Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Domi, to kobylagórski zalew! Jestem wlasnie tu, tylko kilometr dalej na działaczce 😂 Tu mam ślub 😂
No to już wiem gdzie się wbijamy na impreze 😂 mój pies się zakochał, tyłka z wody nie wyciągał 😂
Ja mam jeden całkiem spory tatuaż na plecach, pamiątka po rozwodzie, jest tak udany jak moje pierwsze małżeństwo 😂😂😂🙈 będę musiała go gdzieś poprawić po porodzie
Lami, Nikodemka, madziorek86, Pestkaa, Wik89, OlivkowaMama, Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zaraz wskakuje do jeziora, juz drugi raz dzisiaj

Rower kupilam z mysla o miescie wiec taki typowo miejski zgrabniutki 🥰 ale z przerzutkami zeby nie bylo
foto wrzuce innym razem bo teraz juz jest w samochodzie tesciow w bagazniku 
Mmmmm ale narobilyscie smaka tym somersby! Jutro sobie kupie na bank
Nona, Nikodemka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Szczęściara,Dośka ja pierwsze usg przez brzuch miałam na prenatalnych pierwszych. Lekarz powiedział,że u mnie od tej pory wszystko pięknie widać,bo jestem szczupła (teraz jestem gruba,mam mega cellulit i nie cierpię Was za te rowery
) . No i tyłozgięta jestem 
Nikodemko,Beti,Wiki jak Wy tak bedziecie pierwszeństwo kazdej oddawać to liczę,że to się odwdzięczy jak zaciążycie w licznych i długich kolejkach
Wiki gratuluję zakupu! motywacja jest, nie ma co ściemniać :d
Madziorem my z Arashe jutro też wizytujemy
przebieram girami ile Olek waży, bo uciska już i oddychać nie mogę taka jestem wielka
! 
Domi ale przyjemna ta miejscówka
dało się chociaż w cieniu usiedzieć?
Ps.Wy tu o piwach, rowerach, tatuazach to ja się pochwalę kolacja
właśnie pożarłam bułkę maślaną z miodem,zagryzłam swoim pierwszym w życiu zrobionym małosolnym i ostrą rzodkiewka, O! jestem spełniona i gruba nadal 
Pestkaa, madziorek86, Szczęściara, Cytrynowy sok, Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Ja też was nie lubię za to piwo, smaka mi narobiłyście. Ale nadal jest zbyt gorąco żeby pójść do sklepu. Aktualnie leżę w samych majtkach pod wiatrakiem ;p
Przedszko A Ciebie nie lubię za małosolne! Chyba zrobię sobie że 2 słoiczki
przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex robiłam pierwszy raz (zawsze wyjadałam u mamy albo teściowej) ,ale pożeram to chyba wyszły

a co do teściowej to ostatnio mi dwa ogóry kiszone przynosi do obiadu,bo na chłopaka przecież się je kiszone hahaha :d (ciasta zawsze odmawiam )
Monia ja dałam wczoraj mały basenik Poli to siedziała aż do kąpieli i nogi moczyła ale już duży bedziemy chyba na strychu szukać bo żar jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 20:30
-
Przedszkolanko, gruba?! Właśnie czekam na pizzę na wynos 🤤
Raz widziałam to gruszkowe i chodzi za mną cały czas... a nigdzie nie ma w okolicznych sklepach, a na nieokoliczne siły nie mam (a na pizzę czekać mam siłę
). Piąty dzień leci ze mnie jak z kranu.
A jakie macie tatuaże? Za mną chodzi trzeci, właśnie na nadgarstku, ale chyba nie jestem gotowa na tak widoczne miejsce, bo dwa poprzednie mam mega ukryte 🙈
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - ja mam mandalę w miejscu nie do opisania :d tj na ręku od wewnętrznej strony między pachą i łokciem haha. Następny chcę na nadgarstku.
Co my dzis sobie robimy nawzajem? Wlasnie przez Ciebie Teczova, zadzwonilam do meza czy zdazy kupic mi jakakolwiek pizze :d
Obrzydzajac temat jedzenia, moje plamienie juz nie jest brazowe, tylko bardziej zolte. Nie wiem co sie tam dzieje, serio.
przedszkolanka:), tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Tęczova Tobie idzie w cycki,mi już tylko w szerokie biodra..
Madziorek jeszcze Sunshine!
Nikodemko a który Ty masz dpo ? Ta moja koleżanka co Wam pisałam miała takie mikro plamienie właśnie (implantacja) jakoś 9-10 dpo. Beta jej wyszła 115 i strasznie się martwiła a dzisiaj beta juz ponad 250
mam nadzieję,że i u Ciebie coś się wykluło i zamieszkało
tęczova, Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że mój mąż to czasem dziad jest! Przychodzi do mnie z pretensjami że okna pozamykałam i pozasłaniałam rolety i zrobiłam duchote w mieszkaniu. Czaicie? JA ZROBIŁAM DUCHOTE. Nie upał 36 stopni dzisiaj i 30 od ponad tygodnia tylko ja. No jebłam.
Ja tu robię wszystko zeby mieszkanie się nie nagrzewało, a on wraca z klimatyzowanej roboty i mi się piekli. No dziad 😡 ale mnie wkurzył!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 21:13
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:32