Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Topominki i Och&Ach (swoją drogą nazwa majstersztyk!) też mam ogarnięte 😂
Fiorella, masz rację, należy się Jej nagroda, choćby na zachetę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 11:19
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyNikodemko, chyba nie przeczytałaś mojej wiadomości na priv... Bardzo mi głupio, ale to kolejna historia z serii: "faceci..." Mój, jak zobaczył że pakuje fertilman do koperty to nagle zapalał silną potrzeba używania go (rok po tym jak mu go kupiłam), więc Ci go niestety nie poslalam. Ale trzymam kciuki żeby okazał się niepotrzebny!!! A że mam Twój adres, a Ty wysikalas krechę, to ten ... Hehe, należy Ci się nagrodaNikodemka wrote:Fiorella, czyli rozumiesz mnie z tym testowaniem
Dziekuje za Fertilman 😘
Ja czasem sama na siebie patrze jak na wariatke, bo wiem, ze kazda inna w mojej sytuacji chcialaby wiedziec czy ta kreska jest prawdziwa, a ja mam jakas blokade. Dlatego wole ta bete.
Troche ochlonelam i nie wierze, ze taki zalany test moze mowic prawde... Wydaje mi sie, ze ten barwnik sie rozlal i kreska testowa na niego zareagowala. No, ale zobaczymy jutro
-
Nikodemko siknij chociaz wieczorem na jakis test😘
madziorek86 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Ale tu emocje hah Nikodemko wysikaj prosze ten prezent ode mnie.Nie che mi sie wierzyc ,ze to tylko zalane .Za ladna ta kreseczka
-
O hahaha, Fiorella
faktycznie, nie odczytalam wiadomosci, bo nie chce mi sie otworzyc na telefonie, laduje sie bez skutku. W takim razie bardzo dobrze! Moze to znak, zacznie łykac i bedzie złoty strzał 
A teraz jaka ładna:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/298c69aefc7f.jpg
fiorella82, OlivkowaMama, alex0806, tęczova, Ani0nka, Wik89, przedszkolanka:), Beti82, Cytrynowy sok, Dośka, Lami, Arashe, Martek&M, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
To ja sie nie odzywam w temacie testu do jutra, do wynikow bety
A dzis zyje sobie w blogiej nieswiadomosci. Na spotkanie z kolezankami sie nie wybieram, przelozylam na jutro, zeby miec pewnosc na czym stoje.
Jesli to fake, to albo mam mega pecha, albo naprawde cos jest nie tak.
Meggs - nie pobijesz mnie! Ja zjadlam wlasnie miske goracego kremu z pomidorów z chilii i teraz siedze pod wentylatorem :d
Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 20:57
przedszkolanka:), tęczova, Ani0nka, Wik89, blair., Pestkaa, Szczęściara, Beti82, alex0806, Cytrynowy sok, Nikodemka, Dośka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs u mnie popadalo i 18 stopni!😍 a ja oddycham w koncu 😍
Co do loda ekhem- glodnemu chleb na myśli😂
Nikodemko kurde w południe taka kreska to nie wierzę w taki wadliwy test... aaaaaa 😍czekam na jutro!
A ja lecę pod prysznic i jade 😍
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko to nowy test czy ten śmietnikowy? No odbierz tę rezerwację bo blokujesz kolejkę
teraz chyba Beti musi szykować macicę 😂
Cytrynowy sok, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”