Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszko, obstawiam, ze u mnie 12-13 dpo. I moge zalozyc sie z Wami wszystkimi o pizze gigant i cala krate gruszkowych Somersby, ze bedzie biel na tescie i @ max w piatek. Czuje to w kosciach, jak co miesiac
-
Nic nie obrzydzi mi hot pepperoni na grubym cieście z pizzy hut!
co do plamienia to mam pewną teorię, ale siedzę cicho i czekam jutro na Twój bobotest. Mój bobo od Domi czeka na sierpień 😍 co do dziary to super miejsce i wzór! Ja mam na wardze gwiazdkę (siostrzany "amulet") i na biodrze dmuchawca - kiedyś któryś gin zapytał czy odzwierciedla on moją osobowość i do dziś się zastanawiam czy mnie obraził czy dostrzegł moją subtelność 😂
Nikodemka, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, Nona, Wik89, Słoneczko123, przedszkolanka:), Domi_tur, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:33
Meggs, Pestkaa, tęczova, Wik89, Słoneczko123, madziorek86, Dośka lubią tę wiadomość
-
Ciężko, zeby mi szło dalej w biodra. I tak wyglądam już jak gruszka z somersbyprzedszkolanka:) wrote:Tęczova Tobie idzie w cycki,mi już tylko w szerokie biodra..
Madziorek jeszcze Sunshine!
Nikodemko a który Ty masz dpo ? Ta moja koleżanka co Wam pisałam miała takie mikro plamienie właśnie (implantacja) jakoś 9-10 dpo. Beta jej wyszła 115 i strasznie się martwiła a dzisiaj beta juz ponad 250
mam nadzieję,że i u Ciebie coś się wykluło i zamieszkało 
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - o, super z tym siostrzanym amuletem! Gdybym miala siostre to sama chcialabym miec z nia taki wspolny symbol :d
Nie no, na bank gin chcial Cie podbajerowac i chodzilo mu o Twoja subtelnosc, delikatnosc... itp
o matko, jeszcze z pizzy hut, litosci!
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No mogliby sobie ręce podać. Mój też wszystkie okna odsłania bo w bunkrze nie będzie siedział a na zewnątrz już zmierzch... także tego. A te wszystkie okna są od wschodu i o 4 rano to już ostro nakurwia słońcem i o 8 rano już skwar na całe mieszkanie. Ale co tam. To nic zresztą że są tak od tyg to dzisiaj zaczęły przeszkadzać. Oszaleć można.Beti82 wrote:haha Meggs jakbym mojego widziala.Ostatnio wracamy z działki (on wyszedl pozniej z domu) A tu odsłoniete okno w kuchni !!!!
Mowie do niego a tobie co za ciemno było czy jak? hahah
smród okropny bo tam kocie zarcie na podlodze i tak centralnie swiecilo w miske
Teraz tez poszlam juz do sypialni bo sie fatalnie czuje w upaly i juz uprzedziłam ,ze ma okna zaslonic.Ten to by mogl mieszkac bez rolet .A rano pozniej tam wali słonce i nagrzana chata -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Teczova - o, super z tym siostrzanym amuletem! Gdybym miala siostre to sama chcialabym miec z nia taki wspolny symbol :d
Nie no, na bank gin chcial Cie podbajerowac i chodzilo mu o Twoja subtelnosc, delikatnosc... itp
o matko, jeszcze z pizzy hut, litosci!
😘
Pestkaa, blair., Meggs, przedszkolanka:), Słoneczko123, Cytrynowy sok, sunshine03, Dośka, Arashe lubią tę wiadomość
Mmmm pizzunia! Zjadłoby sie

Kuuurcze, poczulam bol jak na @, choc zazwyczaj czuje sopiero dzien przed. Do tego dzis drugi dzien z rzedu spadek temp... czyzby moj owu byla przed podaniem zastrzyku..? Jesli tak to jutro dostane @.. dobra, juz nie smece, jutro dam znac.
Tak! Nikodemko, LaBelle miala plamienia w szczesliwym cyklu
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
O rany, nadrobienie Was po całym dniu to nielada sztuka! Ale udało się 😀
Szczęściaro - fajnie, że widziałaś dzisiaj maluszka i wszystko ok
Niezapominajko - cudny maluszek 😊 przybijam piątkę ✋
Wik, Nikodemko - czekam niecierpliwie na Wasze testy 😀
Życzę wizytujacym jutro samych dobrych wiadomości ☺
Meggs - przypinka doszła dzisiaj 😊 Wiruski dotarły tylko i wyłącznie do mnie 😊 Dziękuję 😘
Kusicie tą pizzą i piwem... Ale u mnie nie ma już szans ani na jedno ani na drugie.
Przez ten upał wcale nie mam apetytu, funkcjonuję praktycznie tylko na śniadaniu, jogurcie i owocach..
Mój mąż sam każe mi okna zasłaniać. Nawet dzisiaj musiałam zarzucić ciemne prześcieradło na okno w sypialni, bo stwierdził, że rolety nic nie dają. Także nie mam z moim w taj kwestii problemow 😀
Niezapominajka2, Meggs, madziorek86, Szczęściara, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Nona, Wik - az zajrzalam na czerwcowe testowanie, oby u nas tez posypaly sie jakies pozytywy, bo naprawde cos slabo idzie wciagajaca moc fioletu. Ja juz sie umowilam z kolezankami na jutrzejsze popoludnie, zeby po bieli na tescie nie byc sama przez caly dzien, bo wiem, ze upadek bedzie bolseny.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny