Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko śliczna malutka 😍😘
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Ustawiam się w kolejce do schrupania Zosi 😍
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajko 😍 piekna dziewczynka 🌸
Magda jak samopoczucie i jak Jerzykowi sie podoba na swiecie?
Ja bede jednak testowac jednak nad jeziorem
ale wcale nie mam ochoty, bo nie mam zadnych objawow tajemniczycj, cera typowo przedokresowa, nastroj tez, eh.
Dzis mam drugi dzien spadku temp wiec w ogole dziwnie, ale oznacze chyba temp jako zaklocona bo bardzo wczesnie mnie slonce obudzilo i dlugo lezalam zanim zmierzylam..
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja już po wizycie. Maleństwo ma się dobrze. Serduszko bije 176. Jestem w szoku bo miałam usg przez brzuch. Nie mam wyraźnego zdjęcia ani też dobrze pomierzone.. Za 4 tyg wizyta wtedy wszystko dokładnie będzie pomierzone. Karta ciąży założona😉😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 12:32
Meggs, sunshine03, Wik89, tęczova, blair., Beti82, Nikodemka, Dośka, Ani0nka, Pestkaa, Arashe, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, alex0806, madziorek86, Niezapominajka2, Słoneczko123 lubią tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ciąża młodsza dziś wyszło o 11 dni 🙄🙄 ale on liczy termin na 8.01(10.01 wyszedł mi o położnej i tego się trzymamy) powiedział że będzie trzeba średnią wziąć z tych terminów i wyliczyć 😂😂Meggs wrote:Szczęściara super wieści 😊 a powiedz Ty prenatalne masz za 4 tyg? W 14 tyg? Czy ciąża nieco młodsza?
Najlepsze jest to że dopiero dzisiaj dowiedziałam się że jestem tyłozgieta 😂😂
Edit zapisałam się bo był najbliższy termin ale i tak pójdę szybciej niż te 4 tyg nasciemniam coś tam 🙈🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 12:45

11.2015 pjp(*)
Powiem Wam że ten upał bije na dekiel nawet mojemu ginowi. Miał dzisiaj glupie poczucie humoru.. Wchodzę a on:co bym chciała a ja:że sprawdzić co z maluszkiem a on:brzuch rośnie ja:tak on:to jest wszystko w porządku.. Jasnowidz się znalazł😂😂😂
blair., Arashe, Cytrynowy sok, madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Szczesciaro - super! :*
Wiki, no to w takich okolicznosciach przyrody nic, tylko dwie krechy
Nie zawiedź Nas! 
Modle sie, zeby okres przyszedł jutro, bo pozniej mam 3 pracowite dni, nie dam rady w tym upale z moim małpowym bólem... nie wyobrazam sobie tego
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
A to jak o tyle młodsza to za 4 tyg będzie idealny termin na prenatalne 😊Szczęściara wrote:Ciąża młodsza dziś wyszło o 11 dni 🙄🙄 ale on liczy termin na 8.01(10.01 wyszedł mi o położnej i tego się trzymamy) powiedział że będzie trzeba średnią wziąć z tych terminów i wyliczyć 😂😂
Najlepsze jest to że dopiero dzisiaj dowiedziałam się że jestem tyłozgieta 😂😂
Edit zapisałam się bo był najbliższy termin ale i tak pójdę szybciej niż te 4 tyg nasciemniam coś tam 🙈🙈
-
Ci lekarze to serio robia z tymi terminami co chcą. A potem albo rodzą się niby wcześniaki albo wywołują, bo niby ciąża przenoszona. A zasada jest prosta. Liczy się tp z om chyba że termin z USG do 10 tygodnia (ewentualnie z prenatalnych, jeśli wcześniej nie było pomiarów) różni się od tego z om o więcej niż tydzień. A ci kombinują. Terminy zmieniają po połówkowych albo jakieś średnie wyliczają. Cyrk. A to naprawdę ma znaczenie.
Arashe lubi tę wiadomość

-
Szczesciaro,Niezapominajko gratuluję wizyt 😊
Niezapominajko spokojnie,mój Olek wazyl dokladnie tyle raptem 3 dni przed Toba i lekarz powiedzial,że wszystko jest ok zwłaszcza ze przeciez nie bede miec raczej giganta patrzac na mnie ;p nie zamartwiaj sie nawet tym!
Pestko i bardzo dobrze ze babska nie przepuscilas!
Ja po zajeciach,było bardzo fajnie;) zobaczylam w lustrze jakie mam szerokie biodra znowu 😣😣 koniec ze świnstwami do konca ciazy! No moze procz gofra i loda jak sie uda nad morze skoczyć:p
Anionka i Domi usmialam sie z Was 😂
Nikodemko a jak plamienie?
Wiki, Beti razem z Nikodemka- ktoras w tym cyklu ma dwie kreski! Ustalcie miedzy soba 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 14:34
Szczęściara, Ani0nka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto chyba zależy na kogo się trafi, u mnie i lekarz w medicoverze i lekarka prywatnie terminu z om nie zmieniają i oboje mówili, że do 7 dni się nie zmienia, a już na pewno nie po usg genetycznymrzepakowepole wrote:Ci lekarze to serio robia z tymi terminami co chcą. A potem albo rodzą się niby wcześniaki albo wywołują, bo niby ciąża przenoszona. A zasada jest prosta. Liczy się tp z om chyba że termin z USG do 10 tygodnia (ewentualnie z prenatalnych, jeśli wcześniej nie było pomiarów) różni się od tego z om o więcej niż tydzień. A ci kombinują. Terminy zmieniają po połówkowych albo jakieś średnie wyliczają. Cyrk. A to naprawdę ma znaczenie.
-
Szczęściaro super wieści z wizyty

Ja powiem wam że umarłam. Pojechałam do Endo, później w tej samej placówce położną to na lajcie, najgorzej było tam dojechać. W środku Klima. Ale jak wyszłam to katorga. Sprawdziłam na kto ma lek gdzie jest euthyrox 112 i jodid 200. I kurde albo jednego albo drugiego nie było a ja na 1 recepcie wszystko. W końcu znalazłam aptekę pod moją pracą centralnie i znowu jazda mzk do centrum. W aptece myślałam że się zsikam to poszłam do góry do biura mojego zrobić siku ;p oczywiście tam 4 piętro bez klimy to znowu sauna. Dopiero wróciłam do domu, ledwo doczłapałam. Gdyby nie ta Klima w autobusach to po drodze bym zemdlała... już się dzisiaj nie ruszam
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewuszki ale u mnie na poczatku było mniejsze o 5 dni po 3 tygodniach aż 11🙄🙄 dzisiaj było źle zamierzone bo sam powiedział że dokładnie nie zmierzył.. Zobaczymy na następnej wizycie jak będzie ale ja cały czas trzymam się om.. A powiedzcie mi kiedy gin robił Wam usg przez brzuch?? Bo dla mnie to dziwne że dziś zrobił przez brzuch.

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )