widać kreskę, ale ja, tak jak Rzepakowe i zapewne wiele z nas, zawiodłam się na bobo. Chociaż jeżeli to nie poczasiak to śmignij na betę. A jeśli w tym cyklu znowu lipa to jak masz troszkę kasy to pójdź do dr Wrony, może Tobie też wskaże jakąś drogę, która zmotywuje Cię do działania
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przykro mi Dziewczyny

Co do bobo testu, mi się wydaje że jak się zaaplikuje choćby kroplę więcej to zaczynają wariować. Zresztą wszystkie testy tak mają i często po zdjęciach widać, że testy są troszkę zalane...
Ten cień na zdjęciu jest trochę za gruby
-
To bylo zdjecie podczas „robienia sie testu” teraz juz jej nie ma. Nie mam dzis jak sie dostac do labu, u nas jest czynny do 11.00. Ale ja juz naprawde nie wierze w te cienie, smiac mi sie z nich chce. Wezme jeszcze dzis tego dupka i jesli okres nie przyjdzie, to jutro zrobie jakis inny test albo skocze na bete dla swietego spokoju.
Teczova, masz racje. Myslalam o tym Wronie, tylko postanowilam, ze pojde do niego jak nie wyjdzie po Clo z cudotworca. Mam ciagle w glowie, ze tyle osob dookola mowi mi, ze im pomogl, ze szkoda mi nie sprobowac. Tym bardziej, ze aktualnie logistycznie nie dam rady dojezdzac do Warszawy na monitoring. Postanowilismy tez, ze jesli w tych wynikach nasienia wymdzie cos nie halo, maz wybierze sie na konsultacje do androloga.
-
Nikodemko teraz musi się udać no wiesz te owulaki, zawieszki wiruski!!! Tak bardzo bym chciała ❤️
-
Rzepakowe - masz racje, od nastepnego cyklu bede chodzila na bete od 12dpo. Nie wiem czy cos sie tam dzieje, ale to juz moj 4 oszukany cień.
-
Nikodemko a jak wyschnął to cienia już nie ma? Bo tutaj to ładny różowy cień w dobrym miejscu, nie żadne załamanie światła jak ostatnio. Powiedziałbym ze klaruje sie z tego krecha. Tylko na bobku po wyschnięciu z reguły krechy robią się wyraźniejsze.Nikodemka wrote:Oliwkowa, moze... co mnie nie pociesza, bo w takim wypadku mozemy nie moc zajsc naturalnie i to, co teraz mam w planach bedzie strata czasu. Maz jedzie w poniedzialek na te darmowe badanie nasienia, uparl sie, ze chce powtorzyc. Mam wielka nadzieje, ze tam byla jakas pomylka albo jednorazowy brak uplynnienia i teraz bedzie juz dobrze. Nadzieja matka glupich.
Same zobaczcie (chyba, ze tylko ja go widze)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65474b71eef3.jpg
Ale w ogole nie ma o czym gadac. Teraz jak wysechl juz nic nie ma.
Trudno, ide dzis na piwo, musze pogodzic sie z kolejna porazka i tym, ze minal ten moj straszliwy rok staran.
Mnie żaden test nigdy nie oszukał. Jak nie było ciąży to biel vizira. Żadnych znikajcych cieni, pseudo kresek. No nic. A jak coś się działo to majaczył się cień na wszystkich testach. -
Meggs, jestem idiotka i wywalilam test do kosza ze złości :d Wyjelam go teraz i jest juz oczywiscie zalany. Krecha jest wyrazna, no ale na zalanym to sie juz w ogole nie liczy
-
Nikodemko też nie jestem zwolenniczką nakręcania. Ale ja na zdjęciu widzę. I to widzę wyraźnie bez żadnych przybliżeń etc. Mocno trzymam kciuki, żeby jednak to było to!
Ja bym poczekała do jutra i powtórzyła test. Ja osobiście mocno polecam Facelle do wczesnej ciąży z rossmana. One nigdy mnie nie zawodziły - jak biel to była biel, a przy dwóch ciążach (pierwszej biochemicznej) były blade kreski!
Ja mocno wierzę, że się udało! 😘

-
Nikodemko, siknij po południu. Kup byle jaką 10. I siknij. A jutro rano zrobisz znowu i beta potwierdzi. Ja też myślę, ze tutaj się klaruje krecha. Bo to niemożliwe by było, żeby testy za każdym razem cię zwodziły.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wrzucam dla fanu :d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f20a831b775a.jpg
Meggs, no wlasnie nie mam, a na tym zadupiu apteka jest w cholere daleko. Kupie wieczorem drugi i jak nic sie nie zmieni to sikne, a jutro najwyzej pojde na bete, ale to juz na mnie totalnie nie dziala. Pewnie gdyby to byl pierwszy raz, to juz bym szla chocby na boso po rozgrzanym asfalcie na ta bete :d
Domi_tur, OlivkowaMama, Ani0nka, madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko a wstaw Nam prosze zdjecie tego zdjecia z kosza😁 nie nakrecam, ale mam jakies dobre przeczucia.
Przedszko moze, ale nie musi😉
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Ewidentnie dwie krechy!!! Nie trzeba sie doszikiwac tylko po prostu widac.❤58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.