Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak przez brzuch mierzył na tak wczesnym etapie to może być błąd pomiaru. Ja dopiero na prenatalnych miałam przez brzuch robione. Także nie stresuj sięSzczęściara wrote:Dziewuszki ale u mnie na poczatku było mniejsze o 5 dni po 3 tygodniach aż 11🙄🙄 dzisiaj było źle zamierzone bo sam powiedział że dokładnie nie zmierzył.. Zobaczymy na następnej wizycie jak będzie ale ja cały czas trzymam się om.. A powiedzcie mi kiedy gin robił Wam usg przez brzuch?? Bo dla mnie to dziwne że dziś zrobił przez brzuch.
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie macica schowała się za jelitami i cale prenatlne miałam dopochwowo bo przez brzuch nie było nic widać 😋Szczęściara wrote:Dziewuszki ale u mnie na poczatku było mniejsze o 5 dni po 3 tygodniach aż 11🙄🙄 dzisiaj było źle zamierzone bo sam powiedział że dokładnie nie zmierzył.. Zobaczymy na następnej wizycie jak będzie ale ja cały czas trzymam się om.. A powiedzcie mi kiedy gin robił Wam usg przez brzuch?? Bo dla mnie to dziwne że dziś zrobił przez brzuch.
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Haha ja oddaje swoje kreski w tym miesiacu dla dziewczyn 😉Tylko prosze nie zmarnowac mojego prezentu 😜przedszkolanka:) wrote:Szczesciaro,Niezapominajko gratuluję wizyt 😊
Niezapominajko spokojnie,mój Olek wazyl dokladnie tyle raptem 3 dni przed Toba i lekarz powiedzial,że wszystko jest ok zwłaszcza ze przeciez nie bede miec raczej giganta patrzac na mnie ;p nie zamartwiaj sie nawet tym!
Pestko i bardzo dobrze ze babska nie przepuscilas!
Ja po zajeciach,było bardzo fajnie;) zobaczylam w lustrze jakie mam szerokie biodra znowu 😣😣 koniec ze świnstwami do konca ciazy! No moze procz gofra i loda jak sie uda nad morze skoczyć:p
Anionka i Domi usmialam sie z Was 😂
Nikodemko a jak plamienie?
Wiki, Beti razem z Nikodemka- ktoras w tym cyklu ma dwie kreski! Ustalcie miedzy soba 😀
przedszkolanka:), Pestkaa, Nona, Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
A ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:32
-
Przedszko - ja oddaje moje kreski Wik i Fiorelli, u mnie nic z tego nie bedzie na 1000%. Rano bylo male plamienie, teraz czysto, ale brzuch juz mocno boli. Przed chwila bylam w aptece wykupic recepte na ketonal, spojrzalam w strone testow ciazowych, ale nawet nie kupilam, czekam na @...
-
Dziękuję kochane za trochę otuchy.. Mam nadzieję że na następnych badaniach wyjaśni się co z tym terminiem..
Nikodemko kochana co do castagnusa u mnie nadal aktualne. Pisz jak będziesz chciała chętnie Ci wyślę☺️☺️

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Dziewuszki ale u mnie na poczatku było mniejsze o 5 dni po 3 tygodniach aż 11🙄🙄 dzisiaj było źle zamierzone bo sam powiedział że dokładnie nie zmierzył.. Zobaczymy na następnej wizycie jak będzie ale ja cały czas trzymam się om.. A powiedzcie mi kiedy gin robił Wam usg przez brzuch?? Bo dla mnie to dziwne że dziś zrobił przez brzuch.
Ja miałam bardzo długo dopochwowo, bo miałam mocne tyłozgięcie. Pierwsze usg przez brzuch miałam ostatnio czyli na koniec 18 tygodnia, dopiero macica się wyprostowała i było widać
Beti strajkuj
W sobotę znowu ma być ukrop z nieba, niech mąż zamawia catering
Beti82 lubi tę wiadomość

-
Dośka dziś też się dowiedziałam że tyłozgieta choć tyle razy byłam u niego i nigdy nie wspomniał o tym. Byłam w szoku jak to mi powiedział i zrobił usg przez brzuch tak szybko. Jeszcze myslalm że mi ta głowice wbije w macice 😂😂😂😂
Dośka lubi tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Mam glupie pytanie ale wiecie co można zrobić zeby być mniej atrakcyjnym dla komarów? To jest masakra, przed chwila rozmawiałam z sasiadka pod blokiem i 8 ugryzień... a ja jeszcze uczulona i puchnie mi to i swędzi i wyglądam jak nie powiem co... ja nie wiem co ja mam. Ale wystarczy ze ja jestem w towarzystwie i działam na wszystkich jako ich odstraszacz bo to całe cholerstwo gryzie tylko mnie 😔
-
Meggs, wiesz ze to teraz moj problem nr 2? (Zaraz po zblizajacym sie okresie). Mam na rekach chyba z 50 ugryzien, wygladam jakbym miala jakas chorobe, a rowno za tydzien mam ten Ślub na ktorym swiadkuje i sukienke z odkrytymi ramionami. Ugryzienia smaruje sokiem z aloesu, akurat mam w domu, w doniczce, ale nie mam pojecia jak skutecznie sie przed nimi ustrzec... Zadne spraye na mnie nie dzialaja
Kiedys moja klientka na sesji miala uczulenie i pryskala sie wlasnorecznie zrobionym mixem z jakichs naturalnych olejkow, twierdzila, ze to dziala, ale nie pamietam jakie to byly olejki -_-
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko - jednak sikne jutro, bardzo niechetnie. Przeciez musze wiedziec czy odstawic dupka... Maz ma mi kupic bobo.
Beti82, madziorek86, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ja tez sikne niechętnie

Ale sluchajcie dzis zeby odgonic zle mysli i pms zrobilam sobie prezent jestem taaaaka podekscytowana!!! Kupilam rower!!! Juz od roku sie przymierzalam, korzystalam dotad z rowerow miejskich ale w zeszlym roku kilka razy nie bylo zadnego wolnego, kilka razy byly jakies bledy systemu i nie moglam zwrocic, i zamarzylam, aby miec swoj 😍 dzis juz zrobilam pierwsze 8 km, bylo wspaniale
jutro o 5.30 rano akcja bedzie z przewozeniem roweru pociagiem hahh chyba bede przed 5 sikac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 17:20
blair., Niezapominajka2, Pestkaa, Szczęściara, Beti82, Cytrynowy sok, Nikodemka, tęczova, Dośka, madziorek86, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki super! pochwal sie cudenkiem
Ja tez sie zbieralam długo na zakup roweru i kupilam rok temu, tez mi trochę smutno, że kurzy sie w piwnicy 
EDIT: właśnie ogarnęła ze to bylo 2 lata temu
a tak w ogóle mam dzis plynny mózg od tego upału... ledwo funkcjonuje. Wy tez tak słabo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 17:49
Wik89 lubi tę wiadomość
-
hahahhah tylko kota nie bierz na rowerWik89 wrote:Forum inspiruje, jak czytalam wpisy Beti i Nikodemki o wycieczkach rowerowych to sie zmotywowalam

Moj do tej pory obrazony hahahha
Wik89 lubi tę wiadomość
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:32
Wik89 lubi tę wiadomość